Intalnire TARABA DE JOCURI nr.38 @ Lente - 10.07.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.38 @ Lente - 10.07.2012
Va asteptam la a cea de a 38-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 10 iulie 2012, incepand cu ora 17.30, in LENTE&CAFEA (noua locatie de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii iulie va fi afisat in curand pe site.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii iulie va fi afisat in curand pe site.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.38 @ Lente - 10.07.2012
Are cineva chef si vrea sa aduca marti Trajan?
Dau o bere sau un ceai rece-rece celui ce se incumeta sa aduca cutia cu stramosul nostru marca Stefan Feld.
Dau o bere sau un ceai rece-rece celui ce se incumeta sa aduca cutia cu stramosul nostru marca Stefan Feld.
- Keyser
- King Meeple

Voi fi profund impresionat daca se ofera cineva sa aduca K2 sau Evo sau Village 
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- CostyBGB
- Special Meeple

Mai doreste cineva sa incerce I AM VLAD – Prince of Wallachia ? Ca stim sa-l invitam si pe Vladutz cu noi maine... 
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Mi-ar fi placut mie, dar nu cred ca am cum sa ajung maine
. Poate data viitoare.
-
biionut
- Wizard Meeple

Da! M-as baga eu la I AM VLAD – Prince of Wallachia.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Si subsemnatul. Nu garantez ca ajung insa. Anunt maine 
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
@ Keyser - daca reusesc sa ajung maine aduc eu Village. Mai pot aduce Last Will si Ninjato, daca e cineva interesat.
-
cosmin.alex
Maine vin si eu si aduc Ascension - Storm of Souls daca e doritori 
-
Eduard F
Guys, aduc Game of Thrones. suntem 3 so far. va bagati la un joc pe la ora 19:00. cautam inca 3 jucatori. 
So far sau inscris: Mihai, Catalin, Myself..
So far sau inscris: Mihai, Catalin, Myself..
-
biionut
- Wizard Meeple

- CostyBGB
- Special Meeple

Da, daca sunt oameni. Eu si Vladutz ajungem pe la ora 18:00, cei care s-au anuntat pe forum au prioritate.
-
Eduard F
Ok, Sa ma puneti si pe mine va rog pe lista pentru I AM VLAD. nu cred ca ne adunam pentru Game of Thrones.
- Keyser
- King Meeple

Salut, eu nu mai ajung azi. Sper sa nu cari jocul doar pt mine ...arthuriovan wrote:@ Keyser - daca reusesc sa ajung maine aduc eu Village. Mai pot aduce Last Will si Ninjato, daca e cineva interesat.
#nambos