Magazin online CosimShop.de

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
bvicthor
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Magazin online CosimShop.de

24 Mar 2010, 11:57

Un magazin online de unde am comandat http://www.cosimshop.de
Livrarea se face prin DHL pana in tara, pe urma Posta Romana. Pentru comenzi mai mari de 100 EURO transportul costa 10 EURO indiferent de greutatea pachetului. Mie mi-am venit jocurile in aproximativ 2 saptamani (unele jocuri nu erau pe stoc). Preturile mi s-au parut foarte ok, e drept ca marea majoritate a jocurilor sunt in germana, desi au si cateva in engleza.

adixor

Re: Magazin online CosimShop.de

24 Mar 2010, 12:11

am aceeasi parere. Am comandat de 2 ori (tales of the arabian nights de exemplu sau space alert cand a aparut si nu era pe nicaieri) si tipul de acolo e foarte de treaba, flexibil si responsive. Ce am cautat am gasit si in engleza in general. Pachetele au ajuns fara probleme, super bine izolate si facute. Nu exista tracking la pachet din ce tin minte la pachet, tocmai pentru ca se foloseste Posta Romana in tara.

bvicthor
Wizard Meeple
Wizard Meeple

24 Mar 2010, 12:21

Eu am comandat de curand si are tracking la pachet. Singura chestie e ca trebuie sa ridici pachetul de la Posta Romana. Si stim cum se comporta personalul de la Posta, de fiecare data ceva nu e bine, dar trecem peste astea.

ElChicoDiablo

24 Mar 2010, 15:33

Poate sa comanzi jocuri pe care nu le gasesti aici. Preturile + transport >> Romania

haretel

24 Mar 2010, 15:36

agree with ElChicoDiablo

ElChicoDiablo

24 Mar 2010, 16:07

uuuu..discipoli..a trecut muult de cand nu a mai fost cineva de acord cu mine :lol:

adixor

24 Mar 2010, 16:40

da, in general varianta "de afara" se adreseaza celor mai hardcore care stiu ce cauta si cauta anumite lucruri si care sunt dispusi sa plateasca in plus si sa astepte mai mult pentru un anumit joc.

haretel

24 Mar 2010, 18:14

Ma amuza termenul de hardcore asociat unui boardgamer :ugeek: hahahhahahaha

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

24 Mar 2010, 18:36

adixor wrote:da, in general varianta "de afara" se adreseaza celor mai hardcore care stiu ce cauta si cauta anumite lucruri si care sunt dispusi sa plateasca in plus si sa astepte mai mult pentru un anumit joc.

In ceea ce priveste faza cu platitul in plus e discutabil in anumite cazuri. Sunt destule jocuri in special pe site-urile germane cu mult mai ieftine decat la noi si, daca iei mai multe deodata iesi ieftin cu tot cu taxele postale. Spre exemplu, eu mi-am luat Tobago de pe all-games.de impreuna cu alte 4 jocuri (2 mai mari si doua mai mici:D) plus o extensie micuta. Ei bine, cu tot cu taxe, pretul la Tobago iese aproximativ 32-33 de euro, iar la noi e 45-50 (200RON). Ca sa nu mai vorbesc ca majoritatea au tot felul de oferte in permanenta. Spre exemplu, acum, pe milan-spiele.de se da Yspahan cu 11 (unsprezece) euro.
Singura parte proasta la comenzile afara este ca trebuie sa astepti cel putin 2 sapt pana iti vin.

adixor

24 Mar 2010, 19:07

sunt in engleza sau germana? multe jocuri in alta limba decat engleza sunt (mult) mai ieftine dar nu le pot folosi

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

24 Mar 2010, 20:10

Oops! Da, am uitat "amanuntul" asta. Intr-adevar jocurile ieftine sunt editate in germana de obicei, asa ca, daca vreti sa faceti comanda de la ei, trebuie sa va orientati spre cele independente complet de limba (in afara cazului in care stiti germana). Si asta poate fi un neajuns destul de mare, e adevarat...

bvicthor
Wizard Meeple
Wizard Meeple

24 Mar 2010, 21:46

ElChicoDiablo wrote:Poate sa comanzi jocuri pe care nu le gasesti aici. Preturile + transport >> Romania
Nu-i chiar asa. De exemplu mi-am comandat de la site-ul acesta 4 jocuri (Agricola, At the gates of Loyang, Tobago si World Without End) variantele in germana. Daca le luam din tara in loc de 4 jocuri as fi luat 3 (transportul m-a costat 10 euro). De exemplu Tobago m-a costat 30 euro (inclusiv transportul). E drept ca varianta in engleza e mai scumpa, pentru aia nu e avantajos, in schimb pentru cele editate in germana mi se par preturi foarte avantajoase. La www.magierspiele.de preturile sunt chiar mai mici, insa transportul e mai scump.

Oricum jocurile pe care de obicei le caut nu se gasesc pe stoc la magazinele din Romania, deci timp de asteptare oricum va exista.

Post Reply

Return to “Discutii generale”