Nu stiu daca e long shot sau nu, dar vinde cineva Single-uri de Netrunner?
Ma intereseaza orice carte care e single in baza (SanSan City Grid, Toolbox, Grimoire, Desperado, etc) si unele din cele care sunt cate 2. Nu am idee de ce ar vinde cineva (poate nu intra acele carti in deck-urile facute, poate juca fara ele si vrea sa mai recupereze din "investitie"), sau cat face asa ceva, insa daca e cineva dispus sa le dea la preturi decente, dati-mi un mesaj privat si povestim.
Sau daca stiti ca se vand carti undeva online, la fel, PM please.
Mersi.
[Cumpar] Android Netrunner Singles
- Chuckila
- King Meeple

-
Rautz
Re: [Cumpar] Android Netrunner Singles
Cateva sunt aici:
http://teamcovenant.com/store/netrunner ... e-box.html
Nu m-am gandit niciodata, dar daca ar fi sa vand singles nu cred ca as vinde sub 15 Lei, probabil chiar 20 Lei (sunt maxim 10 carti pentru care merita sa cumperi un nou Core Set, si am facut doar o impartire simpla 150 Lei / 10, fara sa consider ca unele carti single gen Corporate Troubleshooter, SanSan City Grid pot fi chiar mai valoroase de atat)
Ce as face eu e sa cumar un nou Core Set, sa iau cele cateva carti care ma intereseaza si restul sa le donez unui prieten interesat de joc si cu care as putea sa fac cateva partide din cand in cand.
http://teamcovenant.com/store/netrunner ... e-box.html
Nu m-am gandit niciodata, dar daca ar fi sa vand singles nu cred ca as vinde sub 15 Lei, probabil chiar 20 Lei (sunt maxim 10 carti pentru care merita sa cumperi un nou Core Set, si am facut doar o impartire simpla 150 Lei / 10, fara sa consider ca unele carti single gen Corporate Troubleshooter, SanSan City Grid pot fi chiar mai valoroase de atat)
Ce as face eu e sa cumar un nou Core Set, sa iau cele cateva carti care ma intereseaza si restul sa le donez unui prieten interesat de joc si cu care as putea sa fac cateva partide din cand in cand.
- Chuckila
- King Meeple

Re: [Cumpar] Android Netrunner Singles
Ma mai gandeam la o posibilitate: sa iau un core-set cu cineva care este interesat de joc si sa impartim cartile (fie la mica intelegere, fie snake-drafting). Asa facem rost de toate cele care au fost 2 in baza si unele care au fost single