Printare ok in bucuresti

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
adixor

Printare ok in bucuresti

09 Feb 2010, 09:48

Caut un loc bun in care sa-mi pot printa diverse (player aids, print and play games, etc) in bucuresti. Sau online eventual, desi aici trebuie sa platesc si transportul. Ma intereseaza sa:
- poata printa color double sided
- poata prina pe hartie mai groasa (spre carton .. ganditi-va la grosimea cartilor de joc)
- poate lamina
- iasa ok totul

ultima oara cand am incercat un centru de-asta anonim de pe strada a iesit o chestie corecta dar verde :) cred ca aveau o problema cu culorile. in alte parti nu aveau hartie mai groasa, etc.

daca stie cineva un centru bun pentru asa ceva, cum ziceam preferabil in bucuresti, dar eventual online, please tell me.
thx

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

Re: Printare ok in bucuresti

09 Feb 2010, 13:10

In primul rand salut tuturor (e primul post aici pe forum)

Si eu am de gand sa imi fac cateva jocuri (mai exact Dune, Dune Express si Oh No, There Goes Tokyo!) si cautand pe net o tipografie am gasit asta -> www.hiexpert.ro
Judecand dupa oferta pot face cam orice. Nu stiu inca daca executa si comenzi mai mici, pentru ca nu i-am contactat inca. O sa le trimit azi un mail si iti zic daca aflu ceva.

Edit: Ar mai fi si www.bigprint.ro . Problema cu astea doua si cu altele de gen e ca probabil se ocupa de productie la scara mai larga. Merita intrebat si, eventual, putem sa ne cuplam mai multi ca sa iasa o suma suficienta pentru ei.

adixor

09 Feb 2010, 13:58

Salut!

Astept cu mare interes raspunsul lor. Ar fi o idee sa ne unim, dar pe de alta parte s-ar putea sa fie interesati in numar mare de copii ale aceluiasi lucru, nu 3 player aid-uri, 5 foi cu carti de joc, etc.

Eu am gasit http://www.copyprint.ro/comenzi-online dar inca nu am vorbit cu ei.

adixor

13 Mar 2010, 22:46

@tasurinchi: ai aflat ceva de printare? Mi-am reamintit de subiect si s-au stras niste lucruri de printat.
@VickdaReaper: unde sa ne printam si noi Dune-urile? Vad ca sunt destule de printat..

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

13 Mar 2010, 22:55

Pai, nu prea stiu. :( Cum ti s-au parut printarile facute de Ioana pentru Civitas? (N-am apucat sa le manevrez decat in tiple...) Daca sunt o.k. am putea incerca tot acolo. Daca nu, o sa incerc sa ma interesez de vre-o locatie minunata...
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

adixor

14 Mar 2010, 06:36

nu sunt rele, si costul e vreo 2.5RON/A4 (au fost single sided, nu stiu cat ar fi doublesided).

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

14 Mar 2010, 09:48

Ar fi o.k. ca pret. Sunt din hartie groasa sau cartonate?
Yo! mi-am facut calculele si ar trebui sa printam cam 8 carti pe o pagina (Audi) A4, caz in care ar avea o dimensiune foarte buna a cartii rezultate dupa taiere. Singura problema ar fi la paravane, token-uri si personaje unde ar trebui neaparat carton...

Colectie

adixor

14 Mar 2010, 16:16

nu prea stiu la cat de groasa hartie te gandesti sau la cat carton.. pentru mine e ceva intre. Sa zic ca sunt de grosimea unei carti din mystery of the abbey, dar nu cred ca te ajuta. si e ceva mai flexibil (moale) decat acel carton. Inca nu m-am uitat la fisierele de printat, poate ar merita sa le scalam cat sa incapa si in niste sleevuri standard cartile, ca fiind din aceasta hartie-groasa-spre-carton nu stiu cat de ok o sa fie sa jucam fara sleevuri.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

14 Mar 2010, 16:21

Am inteles... Cand m-am referit la carton am vrut sa spun ca ar trebui sa fie un material care nu se indoaie decat daca il faci pe din doua si care nici nu se strica la efectul de "maini transpirate" (de emotie, binenteles). :D :lol:
Scalarea pe care am facut-o este cea (aproape) standard pentru CCG-uri. Sau, ma rog, este milimetric egala cu CCG-ul pe care l-am avut la dispozitie. Si exista si sleeve-uri optime pentru dimensiunile pe care le-am ales (Std Euro Blue).

Colectie

adixor

14 Mar 2010, 16:25

pai stai.. ai modificat tu fisierele? pentru ca eu am de pe net o arhiva cu tot ce e de printat dar inteleg ca tu le-ai modificat.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

14 Mar 2010, 16:29

Yo! am un PDF cu tot ceea ce ar trebui printat, dar daca l-as scoate in starea in care a venit el, as avea niste puchinosenii de carti. Chiar am incercat sa vad ce iese si nu e bine deloc.
Asa ca am cautat o solutie cat mai buna pentru printare si, dupa 2 incercari, am gasit-o. Iar dimensiunile cartilor care ar rezulta ar fi asemanatoare cu cele dintr-un CCG, deci foarte practice si jucabile. E drept, pentru printarea efectiva ar trebui sa fac niste copy-paste-uri ca sa ramana totul la dimensiunile alese, dar asta e o treaba ante printare...

Colectie

mezak

15 Mar 2010, 19:06

Se poate printa pe hârtie xerox și apoi plastifia formatul (A4,A3). Costul pentru plastifiere a formatului A4 este 1.5 lei.
Dupa plastifiere se decupeaza și cartile par ca noi.

Eu am puzzle map - Atolla Moduli (power grid) printată în felul asta și sunt mulțumit de ce a ieșit.

adixor

15 Mar 2010, 19:47

da, si asta e o varianta...

Ioana

15 Mar 2010, 20:52

mezak wrote:Dupa plastifiere se decupeaza și cartile par ca noi.
Cred ca trebuie pilite la colturi, ca inteapa... desi nu vad pe nimeni sa faca asa ceva :lol:.

fixpix

15 Mar 2010, 21:06

Sau va luati rotunjitoare de colturi, exista de cumparat la preturi destul de mici.

adixor

15 Mar 2010, 21:34

din cate stiu unii isi rotunjesc si hexurile de la wargames (gen memoir). why would you do that?

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

15 Mar 2010, 21:36

Cum ar zice Uzzi: "Doar pentru simplul fapt ca poti..." :lol:
Cat despre colturile plastifiate, they may be really menacing in the wrong hands. :D Chiar nu m-ar deranja daca ar fi rotunjite.

Colectie

fixpix

15 Mar 2010, 21:57

adixor wrote:din cate stiu unii isi rotunjesc si hexurile de la wargames (gen memoir). why would you do that?
Vinovat!

Am facut chestia asta cu Combat Commander. O carcasa de CD, o unghiera si doua filme la care sa nu trebuiasca sa fii extrem de atent. In final rezultatul e net superior. In primul rind arata mult mai bine, in al doilea rind e si functional, poti sa apuci mai bine piesele. True story!

Edit: Chestia asta se face cu piesele mici, nu cu cele din Memoir, alea ar fi cam stupid sa te apuci sa le rotunjesti. Copii, nu faceti asta acasa!

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

24 Mar 2010, 18:05

[-quote="adixor"]@tasurinchi: ai aflat ceva de printare? Mi-am reamintit de subiect si s-au stras niste lucruri de printat.
@VickdaReaper: unde sa ne printam si noi Dune-urile? Vad ca sunt destule de printat..[/quote]

Salut,
-
Scuze ca nu am mai scris aici, insa am trimis mail/mesaj direct de pe site la vreo 8-9-10 tipografii digitale/ firme ce s-ar fi pretat la ce avem noi de facut, fara sa primesc macar un singur raspuns. Nu stiu poate nu m-oi fi exprimat cum trebuie si n-au inteles ce vroiam (desi mie mi-am parut suficient de clar:D). In fine am cautat din nou si am gasit www.azero.ro iar conform site-ului lor : "Nu exista comanda maxima sau minima. Toti clientii sunt bineveniti, indiferent de marimea lucrarilor sau de frecventa acestora". Momentan nu am buget de jocuri, insa la inceputul lui aprilie o sa-i sun sa incerc ceva de proba (nu stiu inca ce) sa vad cum iese.

adixor

21 May 2010, 00:04

daca a mai aflat cineva ceva please tell. mie imi sta pe creier Dune. dar imi sta rau de tot.

Post Reply

Return to “Discutii generale”