Review Tikal
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
- Chuckila
- King Meeple

Re: Review Tikal
Ai varianta asta in maghiara? Fiindca asta ma intereseaza, daca are calitatea componentelor ca si varianta in Engleza.
-
adixor
exista review la tobago chiar pe forum! L-a facut bvicthor.Apropo, sunt foarte curios poate cineva o sa faca un review la Tobago
[forum]viewtopic.php?f=6&t=217[/forum]
-
space
Thanks, ma bag la cititadixor wrote:exista review la tobago chiar pe forum! L-a facut bvicthor.Apropo, sunt foarte curios poate cineva o sa faca un review la Tobago
[forum]viewtopic.php?f=6&t=217[/forum]
-
mihaimic
L-am cumparat...inca nu s-a aclimatizat. Deja am facut echipa de test
, imprimam regulamentul si il testam.
Revin ...cand reusesc sa scap din jungla
Late edit:
Am termiant primul joc, e superb chiar daca am pierdut la o diferenta destul de mare.
A durat ceva pana am vazut cum se joaca dar a meritat.
Cand se face urmatoarea intalnire in Carturesti Cluj? Incerc sa ajung si eu.
Mihai
Revin ...cand reusesc sa scap din jungla
Late edit:
Am termiant primul joc, e superb chiar daca am pierdut la o diferenta destul de mare.
A durat ceva pana am vazut cum se joaca dar a meritat.
Cand se face urmatoarea intalnire in Carturesti Cluj? Incerc sa ajung si eu.
Mihai
-
criss
Azi am cumparat si eu un Tikal cu 99 lei de la Auchan.
Este editia Rio Grande, 2005.
Calitate excelenta a componentelor, mi-a placut ca fiecare piesa are locasul ei in cutia de plastic.
Doar manualul este in maghiara, mi-am printat manualul in romana pus la dispozitie de magazinul "cutia".
Este editia Rio Grande, 2005.
Calitate excelenta a componentelor, mi-a placut ca fiecare piesa are locasul ei in cutia de plastic.
Doar manualul este in maghiara, mi-am printat manualul in romana pus la dispozitie de magazinul "cutia".
-
criss
Doar manualul este in maghiara. Jocul este independent de limba. Mi-am printat manualul in romana, l-am si citit deja.Ioana wrote:Un joc printat de Rio Grande in maghiara? Hmmm, something's fishy here..
-
Ioana
Tocmai asta ma mira, pentru ca Rio Grande este publisher american si publica numai jocuri in limba engleza, chiar daca sunt independente de limba. Se intampla sa mai gasesti unele jocuri cu manualul si in alte limbi, cum ar fi germana, franceza sau italiana, dar engleza este by default.
-
taticu
chiar bun jocul si foarte original mi se pare... dar sa ai si oameni buni cu care sa il joci 
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
L-am cumparat si eu din Auchan, tot varianta in limba maghiara. Calitate excelenta si un joc frumos. De notat ca in Auchan este si Dominion in limba maghiara cu aprox 100 lei, dar din pacate nu e jucabil pentru cine nu cunoaste limba.