Intalnire TARABA DE JOCURI nr.21 - 27.03.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Am cateva jocuri pe care as vrea sa le aduc maine in la intalnirea de boardgames. As vrea sa stiu daca e cineva interesat ca sa vedem daca suntem destui pentru un joc.
Vreau sa aduc Chaos in the Old World, Neuroshima Hex! sau Last Night on Earth cu extensii.
Daca e vreun amator de Chaos care are si Horned Rat ar fi super daca l-ar aduce.
Cam atat. Astept raspunsuri de la amatori.
Vreau sa aduc Chaos in the Old World, Neuroshima Hex! sau Last Night on Earth cu extensii.
Daca e vreun amator de Chaos care are si Horned Rat ar fi super daca l-ar aduce.
Cam atat. Astept raspunsuri de la amatori.
- mihai
- Special Meeple

Va asteptam la a cea de a 21-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 27 martie 2012, incepand cu ora 18.00, in LENTE&CAFEA (noua locatie de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Vom comunica in curand programul pe luna martie.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Vom comunica in curand programul pe luna martie.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
- Methos
- Chief Meeple

- Custom Rank: wandering shade
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.21 - 27.03.2012
Im in as always 
Acum am o intrebare pentru doritori.
Ce jucam martia asta ?
Eu as veni cu aceste propuneri in ideea ca se gasesc oameni.
Battlestar Galactica (6-7 jucatori)
sau
Mansion of Madness (5 jucatori/ 6 jucatori[house rules])
sau
World without End (4 jucatori)
sau
Bang! the bullet (7 jucatori)
SAU
Daca are altcineva chef de altceva sa zica ce si vedem daca apar oameni.
Acum am o intrebare pentru doritori.
Ce jucam martia asta ?
Eu as veni cu aceste propuneri in ideea ca se gasesc oameni.
Battlestar Galactica (6-7 jucatori)
sau
Mansion of Madness (5 jucatori/ 6 jucatori[house rules])
sau
World without End (4 jucatori)
sau
Bang! the bullet (7 jucatori)
SAU
Daca are altcineva chef de altceva sa zica ce si vedem daca apar oameni.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Anumite uniri si uniuni au facut ca subiectul sa arate astfel. Deci nu este motiv de ingrijorare... 
-
biionut
- Wizard Meeple

- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Mie imi surad toate cele de mai sus daca e sa ajung.....dar e posibil sa nu mai am asa mult timp daca dau partida de Twilight cu Mono.....depinde de cat de mult tine 
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Daca nu vrea nimeni Chaos, Neuroshima sau LNoE, m-as baga si eu la Mansions of Madness.
- Methos
- Chief Meeple

Chaos nu pot sa zic ca am atras cine stie ce
si nici Neuroshima Hex!
Dar Last Day arata interesant si ma gandeam de ceva timp sa il incerc.
Deci RunnerUps sunt MoM si LNoE
Dar Last Day arata interesant si ma gandeam de ceva timp sa il incerc.
Deci RunnerUps sunt MoM si LNoE
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Daca reusesc sa termin partida de TS cu mono intr-un timp echitabil....m-as baga si eu la oricare din cele 2 daca inca se vor mai juca
.
- Methos
- Chief Meeple

Pai cat tine o partida ?:) (de obicei)
Noi putem (daca si restu sunt de acord) sa incepem pe la un 19 unu din cele doua.
Noi putem (daca si restu sunt de acord) sa incepem pe la un 19 unu din cele doua.