Darksion wrote:Centaurul in schimb te poate apara de Pegasus...iar un minotaur poate da boost la defence daca vezi ca spre asta se merge(AKA isi aduna armate

).....si daca iti iei extensia Hades.....Apar si preotese la care le poti da discard sa mentii efectul unei creaturi inca o tura.....si tot asa.
Stiu ce fac creaturile respective, insa repet, atata timp cat durabilitatea lor e o singura tura, sunt fix o laie. Singurul mod in care centaurul te ajuta este atunci cand dupa aparitia lui la un set, apare Pegasus la urmatorul set din tura anterioara sau cand il iei preventiv inainte sa joace Zeus care schimba carti. Situatiile sunt extrem de limitate si nu prea te ajuta. Cu minotaurul la fel, poate fi eficient doar daca la urmatorul set de 3 carti iese pegasus. Si oricum cand vine cu 7-8 trupe peste tine, trebuie sa ai si tu macar un 5 soldati + o fortareata ca sa conteze si ala.
Darksion wrote:
Eu vad o mare buba in ce ai spus tu mai sus.....intrebarea mea mare este...de ce il lasati? Adica sometimes its unavoidable, dar daca mereu practica aceasi strategie oare e greu sa va adaptati? Si sa jucati astfel incat sa nu faca lucrul ala?
Pai asta ar insemna sa nu mai joace nimeni nimic ca sa strangem bani sa putem concura cu el. Avand in vedere ca noi restul ne dezvoltam, luam armate, barci, constructii, creaturi, asta inseamna ca ne cheltuim banii, iar avand in vedere ca el e mereu ultimul la ceea ce inseamna nivel de dezvoltare, devine o tinta neinteresanta avand in vedere ca noi restul concuram intre noi. Daca dam in el si il lasam intr-o singura insula, il avantajam si mai tare pt ca oricum el joaca in 70% dintre cazuri Apollo, deci are salariu mare si isi mai ia si 4 bani in loc de 1. Chiar nu prea ai ce sa-i faci. Singura sansa e sa nu pice Zeus niciodata primul (din a 2-a jumatate a jocului), iar cel care joaca in fata lui sa cumpere toate creaturile, dar in cele mai multe dintre cazuri se intampla sa apara si Zeus pe prima pozitie.
Darksion wrote:
There are a lot of if's involved...are si jocul un dram de luck....true......dar pentru ce vrea sa fie....un light euro/ametriash combo mi se pare foarte reusit....si extensia il face mai bun.....o sa o adaug si eu la colectie la un moment dat

am mai spus ca e printre favoritele mele, insa stilul de joc al unora si Pegasus il fac un pic enervant.