LOTB's TableTop Day @ Ludic (30.03.2013)

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
tudro

LOTB's TableTop Day @ Ludic (30.03.2013)

09 Mar 2013, 14:44

Image
La initiativa celor de la Geek & Sundry, care au decretat ziua de 30 Martie ca fiind Ziua internationala a Boardgame-urilor #tabletopday, ne-am hotarat sa intram si noi in hora si sa va invitam cu mic cu mare in coloratul Ludic, incepand cu ora 14, la un maraton de jocuri.

In afara de ce se afla deja in Ludic, mai venim cu inca peste 20 de jocuri si va asteptam si pe voi sa aduceti ce aveti pe acasa si doriti sa jucati.

De asemenea, vom avea diverse concursuri cu premii in jocuri si vouchere pentru Ludic sau pentru site-ul Lotb.ro.

O “mica” lista a jocurile pe care le veti putea juca: Shadows over Camelot, Infinite City, IronDie, The Castles of Burgundy, Axis & Allies 1941, RoboRally, Luna, Yedo, Tzolk’in: The Mayan Calendar, Loot, We will Wok You!, Panic Station, Hive Pocket, Ultimate werewolf, Timeline, Castle Panic, Mutant Meeples, Wizard, Resistance Avalon, Citadels, Infarkt, Arbos, Poker cu gandaci, Guillotine, Jungle Speed Deluxe, Loopin Louie, Lady Alice, RallyMan, Exodus: Proxima Centauri, Suburbia, City of Horror, Pyramidion, Vampire Empire, TeamWork, Fearsome Floors, WereWolves, Black Stories, Strasbourg, Santiago de Cuba, Munchkin, Adios Amigos, For Sale, Warriors & Traders, Letters from Whitechapel, Colonistii din Catan – Negustori si Barbari, Pastiche, Village, Fluxx, Mondo, Crooks, Saboteur 2, Catan – joc de baza, Catan extensie 5/6 jucatori, Catan – Orase si Cavaleri, Catan – Navigatorii, Catan – Jocul de Carti, Catan – Europa, Reteaua Energetica, Kingsburg, Carcassonne, Dixit, Dixit Odyssey, Santiago, Ticket to Ride – Europe, Bohnanza, Onirim, Saboteur, Top-A-Top, Tic Tac Bumm, Mesterul Manole, Piticot, Nu te supara frate, Risc – Commander, Dama si Moara, X si 0, Rummikub, Awale, Niagara, Apples to apples, Quarto, Quoridor, Pylos, Kosmokado, Cubulus, Mahjongg, Domino, Marocco, Remi, Go, Scrabble, Tarot, Wench, Table, Sah.

Nu exista taxa de participare si nici taxa pentru jocuri. Singura rugaminte este sa va purtati frumos cu ele :) si sa faceti rezervare din timp la 0745.658.342. Chiar daca dati join la eveniment pe facebook, va rugam sa sunati si in Ludic pentru rezervare.

Update #1: Toata lumea beneficiaza de 10% discount in Ludic in ziua respectiva :)

Update #2: Trenta Pizza are grija sa nu murim de foame. In ziua evenimentului, toate comenzile de pizza din Ludic beneficiaza de 20% reducere la orice fel de pizza. Singura cerinta este ca fiecare comanda sa contina macar 2 pizza.

Update #3: Sub sloganul "Cartile te fac neprost", Nemira se alatura evenimentului si arunca in joc un numar considerabil de carti, din foarte populara lor colectie S.F. Nautilus. In ordinea grosimii avem: A doua venire, Armata moliilor, La capatul curcubeului, Fata modificata, Alchimistul neutronic - toate cele 3 volume, Rendez-vous cu Rama si Urzeala Tronurilor. Pe toate le veti putea castiga la diversele concursuri pe care le vom organiza cu ocazia evenimentului.

Update #4: Anuntam si primul concurs: Android Netrunner. Regulamentul il gasiti aici. Multumim Bahaus. Inscrierile se pot face fie pe mail (contact@lordsoftheboards.ro), fie la telefon 0737.036.690. Daca va inscrieti pe mail, va rugam sa ne lasati un nume si un numar de telefon. Concursul va incepe la ora 16.

Premiile:
- locul 1: FFG andorid kit + Alchimistul neutronic - toate cele 3 volume

- locul 2: voucher LOTB.ro de 50 RON + 1 joc la alegere dintre Catan Europa si Qin

- locul 3: jocul ramas

Update #5: Cei de la Czech Games Edition au raspuns si ei prezent la apel si se alatura listei de parteneri, oferindu-va cateva jocuri. Daca tot au fost asa de treaba si Tzolk'in-ul un joc asa frumos, ne-am gandit ca urmatorul concurs pe lista sa fie Tzolk'in-ul. In functie de numarul de participanti, se va juca o prima faza de unde se vor califica 1 sau 2 persoane de la fiecare masa, trecand mai departe in semi finala sau finala, din nou, in functie de cati jucatori vor fi. Concursul incepe la ora 18. Inscrierile se pot face fie pe mail (contact@lordsoftheboards.ro), fie la telefon 0737.036.690. Daca va inscrieti pe mail, va rugam sa ne lasati un nume si un numar de telefon.

Premiile:
- locul 1: 2 jocuri la alegere dintre Village, Last will, Bora Bora si 20th century + 1 carte la alegere dintre Rendez-vous cu Rama, A doua venire, Fata modificata

- locul 2: 1 joc la alegere dintre cele ramase + 1 carte la alegere dintre cele ramase

- locul 3: jocul ramas + cartea ramasa

Update #6: Ne-am gandit ca ar fi frumos si un concurs mai usor, pentru incepatori, ca nu suntem toti experti in calendarul maias :). Asadar, sa fie Saboteur. Vom juca Saboteur 1 (sau, daca la fata locului, toti cei care participa stiu si doresc Saboteur 2, putem modifica) la una sau mai multe mese, in functie de cati participanti vor fi si, la fel ca la Tzolk'in, 1 sau mai multi de la fiecare masa vor trece in semi finale sau finala. Concursul incepe la ora 20:30. Inscrierile se pot face fie pe mail (contact@lordsoftheboards.ro), fie la telefon 0737.036.690. Daca va inscrieti pe mail, va rugam sa ne lasati un nume si un numar de telefon.

- locul 1: voucher zaLudic de 50 RON + la alegere 1 joc dintre: Wunderland, We will wok u!, Bunny Bunny Moose Moose + la alegere 1 carte dintre Game of Thrones, Armata moliilor, La Capatul curcubeului

- locul 2: 1 joc la alegere dintre cele 2 ramase + 1 carte la alegere dintre cele 2 ramase

Update #7: De la ora 14:30 va invitam la o mica vizionare de film :)
Update #8: Avand in vedere ca se apropie aniversarea de 1 an de LOTB, ne-am gandit sa punctam acest lucru tot in cadrul acestui eveniment. Astfel, vom avea un mic quiz night cu intrebari din board games si din "luuunga" istorie LOTB :) O sa fie un singur premiu: o reducere permanenta de 10% pentru 1 an, la care se adauga cateva beneficii, si anume posibilitatea de a rezerva un joc pentru maxim 1 luna, posibilitatea platii la termen (maxim 2 saptamani) si prioritate la precomenzi. Quiz nightul va incepe dupa incheierea tuturor concursurilor.
Image
Va asteptam cu drag si cu multe jocuri :)
Last edited by tudro on 27 Mar 2013, 09:39, edited 12 times in total.

Plu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Mind Reader

Re: LOTB's TableTop Day @ Ludic

09 Mar 2013, 15:06

frumoasa initiativa :tu: ...sa speram ca ne-adunam cat mai multi.. eu vin negresit :D

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

Re: LOTB's TableTop Day @ Ludic (30.03.2013)

09 Mar 2013, 15:53

:tu: Pentru initiativa....si as fi venit cu mare drag, dar cred ca voi fi la Comic-Con :(. In caz ca nu e mare agitatie pe-acolo sau ceva interesant sigur voi da o tura :).

tudro

09 Mar 2013, 16:02

Multumim :) Si eu ma gandeam sa trec inainte pe la Comic Con ca parca incepe la 10. Din cate stiu eu, spatiul unde se tine e relativ restrans. Ma astept sa nu-mi ia mai mult de 3 ore sa vad tot ce e de vazut. Iar dupa invitati eu nu prea ma omor. Oricum, te asteptam la Comic Con After Party :)

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

09 Mar 2013, 19:25

Si noi o sa trecem. Venim de la Izvorani, merg cu Hora la al doilea concurs de inot, deci venim la rasfat si joaca dupa :-) (dupa 16:00)

Miţã
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Zombie Killer

09 Mar 2013, 19:37

Cred ca toara lumea vine la comic con si apoi fuge in ludic :)

tudro

10 Mar 2013, 10:40

Update #1: Toata lumea beneficiaza de 10% discount in Ludic in ziua respectiva :)

Printre altele ne-am gandit sa organizam si un concurs de Android Netrunner. Exista doritori?

Insist asupra rugamintii de a face rezevare in Ludic din timp. In general sambata oricum e cam sold out, deci cu cat mai repede cu atat mai bine. Nu trebuie sa veniti de la ora 14 pentru a putea face rezervare. Sunati si spuneti numarul de persoane si ora la care credeti ca ajungeti.

danielM
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: general de sufragerie

10 Mar 2013, 11:15

Eu ma bag pentru Netrunner (am cu mine doua factiuni din core set -o corporatie si un runner-) ; rezervarea am facut-o deja

Rautz

10 Mar 2013, 13:16

Eu si Anca venim sigur.

Scarface
King Meeple
King Meeple

10 Mar 2013, 14:49

Vin si eu cu Serafine, tot de la ora 14. (tot dupa Comic Con)

tudro

11 Mar 2013, 21:36

Update #2: Trenta Pizza are grija sa nu murim de foame. In ziua evenimentului, toate comenzile de pizza din Ludic beneficiaza de 20% reducere la orice fel de pizza. Singura cerinta este ca fiecare comanda sa contina macar 2 pizza.

26octombrie
King Meeple
King Meeple

11 Mar 2013, 21:41

si ai vorbit, sper!, sa fie toate cu calorii negative, da?!

tudro

11 Mar 2013, 21:44

In genul Supei crema de Brocoli cu Gorgonzola? :lol: Oricum ei sambata servesc doar Pizza Vegetariana ... cu salam, sunca, pui si porc :P

26octombrie
King Meeple
King Meeple

11 Mar 2013, 21:44

am uitat: felicitari pentru site, vad ca e schimbat si arata si se misca bine :tu:

tudro

11 Mar 2013, 21:58

I-am lustruit volanul si i-am curatat carburatorul :P Nu i-am facut nimic. Asa e el, cateodata n-are chef de nimic si cateodata e foarte sturlubatic. Oricum, multumim :)

ch0c0lat

12 Mar 2013, 09:22

probabil ca o sa vin si eu cu Cezar, dar cred ca o sa sunam mai aproape de eveniment.

mie-mi place ideea cu voucher-ul :D

tudro

15 Mar 2013, 19:47

Update #3: Sub sloganul "Cartile te fac neprost", Nemira se alatura evenimentului si arunca in joc un numar considerabil de carti, din foarte populara lor colectie S.F. Nautilus. In ordinea grosimii avem: A doua venire, Armata moliilor, La capatul curcubeului, Fata modificata, Alchimistul neutronic - toate cele 3 volume, Rendez-vous cu Rama si Urzeala Tronurilor. Pe toate le veti putea castiga la diversele concursuri pe care le vom organiza cu ocazia evenimentului.

tudro

20 Mar 2013, 11:08

Update #4: Anuntam si primul concurs: Android Netrunner. Regulamentul il gasiti aici. Multumim Bahaus. Inscrierile se pot face fie pe mail (contact@lordsoftheboards.ro), fie la telefon 0737.036.690. Daca va inscrieti pe mail, va rugam sa ne lasati un nume si un numar de telefon. Concursul va incepe la ora 16.

Premiile:
- locul 1: FFG andorid kit + Alchimistul neutronic - toate cele 3 volume

- locul 2: voucher LOTB de 50 RON + 1 joc la alegere dintre Catan Europa si Qin

- locul 3: jocul ramas
Last edited by tudro on 21 Mar 2013, 10:47, edited 1 time in total.

tudro

21 Mar 2013, 10:43

Update #5: Cei de la Czech Games Edition au raspuns si ei prezent la apel si se alatura listei de parteneri, oferindu-va cateva jocuri. Daca tot au fost asa de treaba si Tzolk'in-ul un joc asa frumos, ne-am gandit ca urmatorul concurs pe lista sa fie Tzolk'in-ul. In functie de numarul de participanti, se va juca o prima faza de unde se vor califica 1 sau 2 persoane de la fiecare masa, trecand mai departe in semi finala sau finala, din nou, in functie de cati jucatori vor fi. Concursul incepe la ora 18. Inscrierile se pot face fie pe mail (contact@lordsoftheboards.ro), fie la telefon 0737.036.690. Daca va inscrieti pe mail, va rugam sa ne lasati un nume si un numar de telefon.

Premiile:
- locul 1: 2 jocuri la alegere dintre Village, Last will, Bora Bora si 20th century + 1 carte la alegere dintre Rendez-vous cu Rama, A doua venire, Fata modificata

- locul 2: 1 joc la alegere dintre cele ramase + 1 carte la alegere dintre cele ramase

tudro

22 Mar 2013, 10:34

Update #6: Ne-am gandit ca ar fi frumos si un concurs mai usor, pentru incepatori, ca nu suntem toti experti in calendarul maias :). Asadar, sa fie Saboteur. Vom juca Saboteur 1 (sau, daca la fata locului, toti cei care participa stiu si doresc Saboteur 2, putem modifica) la una sau mai multe mese, in functie de cati participanti vor fi si, la fel ca la Tzolk'in, 1 sau mai multi de la fiecare masa vor trece in semi finale sau finala. Concursul incepe la ora 20:30. Inscrierile se pot face fie pe mail (contact@lordsoftheboards.ro), fie la telefon 0737.036.690. Daca va inscrieti pe mail, va rugam sa ne lasati un nume si un numar de telefon.

- locul 1: voucher zaLudic de 50 RON + la alegere 1 joc dintre: Wunderland, We will wok u!, Bunny Bunny Moose Moose + la alegere 1 carte dintre Game of Thrones, Armata moliilor, La Capatul curcubeului

- locul 2: 1 joc la alegere dintre cele 2 ramase + 1 carte la alegere dintre cele 2 ramase

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”