Movies, anyone?
-
bogdanpocol
Re: Movies, anyone?
@Chuckila Ai dreptate in ceea ce il priveste pe Roman.trebuie sa recunoastem ca e un gunoi ca si om;
Asta nu inseamna ca trebuie contestate si abilitatile lui profesionale si artistice..... ca profesionist trebuie sa recunoastem ca e bun. Poti sa alegi daca te uiti sau nu la filmele lui si daca iti place sau nu.
Asta nu inseamna ca trebuie contestate si abilitatile lui profesionale si artistice..... ca profesionist trebuie sa recunoastem ca e bun. Poti sa alegi daca te uiti sau nu la filmele lui si daca iti place sau nu.
-
badeamarius83
Imi place sa urmaresc filme romanesti. Cateva recomandari:bogdanpocol wrote:nimeni nu a recomandat nici un film autohton.... o fac euNunta muta regia Horatiu Malaiele si Amintiri din epoca de aur 1, 2 regia Cristi Mungiu
- Occident (memorabil)
- Ryna
- Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (excelent)
Mai sunt si altele dar probabil s-au auzit de ele...
- Chuckila
- King Meeple

Atentie, SPOILER pentru cine nu a vazut Inception!
Vorbeam la un moment dat de oameni cu prea mult timp liber? Pentru cei care vor Inception "spart" in cele 4 nivele, there you have it:
Vorbeam la un moment dat de oameni cu prea mult timp liber? Pentru cei care vor Inception "spart" in cele 4 nivele, there you have it:
-
Ioana
- tasurinchi
- King Meeple

Un film unic de la un excelent regizor coreean:
Bin-Jip de Kim Ki-duk
Ca fapt divers, e un film cu buget de 1 milion de dolari care spune mai multe decat toate mega-productiile hollywood-iene de prost gust cu bugete de sute de ori mai mari.
Bin-Jip de Kim Ki-duk
Ca fapt divers, e un film cu buget de 1 milion de dolari care spune mai multe decat toate mega-productiile hollywood-iene de prost gust cu bugete de sute de ori mai mari.
- Chuckila
- King Meeple

Cred ca de la Fight Club al lui Fincher nu a mai fost un film pe care sa il astept atat de mult.
Exact ca si in cazul Fight Club, este o combinatie perfecta de regizor + actor principal foarte bun (Fincher + Norton acolo, Aronofsky + Portman aici). Daca stau sa ma gandesc, Aronofsky isi face loc linistit pe podium la capitolul "regizorul meu favorit". Omul asta nu a scos inca nimic nereusit (daramite prost) - doar filme unul si unul: Pi, Requiem for a Dream, The Fountain si The Wrestler.
Exact ca si in cazul Fight Club, este o combinatie perfecta de regizor + actor principal foarte bun (Fincher + Norton acolo, Aronofsky + Portman aici). Daca stau sa ma gandesc, Aronofsky isi face loc linistit pe podium la capitolul "regizorul meu favorit". Omul asta nu a scos inca nimic nereusit (daramite prost) - doar filme unul si unul: Pi, Requiem for a Dream, The Fountain si The Wrestler.
- tasurinchi
- King Meeple

- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Saptamana trecuta m-am simtit foarte cinefil si am vazut cateva filme care mi-au placut:
We bought a zoo
Hugo
Extremely Loud & Incredibly Close
Intouchables
Sunt drame, cu final cumva pozitiv, dar care atenueaza foarte putin premisa de inceput: la primele 3 este moartea unui parinte, la ultimul este un accident care lasa personajul principal paralizat de la gat in jos.
Dar si unul care m-a plictisit ingrozitor:
Haywire
Mie imi plac filmele cu spioni foarte mult. Cu mai multa actiune, gen Salt sau chiar cu putina actiune, gen Tinker Tailor Soldier Spy.
Dar la asta era sa adorm. Foarte prost facut. In plus spioana era una cu tzatze mari - foarte realist
We bought a zoo
Hugo
Extremely Loud & Incredibly Close
Intouchables
Sunt drame, cu final cumva pozitiv, dar care atenueaza foarte putin premisa de inceput: la primele 3 este moartea unui parinte, la ultimul este un accident care lasa personajul principal paralizat de la gat in jos.
Dar si unul care m-a plictisit ingrozitor:
Haywire
Mie imi plac filmele cu spioni foarte mult. Cu mai multa actiune, gen Salt sau chiar cu putina actiune, gen Tinker Tailor Soldier Spy.
Dar la asta era sa adorm. Foarte prost facut. In plus spioana era una cu tzatze mari - foarte realist
- Mono
- King Meeple

Am uitat de
Midnight in Paris
Nu va uitati la categorisirea de pe imdb cu comedy / romance, ca nu prea este vorba de niciuna dintre ele. E un pic SF mai degraba.
Midnight in Paris
Nu va uitati la categorisirea de pe imdb cu comedy / romance, ca nu prea este vorba de niciuna dintre ele. E un pic SF mai degraba.
-
adixor
- Special Meeple

Midnight in Paris mi-a placut destul de mult intr-adevar. Si e si putin comedy/romance, cu un substrat SF tip Eliade (? daca mai tin bine minte din liceu).
- Mono
- King Meeple

-
adixor
- Special Meeple

- Mono
- King Meeple

- alia
- Special Meeple

Aseara am vazut The Cabin in the Woods
http://www.imdb.com/title/tt1259521/
Most fun I had with a horror movie in a long time:D
- cristianf
- King Meeple

Asa este. Pentru mine The Cabin in the Woods este apogeul a ceea ce un teenagers horror flick poate deveni. Umor, efecte speciale, cateva aparitii speciale, faza cu lupul
si multi multi monstri. De acum pot trece la filme mai serioase.
- alia
- Special Meeple

Exact!!! Ma rog...teenage horror flicks eu nu prea am vazut, dar am gasit referinte peste tot la ele. Mie-mi place genul dar mai degraba partea asiatica (culminand cu A Tale of Two Sisters) care nu are nicio legatura cu teenage horror flickscristianf wrote:Asa este. Pentru mine The Cabin in the Woods este apogeul a ceea ce un teenagers horror flick poate deveni. Umor, efecte speciale, cateva aparitii speciale, faza cu lupulsi multi multi monstri. De acum pot trece la filme mai serioase.
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
-
acidutzu
alia wrote:Aseara am vazut The Cabin in the Woods
Atunci cred ca o sa-ti placa si Tucker and Dale vs Evil
http://www.imdb.com/title/tt1465522/
- danielM