Tales of the Arabian Nights
-
suras333
Tales of the Arabian Nights
Salut!
Stie cineva de unde se poate achizitiona Tales of the Arabian Nights? Nu l-am gasit pe nicaieri in Romania si este un joc excelent pe care mi-l doresc f tare.
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... ian-nights
Multumesc!
Stie cineva de unde se poate achizitiona Tales of the Arabian Nights? Nu l-am gasit pe nicaieri in Romania si este un joc excelent pe care mi-l doresc f tare.
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... ian-nights
Multumesc!
-
haretel
Re: Tales of the Arabian Nights
Eu l-am luat la comanda speciala de la boardgames.ro ; vorbeste cu ei...
l-ai jucat si ti-a placut zici ?
l-ai jucat si ti-a placut zici ?
-
suras333
Buna idee, am sa ii intreb!
Din pacate nu l-am jucat inca, pentru ca nu il are nimeni din cei pe care ii cunosc eu, insa am citit cam tot ce am gasit pe net si cu siguranta este pe gustul meu
Tie cum ti se pare? Ai cu cine sa il joci?
Si inca ceva - poti sa imi spui te rog cat te-a costat cu totul?
Merci mult!
Din pacate nu l-am jucat inca, pentru ca nu il are nimeni din cei pe care ii cunosc eu, insa am citit cam tot ce am gasit pe net si cu siguranta este pe gustul meu
Tie cum ti se pare? Ai cu cine sa il joci?
Si inca ceva - poti sa imi spui te rog cat te-a costat cu totul?
Merci mult!
-
haretel
L-am jucat in 4 cu Adixor, Chris si Lavinia. E un joc de gura sobei (il citez pe Adi aici) care nu-ti da batai de cap.
Are probabil cele mai calitative componente dintre toate jocurile mele; cu exemplarul meu nu am apucat inca sa joc. Am inteles ca merge si solo; vezi review-ul lui Adixor.
E un altfel de joc, nu e pentru firi competitive; e genul de joc care alaturi de Dixit de exemplu, e pacat sa lipseasca din colectia ta.
Nu pot sa-ti spun pretul exact, pt ca l-am luat in pachet cu alte jocuri. Cel mai probabil o sa platesti aprox pretul de pe site-ul producatorului (Zman games).
Inca ceva: dc vii la munte sambata, o sa ai sansa sa-l incerci
Enjoy!
Are probabil cele mai calitative componente dintre toate jocurile mele; cu exemplarul meu nu am apucat inca sa joc. Am inteles ca merge si solo; vezi review-ul lui Adixor.
E un altfel de joc, nu e pentru firi competitive; e genul de joc care alaturi de Dixit de exemplu, e pacat sa lipseasca din colectia ta.
Nu pot sa-ti spun pretul exact, pt ca l-am luat in pachet cu alte jocuri. Cel mai probabil o sa platesti aprox pretul de pe site-ul producatorului (Zman games).
Inca ceva: dc vii la munte sambata, o sa ai sansa sa-l incerci
Enjoy!
-
suras333
Da, mi-a placut foarte mult review-ul lui adixor.
Din pacate nu pot veni la munte sambata, insa sper sa fiu prezent la urmatoarea intalnire din Bucuresti.
Merci!
Din pacate nu pot veni la munte sambata, insa sper sa fiu prezent la urmatoarea intalnire din Bucuresti.
Merci!
-
suras333
Am o rugaminte: ma poate ajuta cineva sa vorbesc cu cel/cei care aduc jocurile pe boardgames.ro?
Am trimis si ieri si cu o zi inainte un email legat de Tales of Arabian Nights si nu am primit niciun raspuns pana acum. Probabil sunt si pe forum, insa nu stiu exact cine
Multumesc!
Am trimis si ieri si cu o zi inainte un email legat de Tales of Arabian Nights si nu am primit niciun raspuns pana acum. Probabil sunt si pe forum, insa nu stiu exact cine
Multumesc!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Cum ar zice stimabilul Zaharia Trahanache: "Ai putintica rabdare!" Probabil ca respectiva persoana este ocupata si nu a avut inca timp sa-ti raspunda. Altfel, este intotdeauna prompt.

-
Ioana
Poti sa-mi spui mie cand e vorba de un joc care te intereseaza de pe boardgames.ro. Dan sta foarte putin (aproape delocsuras333 wrote:Am o rugaminte: ma poate ajuta cineva sa vorbesc cu cel/cei care aduc jocurile pe boardgames.ro?
Probabil sunt si pe forum, insa nu stiu exact cine
-
suras333
Merci Ioana, am vorbit cu Dan si sper sa poata sa il aduca cat mai curand.