PS: Presupun ca ai realizat ca mai si glumim. Mi se pare normal ca Sebi sa aibe prioritate. Insa daca e sa ajungem la 6, me in
Ground Floor
- Chuckila
- King Meeple

Re: Ground Floor
Pai in momentul in care suntem deja 6 interesati, am devenit cel mai ferm.
PS: Presupun ca ai realizat ca mai si glumim. Mi se pare normal ca Sebi sa aibe prioritate. Insa daca e sa ajungem la 6, me in
- suf
- King Meeple

- homey
- Wizard Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Pai daca esti ferm, am format grupul de 3 minim necesar impreuna cu Sebi.
Ceilalti nu erau inca convinsi, asteptau jocul de test. Cand ne manifestam toti dorinta o sa vedem ce facem mai departe in functie de numar.
Ceilalti nu erau inca convinsi, asteptau jocul de test. Cand ne manifestam toti dorinta o sa vedem ce facem mai departe in functie de numar.
- homey
- Wizard Meeple

Sunt ferm. Dar ajung al 4-lea si atunci se mareste la grupul de 6 unde sunt deja inscrisi mai multi deci as ajunge al optulea si nu mai prind...

- Chuckila
- King Meeple

Bun, daca sunteti 3, eu sunt al 4-lea ferm. Mai aveti nevoie doar de inca 2 fermi. Sau de 8, sa ne strangem pentru 12 
- DanielIndru
- King Meeple

Daca sunt oameni care merg la Essen si doresc jocul mai exista optiunea asta la $120, dar de acolo mai trebuie si adus acasa:
ESSEN PICKUP x3 **BEST DEAL** - 3 Copies of Ground Floor and 3 sets of all overfunding achievements. To be picked up at Essen Spiel in 2012 ONLY.
ESSEN PICKUP x3 **BEST DEAL** - 3 Copies of Ground Floor and 3 sets of all overfunding achievements. To be picked up at Essen Spiel in 2012 ONLY.
- Chuckila
- King Meeple

Decat Essen pick-up la $40, mai bine home delivery la $43 anytime 
Macar salvezi spatiu in bagaj pentru alte bunatati
- homey
- Wizard Meeple

- Chuckila
- King Meeple

- homey
- Wizard Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

Mai conteaza al catelea esti?? Conteaza sa fii... 
In alta ordine de idei, cred ca fermitatea lui Chuckila depinde ferm de fermitatea cu care alti afirma ferm ca sunt fermi. Sau Fermi.
In alta ordine de idei, cred ca fermitatea lui Chuckila depinde ferm de fermitatea cu care alti afirma ferm ca sunt fermi. Sau Fermi.
- Chuckila
- King Meeple

Pai eu ce sa fac daca sunt singurul ferm din zona asta de tara? Eu nu am onoarea de a avea pe cineva atat de nepriceput in alea DIY-ului, interesat de joc si dispus sa isi petreaca timpul alaturi de mine in explorarea unui asemenea medium-to-heavy euro.
Si atunci incerc sa ma lipesc si eu pe unde pot - ferm, bineinteles. Ca de acum deja sunt 3. S-a spart barierul psihologic. De acum imi permit sa fiu ferm. Inainte eram ferm-conditionat. M-am deconditionat.
Si atunci incerc sa ma lipesc si eu pe unde pot - ferm, bineinteles. Ca de acum deja sunt 3. S-a spart barierul psihologic. De acum imi permit sa fiu ferm. Inainte eram ferm-conditionat. M-am deconditionat.
- homey
- Wizard Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Eu ma refeream la situatia in care ne adunam 8-9 si unii merg si la Essen.Chuckila wrote:Decat Essen pick-up la $40, mai bine home delivery la $43 anytime
In cazul asta putem fi toti multumiti.
- DanielIndru
- King Meeple

S-a atins pragul de $45.000.
Cica e important sa ajungem la $75.000 sa primim gratis jocul asta: http://boardgamegeek.com/boardgame/121423/skyline
Io zic ca e cam greu, mai ales ca au mai ramas doar 13 zile.
Cica e important sa ajungem la $75.000 sa primim gratis jocul asta: http://boardgamegeek.com/boardgame/121423/skyline
Io zic ca e cam greu, mai ales ca au mai ramas doar 13 zile.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Acum ca au mai ramas doar 7 zile din oferta, nu gasim si un al 6lea ferm pentru o comanda mai mare de Ground Floor? Pentru ca al 5lea s-a demascat si a intrat in hora... 
- cristianf
- King Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

- suf
- King Meeple

Poate merg la Essen sa-mi iau o copie si aflu ca e out of stock din cauza ca le luati voi pe toateVickdaReaper wrote:Bine de stiut. Incercam acum sa ne strangem 12, asa, "for fun"?