Fotbal de masa,sectorball - varianta boardgame -

Ati descoperit un proiect interesant pe Kickstarter? Deschideti un topic si poate gasiti si alti useri interesati de joc.
Post Reply
Oglar

Fotbal de masa,sectorball - varianta boardgame -

08 Mar 2013, 12:07

Suntem un club de boardgames implicat in dezvoltarea unui proiect măreţ: unificarea celor două versiuni ale jocului de fotbal de masă într-un singur joc, precum şi creearea unei comunităţi on-line prin intermediul căreia se vor susţine competiţii de fotbal de masă. Această mişcare va implica mii de persoane şi va avea acoperire la nivel internaţional.
Jocul pe care dorim să îl creem reprezintă o varianta mai mică a versiunii profesioniste a jocului de fotbal de masă (masa folosită la versiunea profesionistă măsoară 180cm x 120cm), o variantă mai accesibilă, destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 8-80 de ani, în scopul atragerii de noi jucători spre acest sport.
Este asemanator cu un joc de fotbal pe care il jucam multi dintre noi in copilarie, pe vremea cand nu existau jocurile de fotbal pe calculator, un joc care a dat nastere multor prietenii, dar si rivalitati. Speram sa reinviem acest joc, iar pentru acest fapt avem nevoie de ajutorul vostru.

O prezentare scurta a proiectului gasiti pe pagina de internet:

http://www.indiegogo.com/projects/secto ... ble-soccer

sau

http://www.boardgamesoccer.com/

Vom reveni in curand cu artworkuri si coverart.

Rautz

Re: Fotbal de masa,sectoball - varianta boardgame -

08 Mar 2013, 12:16

Pe de o parte vad in unele poze(de la distanta, cu oameni) ca aveti un joc, un prototip sau ce o fi, dar nu gasesc deloc pozele cu jocul de aproape, sa vad cu ce se mananca.

Nu prea apreciez conturile facute pe forumuri doar pentru a promova diverse produse dar pana la urma nu e treaba mea.
Insa voiam sa vad ceva mai profesionist, nu doar o istorie cu 'jucam fotbal cand eram mici, ce bine ar fi sa jucam si acum'

Pe scurt vreau poze cu produsul(chiar si prototip) si filmulete cu jocul in actiune.

Bafta!

Oglar

Re: Fotbal de masa,sectorball - varianta boardgame -

08 Mar 2013, 12:37

Stimate domn, apreciez sinceritatea dvs. si va multumesc pentru post.

In legatura cu pozele si inregistrarile video mentionate, acestea pot fi gasite la sectiunea "gallery" a primului link postat de catre mine. Jocul se afla in momentul de fata intr-un stadiu incipient, deci este vorba de un prototip foarte simplist. Putem garanta calitatea pieselor ce vor intra in componenta jocului, suntem in discutii cu o fabrica de renume din Germania.
Inregistrarile video sunt facute in legatura cu varianta profesionista a jocului, pe o masa ce masoara 180 cm x 120 cm, dar regulile si mecanicile jocului sunt foarte asemanatoare.

In ceea ce ma priveste, sunt un impatimit al jocurilor de societate si doar intamplarea a facut ca primul meu post sa vizeze promovarea unui produs. Cu timpul va veti convinge.

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

08 Mar 2013, 13:30

De acord cu Bahaus in privinta informatiilor/imaginilor cu produsul.

Am aflat inca de acum cateva zile de campanie si as participa, insa as vrea sa vad mai intai cateva imagini cu produsul final, ca sa-mi dau si eu seama cam pe ce-as da banii.

LE: acum vad si eu galeria. V-as recomanda sa puneti imaginile respectiva pe prima pagina a campaniei ca nu se prinde toata lumea ca exista galerie.

lvalics

09 Mar 2013, 13:52

Buna tuturor,

Am pus si cateva imagini noi. Le puteti vedea aici: http://igg.me/at/sectorball/x/2441229
Multumim de feedback, om fi noi pasionati de boardgame, dar din pacate nu suntem experti in a face rost de bani pentru acest proiect.

Acum pe pagina de descriere este coperta (beta, nu e final), cum va arata deschis jocul si in curand vom pune si gameplay-uri din testari.
Nu e un joc care sa aiba mecanici grele, sa fie greu de jucat, e un joc pentru cei pasionati de fotbal, pentru cei ce vor un joc rapid si usor de invatat, dar totusi competitiv, pentru ca poti organiza campionate locale si ulterior daca esti bun la joc, poti participa la campionate regionale etc.

Orice feedback e binevenit!

PS: Pentru cine vrea sa participe ca si pledgers, dar nu are carte de credit/PayPal, poate sa o faca si prin SMS - http://www.boardgamesoccer.com/sms/ Din pacate aceste sume nu vor aparea pe pagina Indiegogo.

Multumesc,
Lehel

Post Reply

Return to “Kickstarter”