Tales of the Arabian Nights

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
suras333

Tales of the Arabian Nights

23 May 2010, 21:15

Salut!

Stie cineva de unde se poate achizitiona Tales of the Arabian Nights? Nu l-am gasit pe nicaieri in Romania si este un joc excelent pe care mi-l doresc f tare.
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... ian-nights

Multumesc!

haretel

Re: Tales of the Arabian Nights

23 May 2010, 23:50

Eu l-am luat la comanda speciala de la boardgames.ro ; vorbeste cu ei...
l-ai jucat si ti-a placut zici ?

suras333

24 May 2010, 17:24

Buna idee, am sa ii intreb!
Din pacate nu l-am jucat inca, pentru ca nu il are nimeni din cei pe care ii cunosc eu, insa am citit cam tot ce am gasit pe net si cu siguranta este pe gustul meu :)
Tie cum ti se pare? Ai cu cine sa il joci?
Si inca ceva - poti sa imi spui te rog cat te-a costat cu totul?
Merci mult!

haretel

24 May 2010, 17:45

L-am jucat in 4 cu Adixor, Chris si Lavinia. E un joc de gura sobei (il citez pe Adi aici) care nu-ti da batai de cap.
Are probabil cele mai calitative componente dintre toate jocurile mele; cu exemplarul meu nu am apucat inca sa joc. Am inteles ca merge si solo; vezi review-ul lui Adixor.
E un altfel de joc, nu e pentru firi competitive; e genul de joc care alaturi de Dixit de exemplu, e pacat sa lipseasca din colectia ta.
Nu pot sa-ti spun pretul exact, pt ca l-am luat in pachet cu alte jocuri. Cel mai probabil o sa platesti aprox pretul de pe site-ul producatorului (Zman games).
Inca ceva: dc vii la munte sambata, o sa ai sansa sa-l incerci :)

Enjoy!

suras333

25 May 2010, 10:35

Da, mi-a placut foarte mult review-ul lui adixor.
Din pacate nu pot veni la munte sambata, insa sper sa fiu prezent la urmatoarea intalnire din Bucuresti.
Merci!

suras333

26 May 2010, 12:05

Am o rugaminte: ma poate ajuta cineva sa vorbesc cu cel/cei care aduc jocurile pe boardgames.ro?
Am trimis si ieri si cu o zi inainte un email legat de Tales of Arabian Nights si nu am primit niciun raspuns pana acum. Probabil sunt si pe forum, insa nu stiu exact cine :)
Multumesc!

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

26 May 2010, 12:40

Cum ar zice stimabilul Zaharia Trahanache: "Ai putintica rabdare!" Probabil ca respectiva persoana este ocupata si nu a avut inca timp sa-ti raspunda. Altfel, este intotdeauna prompt. ;) :D
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

26 May 2010, 15:12

suras333 wrote:Am o rugaminte: ma poate ajuta cineva sa vorbesc cu cel/cei care aduc jocurile pe boardgames.ro?
Probabil sunt si pe forum, insa nu stiu exact cine :)
Poti sa-mi spui mie cand e vorba de un joc care te intereseaza de pe boardgames.ro. Dan sta foarte putin (aproape deloc ;) ) pe forum, el mai mult vorbeste la telefon, dar iti va raspunde si la 10 noaptea daca-l suni ;)

suras333

26 May 2010, 15:29

Merci Ioana, am vorbit cu Dan si sper sa poata sa il aduca cat mai curand.

Post Reply

Return to “Discutii generale”