Intalnire TARABA DE JOCURI nr.36 @ Lente - 26.06.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.36 @ Lente - 26.06.2012
Va asteptam la a cea de a 36-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 26 iunie 2012, incepand cu ora 17.30, in LENTE&CAFEA (noua locatie de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii iunie este afisat pe site, atat in prima pagina cat si in pagina de EVENIMENTE.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii iunie este afisat pe site, atat in prima pagina cat si in pagina de EVENIMENTE.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
- mihai
- Special Meeple

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.36 @ Lente - 26.06.2012
@Keyser - ramane Drum Roll?
@adrim - incercam un Dune?
@adrim - incercam un Dune?
- Keyser
- King Meeple

Da, ramane Drum Roll. Am fi eu , tu, Plu (daca vine) si Deeug sau Darksion (care din ei ajunge mai repede
)
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
@ Mihai - Bineinteles ca facem un Dune
Pana acum suntem 5: Franz, Sebastien, Mihai, Claudia si Adrim. Mai avem un loc daca mai vrea cineva.
Incepem la ora 19.00, abia astept
Pana acum suntem 5: Franz, Sebastien, Mihai, Claudia si Adrim. Mai avem un loc daca mai vrea cineva.
Incepem la ora 19.00, abia astept
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
Asa cum stabilisem, asa ramane... prezent la Drum Roll. Intrebarea ar fi la ce ora se bate gongul (sau toba)? Eu as putea veni mai repede de 6, dar ramane sa vedem fiecare cum poate.
Mai discutasem cu Mono saptamana trecuta sa facem un Le Havre si apoi Lords of Waterdeep. Cred ca am avea timp pt toate 3 si cred ca si echipa(implicit si valoare
)
Mai discutasem cu Mono saptamana trecuta sa facem un Le Havre si apoi Lords of Waterdeep. Cred ca am avea timp pt toate 3 si cred ca si echipa(implicit si valoare
- mihai
- Special Meeple

@Keyser si Plu - eu ajung la ora 17.30, deci teoretic pana la 18.00 putem incepe. plus ca as vrea pana la 19.00-19.15 sa terminam sa pot trece la Dune
@adrim - mai rezisti sa explici (din nou) regulamentul? count me in, o sa fiu la drum roll inainte dar pana termini de explicat i will be ready.
@adrim - mai rezisti sa explici (din nou) regulamentul? count me in, o sa fiu la drum roll inainte dar pana termini de explicat i will be ready.
- Keyser
- King Meeple

Si eu pot veni pe la 17:30 - 18:00 si m-as baga la Dune dupa aia daca mai e locul acela liber.
/later edit: nu cred ca terminam Drum Roll asa repede. adica la 19:00, pentru ca dureaza cel putin 2 ore cu explicatii cu tot.
/later edit: nu cred ca terminam Drum Roll asa repede. adica la 19:00, pentru ca dureaza cel putin 2 ore cu explicatii cu tot.
#nambos
- adrim
- King Meeple

Pentru Drum Roll puteti sa reduceti partea de explicatii daca toata lumea priveste filmuletele din sectiunea Videos de pe pagina BGG a jocului: http://boardgamegeek.com/boardgame/86246/drum-roll.
@ Keyser - De asemenea putem grabi si explicatile la Dune daca arunci un ochi pe filmuletul asta: http://boardgamegeek.com/video/7914/dun ... s-overview

@ Keyser - De asemenea putem grabi si explicatile la Dune daca arunci un ochi pe filmuletul asta: http://boardgamegeek.com/video/7914/dun ... s-overview
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Eu imi tin partea mea de intelegerePlu wrote:Mai discutasem cu Mono saptamana trecuta sa facem un Le Havre si apoi Lords of Waterdeep. Cred ca am avea timp pt toate 3 si cred ca si echipa(implicit si valoare)
Keyser, mai vrei sa incerci K2? Il pot face rost si aduce. Desi nu vad cum facem loc pentru toate
- Keyser
- King Meeple

Nu cred ca o sa fie timp marti ... altadata.Mono wrote: Keyser, mai vrei sa incerci K2? Il pot face rost si aduce. Desi nu vad cum facem loc pentru toate
#nambos
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Sunt aproape sigur ca ma calific pentru diseara. Daca prind loc la Drum Roll e foarte bine, si dupe, vreau, daca se mai poate, Le Havre si Lords of the Waterdeep 
- Mono
- King Meeple

Cu tine suntem deja 5 la Le Havre, s-a inchis lista:
Plu
Nabukadnezar
Dmx85
Deeug
Mono
Incepem dupa ce se termina Drum Roll. Oricum ma gasiti in Lente ca vin sa joc Twilight Struggle cu Nabukadnezar.
Plu
Nabukadnezar
Dmx85
Deeug
Mono
Incepem dupa ce se termina Drum Roll. Oricum ma gasiti in Lente ca vin sa joc Twilight Struggle cu Nabukadnezar.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
@deeug.....eu zic ca prinzi loc la Drum Roll....si sa ajung....nu pot ajunge la 6 cum vrea lumea sa inceapa.....pot ajunge minim 6 juma - 7 cand Keyser vrea sa se bage la Dune
....asa ca incerc Drum Roll altadata.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Mi-am luat Catan:Europa, il am la mine. Vine cineva care l-a jucat sa-mi explice si mei regulile ca m-a luat durerea de cap
)
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
@Darksion
Daca totusi ajungi in timp util, poti sa te bagi linistit la DR ca eu l-am mai jucat o data si stiu cum e
Dar, daca vii mult mai tarziu, o sa joc in numele tau
Daca totusi ajungi in timp util, poti sa te bagi linistit la DR ca eu l-am mai jucat o data si stiu cum e
Dar, daca vii mult mai tarziu, o sa joc in numele tau
- Mono
- King Meeple

Asa ceva?MandrulDuce wrote:Mi-am luat Catan:Europa, il am la mine. Vine cineva care l-a jucat sa-mi explice si mei regulile ca m-a luat durerea de cap)
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Yep. E un joc mai greu decat Catan si mai complex. Dar e tot in universul Catan. Stiu multi (si am auzit de si mai multi) care nu pot face pasul de la Catan la altceva. Vor sa joace intr-un mod obsesiv-compulsiv jocul cu felia de pizza. Poate Catan:Europa le va largi orizonturile.
Plus, are mecanici de Railroad (which has to be good).
Plus, are mecanici de Railroad (which has to be good).
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- Keyser
- King Meeple

Sigur nu se termina drum roll asa repede, deci e posibil sa nu mai am loc la Dune, oricum vedem noi cum facem.Darksion wrote:@deeug.....eu zic ca prinzi loc la Drum Roll....si sa ajung....nu pot ajunge la 6 cum vrea lumea sa inceapa.....pot ajunge minim 6 juma - 7 cand Keyser vrea sa se bage la Dune....asa ca incerc Drum Roll altadata.
#nambos
- adrim
- King Meeple

Daca si Mihai e cu voi la Drum Roll, oricum nu putem incepe Dune pana terminati...
- mihai
- Special Meeple

pana la urma cati suntem la Dune? Ne-am strans 6?
Oricum, pana se explica/etc, terminam Drum Roll. In caz de urgenta, imi sinucid echipa de la circ si vin sa infrunt viermii
Oricum, pana se explica/etc, terminam Drum Roll. In caz de urgenta, imi sinucid echipa de la circ si vin sa infrunt viermii