Intalnire @ Lente - Marti, 14.08.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Re: Intalnire @ Lente - Marti, 14.08.2012
Eu as face urmatoarea propunere:
1. lasam Shogun pe data urmatoare (propun joi) ca e un joc mare si care dureaza si cred ca ar fi bine sa ne intalnim pentru el special (poate dupa sa fie ceva usor gen CItadels - il mentionez ca era pe lista lui Adrim)
2. pentru maine si-au anuntat interesul mai multi pentru 7W si cred ca ar fi foarte distractiv sa fim cat mai multi. Chiar si 8. Dar o parte importanta ajung mai tarziu.
asadar incepem cu un Steam daca suntem 5 care putem ajunge ceva mai devreme, sau Burgundy in 4 (Burgundy dureaza ceva mai putin), apoi jucam 7W (daca suntem in numar par putem incerca pe echipe) si apoi jucam celalalt de pe lista (Steam daca incepem cu Burgundy si invers).
1. lasam Shogun pe data urmatoare (propun joi) ca e un joc mare si care dureaza si cred ca ar fi bine sa ne intalnim pentru el special (poate dupa sa fie ceva usor gen CItadels - il mentionez ca era pe lista lui Adrim)
2. pentru maine si-au anuntat interesul mai multi pentru 7W si cred ca ar fi foarte distractiv sa fim cat mai multi. Chiar si 8. Dar o parte importanta ajung mai tarziu.
asadar incepem cu un Steam daca suntem 5 care putem ajunge ceva mai devreme, sau Burgundy in 4 (Burgundy dureaza ceva mai putin), apoi jucam 7W (daca suntem in numar par putem incerca pe echipe) si apoi jucam celalalt de pe lista (Steam daca incepem cu Burgundy si invers).
- vall
- King Meeple

Ca si antevorbitorul meu, Plu, ma straduiesc sa ajung la 17.30. Succesiunea 7W, Steam, Castles of Burgundy plus orice mai incape suna imbietorMono wrote:Vall - la ce ora ajungi? Daca se poate as vrea sa incercam sa dam un 7W inainte de Steam.
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Si eu ma bag la succesiunea asta, dar cred ca apar incepand de la Steam si apoi Castle of Burgundy
(nu pot sa ajung inainte de 18:30-45)
- Mono
- King Meeple

Pai propunerea mea era Steam/Burgundy -> 7 W+L+C -> Burgundy/Steam.
Btw, 7W si Burgundy intra perfect la mine in ghiozdan.
Btw, 7W si Burgundy intra perfect la mine in ghiozdan.
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Mono, tu pe la ce ora crezi ca ajungi? Oricum mai improvizam si la fata locului ...
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
- Mono
- King Meeple

cel mai devreme s-a pronuntat 17:30 mai sus. eu dau cu sec la orice ora, cat e de devreme 
- serafine
- Chief Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

-
biionut
- Wizard Meeple

Sorry... dar am scris ca veneam saptamana trecuta decat daca mai veneau 3 oameni pentru descent.... si cum pana pe la 4 nu erau... am fost convins sa merg in alta parte (dar imi cer scuze ca nu am mai scris asta si pe forum). Astazi sigur vin!martea trecuta venisem special sa joc Descent, da' ne-ai dat teapa. Noroc ca am gasit lume sa jucam alte chestii. Cred ca o sa ajung si io maine, nu stiu exact la ce ora. Daca se strang suficienti pt Descent, asta va fi prima alegere.
- iadrianik
- King Meeple

Am vazut ca pentru azi s-au anuntat cam 10 persoane, daca am numarat bine.
As veni si eu, daca nu incurc lumea.
M-as baga la Chicago Express, unde am citit regulile bine.
La Steam nu am apucat sa citesc regulamentul, si in plus toate locurile sunt ocupate (daca nu cumva sunt mai multi doritori decat nr max de jucatori).
Din pacate nici celelate jocuri amintite (7W, CoB, Hansa) nu le-am incercat inca. Daca ar mai fi atat loc liber la o masa cat si disponibilitatea de a adopta un jucator nou care nu stie regulile
, ar fi excelent. Pe de alta parte, dupa cum spuneam, nici nu vreau sa incurc lumea, asa ca daca toate locurile sunt deja stabilite inteleg.
Eu am luat la mine doar Resistance (ca e mic si incape in rucsac). M-am gandit ca poate acomoda multi jucatori si ca dureaza relativ putin. Asta daca sunt doritori de party game...
PS: as putea ajunge in jur de 6-6:30.
As veni si eu, daca nu incurc lumea.
M-as baga la Chicago Express, unde am citit regulile bine.
La Steam nu am apucat sa citesc regulamentul, si in plus toate locurile sunt ocupate (daca nu cumva sunt mai multi doritori decat nr max de jucatori).
Din pacate nici celelate jocuri amintite (7W, CoB, Hansa) nu le-am incercat inca. Daca ar mai fi atat loc liber la o masa cat si disponibilitatea de a adopta un jucator nou care nu stie regulile
Eu am luat la mine doar Resistance (ca e mic si incape in rucsac). M-am gandit ca poate acomoda multi jucatori si ca dureaza relativ putin. Asta daca sunt doritori de party game...
PS: as putea ajunge in jur de 6-6:30.
- dmx85
- King Meeple

hai ca incerc sa gasesc si eu 1 om macar in plus pt Descent. Sper sa ne strangem de data asta.biionut wrote:Sorry... dar am scris ca veneam saptamana trecuta decat daca mai veneau 3 oameni pentru descent.... si cum pana pe la 4 nu erau... am fost convins sa merg in alta parte (dar imi cer scuze ca nu am mai scris asta si pe forum). Astazi sigur vin!martea trecuta venisem special sa joc Descent, da' ne-ai dat teapa. Noroc ca am gasit lume sa jucam alte chestii. Cred ca o sa ajung si io maine, nu stiu exact la ce ora. Daca se strang suficienti pt Descent, asta va fi prima alegere.
- AngelEye
- King Meeple

Cred ca ajung si eu pe la 17:30 si daca mai e loc as incerca un Hansa Teutonica.
- dmx85
- King Meeple