Poate stiti sau nu despre acest joc, eu unul sunt ultra-entuziasmat si de-abia astept sa ajunga si pe la noi (late september? mid october?). Jocul (o reeditare FFG a Netrunner-ului original facut de Richard Garfield) a fost sold-out la GenCon, de doua ori(?!
Nu am timp din pacate sa stau sa descriu gameplay-ul si ""the basics" dar exista o gramada de materiale pe net, cel mai relevant in momentul de fata ar fi http://www.boardgamegeek.com/video/1965 ... unner-demo si bineinteles pagina oficiala a jocului pe BGG.
Ce-mi place mie la acest joc:
- gameplay asimetric, joci intr-un fel cu runner-ul, altfel cu corporatia, iar cartile intre corporatie si runner nu se re-folosesc - fiecare cu a lui
- un numar de actiuni pe tura cu care decizi ce vrei sa faci in functie de plan/situatie/inspiratie
- bluffing (lots of hidden information)
- settingul si flavour-ul (cyberpunk, sci-fi, Android universe)
- grafica mi se pare top tier, n-am vazut decat 2-3 carti "banale"
- ready to play out of the box, ai acces la toate 7 factiunile sa-ti construiesti deckurile imediat, daca nu esti un deckbuilder hardcore si vrei sa-ti faci tu super deckul , dar ai si posibilitatea asta (tinkering, min-maxing).
Sunteti interesati? Daca da, sper sa ne strangem suficienti incat sa jucam jocul si in regim de "turneu"amical
Thx,
D.