Ei chiar daca nu stie nimeni, va zic ca la fel e si cu febra spatiului (cosmic de data asta, nu ala de locuit)!
Si ieri mai pe seara febra asta m-a lovit tare de tot!
Incep cu sfarsitul:
Recunoaste cineva motivul febrei?
Duuuuuuulce febra!
Sunt un norocos! Iubita mea draga a gandit si a pus in miscare o misculatie cosmica la scara galactica (eu sunt nevinovat, n-am nici o vina!) care a avut drept rezultat ce se vede in imaginea de mai sus
Daca tot nu s-a prins nimeni care era ocazia, o sa mai revin indicii in niste episoade viitoare
Oricum, sa primesti cadou un cargo sport la o ocazie care apare 1 data pe an, nu e putin lucru
Si nu orice fel de cargo ci unul facut bucatica cu bucatica, cu mare grija la imbinari, chiar cu piese din colectia proprie
Si daca mai sus se poate vedea cum e o masinarie sport de la exterior, apoi e musai sa trecem si la interior :
Recunoaste cineva?
Spatiul de mai sus este pentru gandire...
Si ca sa nu creasca tensiunea mai mult decat e necesar vin si cu mura-n gura:
Citisem diverse despre el pe net, si pe BGG si pe "Ce jucam?" la AlexDumitru si parea interesant. M-am bucurat tare ca l-am primit cadou si o sa am ocazia sa-l incerc pe pielea proprie.
Si, ca sa rezum mai multe cuvinte intr-unul singur: INTENS!
P.S. Si pentru ca febra tre sa ramana febra, aseara am jucat doar jocuri cu planete si nave spatiale: Dixit 1&2, Bang (simplu) si...Alhambra
P.P.S Si cum de ziua mea imi place sa primesc cadouri, mi-am facut unul si singur: de fapt 3...extensii de la Race for the Galaxy cu contributia majora a lui djdano(multumesc)
P.P.P.S Si pentru ca ma gandesc ca nu toata lumea a jucat, imaginea de pe tort reprezinta o nava din Galaxy Trucker.