Uiii numarul unu. Ii dedic acest premiu sotiei mele pentru ca a fost aproape de mine si a zis nu la jocurile mele preferate

(mai ales dungeon twister care era nr 1 in wishlist si am asteptat 2 ani sa il iau ca apoi sa zica NU)
Mai este si a treia subcategorie de NU II PLACE EI (cea speciala pt perioadele delicate ale fetelor [prescurtat PDF

] - intelegeti voi) care in timp a devenit NU SE MAI RISCA EL
Pot pune doar doua exemple
1) tiket to ride
- ziua prePDF - tocmai luasem TTR - ne-am distrat, am castigat amandoi. Au fost 2 ore superbe si am stabilit sa mai jucam a doua zi
- ziua PDF - dupa 15 minute deja ma simteam incoltit, la fiecare ruta pusa ma privea urat. Am avut si nesasa sa ne pice aceeasi carti cu trasee. Dupa inca 5 minute am descoperit ca eram un nemernic care are ceva cu ea si nu o mai iubeste

. Stiam asta de mult dar ce legatura avea cu jocul?
2) agricola
- ziua prePDF - alt joc proaspat cumparat. Dupa 2 jocuri ea zice: "un joc superb, cu animalute dragute abia astep sa il jucam cu prietenii nostrii sigur o sa le placa si lor"
- ziua PDF - a doua zi (deci nu iau o inamplare dupa 3 ani sa ma victimizez

) dupa un singur joc a zis "ce prostie de joc nu poti sa faci nimic in el. Nici nu ma mir daca nu o sa le placa prietenilor nostrii. Nu intaleg cum au putut fabrica asa ceva. Nici macar nu are animalute doar lemne" Nu am avut puterea decat sa o trimit sa vorbeasca cu cei peste 18.000 care l-au votat si au alta parere.
De atunci cand propune sa ne jucam in PDF ma gandesc bine daca sa mai sacrific un joc sau sa-i zic ca ma doare capul
Daca ce am scris e prea intim sau tabu uitati ce ati citit. Daca nu atunci sa militam pt ratiune in lumea Board Game. In special pt Dungeon Twister