Sper sa imi ajunga maine jocul si putem sa vedem cu adevarat la Comarnic
Steam Giveaways
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Re: Steam Giveaways
Nu prea seamana
.
- Keyser
- King Meeple

De aici se intelege mult mai bine: .Bahaus wrote:Nu prea vad cum seamana chestia asta cu un boardgame:
Pare cam porcarie...
Are tot ce vrei: strategie, zaruri, sport, orci, dwarfi etc., competitie, un pic de rpg si muuuuult umor
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
-
Rautz
Makes more sense now!
Acum imi pare chiar simpatic jocul
Se baga cineva la Pre-Purchase Age of Empires II HD - 4-Pack ?
Jocul pe calculator e facut dupa BBM.
Parca ma atrage din ce in ce mai mult sa-l cumpar diseara.
Keyser facem ceva ligi? trebuie sa jucam amandoi real time sau poate fiecare juca in liga in timpul liber?
Acum imi pare chiar simpatic jocul
Se baga cineva la Pre-Purchase Age of Empires II HD - 4-Pack ?
Blood Bowl Team Manager (BBTM) and Blood Bowl the miniatures (BBM) game share little common ground.Sper sa imi ajunga maine jocul si putem sa vedem cu adevarat la Comarnic
Jocul pe calculator e facut dupa BBM.
Parca ma atrage din ce in ce mai mult sa-l cumpar diseara.
Keyser facem ceva ligi? trebuie sa jucam amandoi real time sau poate fiecare juca in liga in timpul liber?
- Keyser
- King Meeple

Nu am jucat multiplayer inca dar sunt aproape sigur ca daca vrem sa jucam vs. trebuie sa fie in real time
#nambos
-
singerete
Ma bag si eu daca va gasesc online la vreun meci ceva. Sa-mi dati add pe steam, singerete userul.
-
Rautz
-
Rautz
Peste tot se anunta ca diseara va incepe Steam Summer Sale
Chiar daca nu sunteti fani video-games, merita sa aruncati zilnic un ochi, vor fi reduceri mari la sute de jocuri, printre care si adaptari foarte bune ale unor boardgames, ca Ticket to Ride, Memoir 44, Magic the Gathering, Blood Bowl etc.
Chiar daca nu sunteti fani video-games, merita sa aruncati zilnic un ochi, vor fi reduceri mari la sute de jocuri, printre care si adaptari foarte bune ale unor boardgames, ca Ticket to Ride, Memoir 44, Magic the Gathering, Blood Bowl etc.
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
- Miţã
- King Meeple

-
Rautz
Prima zi, primele cumparaturi, in valoare totala de... 2.50E
Nu radeti, ca de banii astia sunt 11 DLC-uri + o extensie mare(care in mod normal numai ea singura costa 30E) pentru Civ 5.
Sa te tot joci un an de zile cu content de 2.50E
Pentru cei ce vor sa incerce feelingul Magic the Gathering, va fi sigur la oferta zilele acestea, si Multiplayerul se joaca pe sistemul de deschis 6 booster packs si alcatuit un deck de 40 carti din ele, urmand sa joci competitiv sau in campanie cu ele (cu posibilitatea de a castiga alte booster packs).
Pentru 2-5E cat probabil va costa eu zic ca merita.
Nu radeti, ca de banii astia sunt 11 DLC-uri + o extensie mare(care in mod normal numai ea singura costa 30E) pentru Civ 5.
Sa te tot joci un an de zile cu content de 2.50E
Pentru cei ce vor sa incerce feelingul Magic the Gathering, va fi sigur la oferta zilele acestea, si Multiplayerul se joaca pe sistemul de deschis 6 booster packs si alcatuit un deck de 40 carti din ele, urmand sa joci competitiv sau in campanie cu ele (cu posibilitatea de a castiga alte booster packs).
Pentru 2-5E cat probabil va costa eu zic ca merita.
- Miţã
- King Meeple

- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
4.99 - Fallout 3 Goty edition - not yet played, heard good things
4.99 - Amnesia the Dark Descent - super joc horror, merita toti banii
2.5 - Legends of Grimrock - First person RPG cu multe puzzle-uri, recomandat de prieteni
LE: Am adaugat
1.5E - Disciples 2: Rise of the Elves, un TBS superb, din punctul meu de vedere cu mult peste Heroes...la 7 lei
6.69E - KOTOR 1&2 - 2 RPG-uri foarte bune in universul SW, recomand cu caldura
Second LE:
Bard's Tale - jocul e foarte funny si merita jucat doar pentru umor
System Shock 2 - Probabil cel mai bun shooter jucat, desi e vechi, povestea jocului si feeling-ul sunt rar intalnite in alte jocuri de genul. Plus Shodan is awesome, one of my favorite villains.
Sleeping Dogs - Sandbox open world cu multe ore de joc? Free use of common items as weapons? Hong Kong? Hell yeah
)
Batman Arkham Asylym Goty Edition - Multi prieteni care mi-l recomandau, seemed like a good price
The Walking Dead Season 1 de la Telltale Games
Nu am mai pus suma ca portofelul meu plange deja
)....
4.99 - Amnesia the Dark Descent - super joc horror, merita toti banii
2.5 - Legends of Grimrock - First person RPG cu multe puzzle-uri, recomandat de prieteni
LE: Am adaugat
1.5E - Disciples 2: Rise of the Elves, un TBS superb, din punctul meu de vedere cu mult peste Heroes...la 7 lei
6.69E - KOTOR 1&2 - 2 RPG-uri foarte bune in universul SW, recomand cu caldura
Second LE:
Bard's Tale - jocul e foarte funny si merita jucat doar pentru umor
System Shock 2 - Probabil cel mai bun shooter jucat, desi e vechi, povestea jocului si feeling-ul sunt rar intalnite in alte jocuri de genul. Plus Shodan is awesome, one of my favorite villains.
Sleeping Dogs - Sandbox open world cu multe ore de joc? Free use of common items as weapons? Hong Kong? Hell yeah
Batman Arkham Asylym Goty Edition - Multi prieteni care mi-l recomandau, seemed like a good price
The Walking Dead Season 1 de la Telltale Games
Nu am mai pus suma ca portofelul meu plange deja
- Shaikan
- King Meeple

Si ca un subiect diferit, ca tot vad ca joaca multa lume Dota 2 pe aici, dati un add la shaikan7 poate dam si noi un joc mai forumist asa
.
-
Rautz
- Daemian1981
- Wizard Meeple

Humble Bundle - nu stiu daca ati auzit de site-ul asta (eu abia aseara am dat de el). Ideea din spatele lui e simpla si mai este utilizata si in alte locuri/domenii (sub diferite forme si proporti), dar ce face acest site deosebit este faptul ca este asociat cu Steam (si un pic cu Origin - platforma gen Steam a EA-ului) si ca poti lua multe jocuri (unele chiar foarte bune) aproape pe nimic. Spre exemplu, eu am cumparat aseara, prin Humble Bundle, 6 jocuri pe Steam cu 1$. Da, ati citit bine: 1 dolar ! Saptamanal, se schimba oferta (uneori se mai adauga jocuri in oferta) si cele mai multe pot fi luate cu minim un dolar, altele cu cativa dolari etc. Aruncati un ochi ca merita! 
A, da, mai are si jocuri pt platforme mobile pentru cine vrea.
Era sa uit o chestie destul de importanta: cand platesti, alegi cat sa se distribuie din suma respectiva catre firma producatoare a jocurilor din bundle, catre niste fundatii de caritate si catre site.
A, da, mai are si jocuri pt platforme mobile pentru cine vrea.
Era sa uit o chestie destul de importanta: cand platesti, alegi cat sa se distribuie din suma respectiva catre firma producatoare a jocurilor din bundle, catre niste fundatii de caritate si catre site.
-
Rautz
Ai dreptate, sunt excelente ofertele Humble Bundle.
Eu o sa plusez cu un site care listeaza toate bundle-urile de pe piata
Am cumparat si ultimul Humble Bundle cu 1$, si probabil o sa-l iau si pe acesta (ma gandesc daca sa dau putin mai mult sa iau si Wargame + Sherlock Holmes)
Uneori am dat si mai mult de 1$ (puteti oferi orice suma), merita.
Saptamana asta chiar are legatura si cu boardgames, pentru ca se ofera Blood Bowl (versiunea mai veche insa)
Eu o sa plusez cu un site care listeaza toate bundle-urile de pe piata
Am cumparat si ultimul Humble Bundle cu 1$, si probabil o sa-l iau si pe acesta (ma gandesc daca sa dau putin mai mult sa iau si Wargame + Sherlock Holmes)
Uneori am dat si mai mult de 1$ (puteti oferi orice suma), merita.
Saptamana asta chiar are legatura si cu boardgames, pentru ca se ofera Blood Bowl (versiunea mai veche insa)
- Shaikan
- King Meeple

La Humble mereu am dat 4+ dolari....sa mearga ceva si la charity...le-am luat aproape pe toate....am ajuns la 100 de steam games in colectie dintre care 50 cel putin sunt de la Humble
))
-
Rautz
Magic the Gathering 2014 -66% 3.39E
Chiar daca nu sunteti mare fan, merita cu siguranta acest pret, eu am terminat jocul si a fost o experienta extrem de placuta.
Chiar daca nu sunteti mare fan, merita cu siguranta acest pret, eu am terminat jocul si a fost o experienta extrem de placuta.
- Keyser
- King Meeple

Este reducere pe Steam la Talisman Digital Edition. 63% reducere, pretul ajungand la 5.18 euro.
#nambos
- Miţã
- King Meeple

Azi este reducere de 90% doar 1.39EKeyser wrote:Este reducere pe Steam la Talisman Digital Edition. 63% reducere, pretul ajungand la 5.18 euro.