Oferte la Mayday Games pentru sleeves
-
m4r1us
Re: Oferte la Mayday Games pentru sleeves
sa inteleg ca mai asteptam? pt ca as avea si eu nevoie de ceva sleeves mayday...mai precis:
-2 pachete Custom Large Sized Card Sleeves: 70 MM X 122 MM Sleeves . Nu am inteles daca sunt disponibile. Daca nu sunt, atunci 2pachete Magnum Silver Ultra-Fit: 70 MM X 110 MM
-6 pachete PREMIUM Card Game Sleeves (Pack of 50) 63.5 MM X 88 MM
-2 pachete Custom Large Sized Card Sleeves: 70 MM X 122 MM Sleeves . Nu am inteles daca sunt disponibile. Daca nu sunt, atunci 2pachete Magnum Silver Ultra-Fit: 70 MM X 110 MM
-6 pachete PREMIUM Card Game Sleeves (Pack of 50) 63.5 MM X 88 MM
-
m4r1us
??? Nimic? Să înteleg ca a cazut treaba? Sau m-am trezit eu prea tar
ziu?
ziu?
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
-
adixor
din ce am inteles de la Dan, mayday games sunt la fel de lenti cu toata lumea, nu conteaza valoarea comenzii
El inca asteapta, si comanda e de cel putin 2 luni.
- mihai
- Special Meeple

stiu ca sunt ieftini si au multe sleevuri, dar din pacate aceasta viteza de finalizare a unei comenzi m-a tinut intotdeauna departe de Mayday.
sa speram ca in viitor sa se schimbe situatia...
sa speram ca in viitor sa se schimbe situatia...
-
ilgrandere
Am comandat niste sleevs de la regina si nebunul.ro,dupa ce am efectuat ocmanda scria ca in cel mai scurt timp un angajat de-al lor ma va contacta telefonic...au trecut 5 zile si nimic.E normal?
- suf
- King Meeple

Unii zic ca orice mesaj "expira" dupa 2 zile, adica a fost uitat. Daca n-ai primit raspuns in acest timp, poti sa revii cu un telefon/mail.
-
m4r1us
@ilgrandere. mai bine sună direct. alex e un tip mai mult decât ok. dacă nu ţi-a răspuns probabil are o problema
-
jakkal
[edit] Am trimis PM.
Last edited by jakkal on 17 Jun 2011, 16:22, edited 1 time in total.
-
adixor
o sa va rog frumos sa continuati discutia offtopic pe PM sau alte metode nonpublice. multumesc.
-
ilgrandere
In sfarsit mia ajuns comanda de la regina si nebunul!Eram obsedat crezand ca daca nu suna,asa cum scrie dupa efectuarea comenzii pe site,no sa mai primesc comanda.Probabil a avut vreo problema.
PS:Cred ca sunt cel mai tanar membru al siteului = P
-
Rautz
Vacanta dintre clasa I si clasa II? Ca vad ca ai invatat sa scrii dar n-ai ajuns inca la gramaticailgrandere wrote:In sfarsit mia ajuns comanda de la regina si nebunul!Eram obsedat crezand ca daca nu suna,asa cum scrie dupa efectuarea comenzii pe site,no sa mai primesc comanda.Probabil a avut vreo problema.
- cristianf
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Cateva cuvinte despre Mayday si comenzile pe care le-ati plasat deja sau vreti sa le plasati:
- daca pe site-ul lor scrie "PREORDER", inarmati-va cu multa rabdare; sleeve-urile sunt produse in China si dureaza uneori foarte mult pana sa ajunga PE STOC in US astfel incat sa poata fi trimise, iar alteori dureaza mai putin... si in functie de cate comenzi sunt in fatza voastra, e posibil sa nu reuseasca sa onoreze comanda din acel lot, asa ca mai trebuie sa asteptati inca unul; un astfel de exemplu e comanda pe care cativa dintre noi am plasat-o la sfarsitul lui februarie si care se pare ca de-abia acum e pe drum - au fost mari probleme in perioada asta cu Sleeves Standard 63.5 x 88 - si sebik80 si eu le-am trimis zeci de mailuri si i-am facut cu ou si cu otet;
- daca pe site-ul lor scrie "IN STOCK", comanda se va livra destul de repede: un exemplu ar fi comanda pe care am plasat-o mai mult de test in data de 6 iulie, a fost procesata de ei in aceeasi zi, pachetul a ajuns la USPS in data de 8 iulie si astazi - dupa 9 zile lucratoare sau 13 calendaristice - am ridicat coletul de la posta.
EDIT: Tocmai am aflat ca a fost onorata comanda din februarie si coletul a ajuns la Bucuresti. A durat doar 5 luni.
- daca pe site-ul lor scrie "PREORDER", inarmati-va cu multa rabdare; sleeve-urile sunt produse in China si dureaza uneori foarte mult pana sa ajunga PE STOC in US astfel incat sa poata fi trimise, iar alteori dureaza mai putin... si in functie de cate comenzi sunt in fatza voastra, e posibil sa nu reuseasca sa onoreze comanda din acel lot, asa ca mai trebuie sa asteptati inca unul; un astfel de exemplu e comanda pe care cativa dintre noi am plasat-o la sfarsitul lui februarie si care se pare ca de-abia acum e pe drum - au fost mari probleme in perioada asta cu Sleeves Standard 63.5 x 88 - si sebik80 si eu le-am trimis zeci de mailuri si i-am facut cu ou si cu otet;
- daca pe site-ul lor scrie "IN STOCK", comanda se va livra destul de repede: un exemplu ar fi comanda pe care am plasat-o mai mult de test in data de 6 iulie, a fost procesata de ei in aceeasi zi, pachetul a ajuns la USPS in data de 8 iulie si astazi - dupa 9 zile lucratoare sau 13 calendaristice - am ridicat coletul de la posta.
EDIT: Tocmai am aflat ca a fost onorata comanda din februarie si coletul a ajuns la Bucuresti. A durat doar 5 luni.