L-am pus pe lista. Acum poate nu s-a inteles foarte bine dar mie-mi plac horror movies. Nu cele americane, cu teenagers care se spanzura cu cordonul de la telefonul fara fir. O Comedie pe teme horror este altceva:) CitW mi s-a parut, de fapt, o palma in freza spectatorului/audientei tembel/e care gusta si cere acest tip de horror si, cel mai important aspect, nu stiam nimic despre el deci n-am avut asteptari si am fost placut surprinsi.(Cel putin eu asa l-am interpretat si nu vreau sa dau mai multe detalii pe motiv de spoilers).acidutzu wrote:alia wrote:Aseara am vazut The Cabin in the Woods
http://www.imdb.com/title/tt1259521/
Most fun I had with a horror movie in a long time:D
Atunci cred ca o sa-ti placa si Tucker and Dale vs Evil
http://www.imdb.com/title/tt1465522/
Movies, anyone?
- alia
- Special Meeple

Re: Movies, anyone?
- mihai
- Special Meeple

mie o serie horror (si nu prea) care mi-a placut f mult este seria SAW, doar ca multi l-au catalogat prea "sangeros"
. Ele merita vazute toate 7, intr-adevar pana la final ti se dau piese din puzzle si abia in ultimul minut vezi "the big picture".
- alia
- Special Meeple

Primul Saw mi s-a parut ok. Cred ca am mai vazut unul sau doua din serie, dar nu m-au impresionat. Din genul horror/thriller, preferatul meu este si va ramane A Tale of Two Sisters urmat de:
Audition
The Eye
Ringu
Thirst
Blood&gore ma impresioneaza mai putin in general. Asiaticii folosesc, foarte mult si cu mult succes, sunetul/sunete pentru efecte infricosatoare si vizualuri foarte ciudate, mai putin sange si violenta fizica. Lucreaza mai mult la mansarda:D
Audition
The Eye
Ringu
Thirst
Blood&gore ma impresioneaza mai putin in general. Asiaticii folosesc, foarte mult si cu mult succes, sunetul/sunete pentru efecte infricosatoare si vizualuri foarte ciudate, mai putin sange si violenta fizica. Lucreaza mai mult la mansarda:D
- iadrianik
- King Meeple

Pe aceeasi linie cu The Cabin in the Woods si Tucker and Dale vs Evil, recomand si Severance.
- alia
- Special Meeple

Tocmai am vazut The Hobbit. Mi-a placut tare mult. Mi-a adus aminte de LOTR, dar in acelasi timp a reusit sa pastreze o personalitate diferita:) Mi s-a parut ca ilustreaza foarte bine spiritul cartii. Mi-as fi dorit sa nu fie 3D deoarece ma incomodeaza cumplit sa port o pereche de ochelari peste cea din dotare si imi si lacrimeaza ochii pana se obisnuiesc cu situatia:D, dar asta nu este un inconvenient generalizat si e valabil doar pt. mine:)
Last edited by alia on 16 Dec 2012, 15:48, edited 1 time in total.
- suf
- King Meeple

Si noi incercam sa prindem bilete la The Hobbit. Sunt destul de multi cei care poarta ochelari si au probleme la filmele 3D. E destul de obositor si pentru cei care nu poarta ochelari.
- Keyser
- King Meeple

Pentru fanii seriei Breaking Bad: http://www.buzzfeed.com/samir/jimmy-fal ... ng-youll-s
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- Chuckila
- King Meeple

Unul din cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultimii ani. Trei personaje creionate superb

-
vladV
- King Meeple

Hop si eu. "Rush" - extraordinar realizat, extrem de reusita crearea acelei lumi din Formula 1 anilor '70, foarte bine jucat
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
La Grande Bellezza - imagine, coloana sonora, lumini, costume, actorie, toate excelente.

PS: Vad ca mai nou imaginile din surse externe au probleme in a fi afisate. Adixor, se poate repara?

PS: Vad ca mai nou imaginile din surse externe au probleme in a fi afisate. Adixor, se poate repara?
-
adixor
- Special Meeple

cred ca m-am prins...
Domnilor de la IMDB (ambele imagini de pe pagina asta sunt de acolo) nu le convine cand sunt referentiate imagini de la ei de catre alte site-uri in mod direct (ceea ce are sens, pentru ca acum forumul foloseste direct un serviciu - imaginile de pe imdb - fara sa aduca vizitatori pentru site-ul IMDB). Drept pentru care din cand in cand filtreaza cererile ce vin din cadrul paginilor forumului:
"Referral Denied
You don't have permission to access "http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BM ... SY720_.jpg" on this server.
Reference #24.54633e17.1388868243.4e6f9923 "
Pot sa vad imaginea daca iau linkul si il deschid separat, dar daca imdb vede ca link-ul este deschis din cadrul unei pagini a forumului ii da deny, probabil datorita unui sistem automat ce monitorizeaza astfel de accese directe la imaginile lor... mi-e teama ca nu avem ce face, doar sa folosim imagini din alta parte sau link la pagina IMDB a filmului.
adixor
Domnilor de la IMDB (ambele imagini de pe pagina asta sunt de acolo) nu le convine cand sunt referentiate imagini de la ei de catre alte site-uri in mod direct (ceea ce are sens, pentru ca acum forumul foloseste direct un serviciu - imaginile de pe imdb - fara sa aduca vizitatori pentru site-ul IMDB). Drept pentru care din cand in cand filtreaza cererile ce vin din cadrul paginilor forumului:
"Referral Denied
You don't have permission to access "http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BM ... SY720_.jpg" on this server.
Reference #24.54633e17.1388868243.4e6f9923 "
Pot sa vad imaginea daca iau linkul si il deschid separat, dar daca imdb vede ca link-ul este deschis din cadrul unei pagini a forumului ii da deny, probabil datorita unui sistem automat ce monitorizeaza astfel de accese directe la imaginile lor... mi-e teama ca nu avem ce face, doar sa folosim imagini din alta parte sau link la pagina IMDB a filmului.
adixor
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Tocmai am terminat de vazut La Grande Bellezza. Intardevar un film care curge foarte frumos in fata ochilor. Poate putin mai lung decat era nevoie, poate era mai bine ca unele personaje sa lipseasca, dar una peste alta, o surpriza placuta ... mai ales pentru 2013.djdano wrote:La Grande Bellezza - imagine, coloana sonora, lumini, costume, actorie, toate excelente.
Multumim pentru recomandare
-
nqq
- King Meeple

-
adixor
- Special Meeple

L-am vazut acum ... Exquisite, intr-adevar. ma bucur ca inca se fac astfel de filme! Multumesc mult!Chuckila wrote:Unul din cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultimii ani. Trei personaje creionate superb![]()
-
nqq
- King Meeple

despre ce film este vorba ?adixor wrote:L-am vazut acum ... Exquisite, intr-adevar. ma bucur ca inca se fac astfel de filme! Multumesc mult!Chuckila wrote:Unul din cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultimii ani. Trei personaje creionate superb![]()
- Chuckila
- King Meeple

"The Perks of Being a Wallflower"nqq wrote:despre ce film este vorba ?
Scuze ca nu am mai pus si titlul in postul initial, nu am intrevazut problemele cu imaginile de pe IMDB. Si ca veni vorba, ma duc sa schimb imaginea spre un site care nu ne va bloca accesul.

- mihai
- Special Meeple

- mihai
- Special Meeple

-
nqq
- King Meeple

ieri pot sa zic ca am vazut un film genial.
12 ani de sclavie..... merita vazut !!!
12 ani de sclavie..... merita vazut !!!