Așa ... ca o scurtă recapitulare din punctul meu de vedere :
La plusuri generale :
- Organizarea întâlnirii în sine.

- O grămadă de jocuri disponibile - cam de toate categoriile.
- Oameni deschiși, cu disponibilitate ( majoritatea ) de a instrui pe alții în câte un joc nou sau de a purta discuții interesante despre SF-uri, filme etc.
- O locație care a ( mai ) permis și alte activități.
- Cazare bună și meniu OK.
La plusuri ... personale :
- Am cunoscut și eu ceva mai bine pe vajnicii reprezentanți și reprezentante de pe malurile Begăi în persoană ... chiar dacă a trebuit să ardem ceva benzină pentru asta !
- Am încercat unele jocuri care mi s-au părut cât se poate de OK și am chibițat pe lângă mesele unde se desfășurau altele, cât să-mi fac o idee.
La minusuri generale :
- Lipsa unei săli de conferințe, de spectacole, de ... ce să fie în care să se joace fără a folosi sala de mese în acest scop. Nu a fost neapărat o chestie foarte iritantă dar pe undeva a indus o oarecare stânjenire reciprocă cu ceilalți, care nu făceau parte din
jocomani și la unii timpi morți per ansamblu. Ca lucrurile să fie un pic și mai iritante exhaustarea de bucătărie era sublimă ... dar nu prea făcea față - ceea ce a dus la valuri de arome ce se revărsau peste mesele de joc, se îmbibau în haine etc ...

Înca odată - nu ceva de netrecut dar ... ca idee.
- Zilele nu au avut decât tot 24 de ore deși cică era vorba că se dă decret în direcția asta de Ziua Națională ( dar se pare că a fost doar o promisiune de campanie ! ).
La minusuri personale :
- Joi seara am fost cam praf de pe drum și nu am prea apucat să joc decât un singur joc după care am tras pe dreapta ... dar am încercat să recuperez ulterior.
- Nu am jucat nici un
wargame , care în principiu e categoria mea favorită de jocuri ...