Jocuri PC tip adventure/quest/puzzle
- mvl4d
- Wizard Meeple

Re: Jocuri PC tip adventure/quest/puzzle
Recomand Heavy Rain , este un joc extraordinar facut de cei ce au facut Fahrenheit.Daca aveti acces la un Playstation 3 acesta este un must-play!
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Lost Vikings a fost primul meu joc. L-am avut pe un 486 in 1995, s-au speriat ai mei cand au vazut ca umblam cu dischete, erau siguri ca urmeaza sa virusam calculatorul (ceea ce am si facut mai apoi). S-a incardat perfect in ce au reusit Blizzard sa faca, adica doar jocuri bune de tot. N-a fost facut de Blizzard, a fost facut de Silicon & Synapse, stramosii BlizzardShaikan wrote:Apropo am uitat unul vechi, dar care mi-a incantat copilaria- Lost Vikings....loved that gamed
- Daemian1981
- Wizard Meeple

Primul joc adventure cu care am luat contact: Loom (de terminat, l-am terminat abia acum cativa ani)
Primul joc adventure terminat (si ma mir ca nu l-am vazut mentionat aici) : Simon the Sorcerer 2 (apoi a urmat si primul) - unul dintre cele mai amuzante jocuri si in acelasi timp unul dintre cele mai grele jocuri de adventure
Jocul preferat: Monkey Island 3 : The Curse of Monkey Island - foarte amuzant, superbe tema, grafica si puzzle-urile
In rest, am jucat cam orice adventure old school posibil si cateva din cele mai noi: toata seria Monkey Island, Sam & Max, Grim Fandango, Syberia, The longest Journey 1 & 2, Broken Sword 1, 2, 3, Sanitatium, Machinarium, Fahrenheit, Dink Smallwood, Blade Runner, Samorost, seria Larry, seria Indiana Jones, Full Throtle, I Have No Mouth And I Must Scream, The Black Mirror, Discworld si mai sunt o groaza dar nu-mi vin acum in minte.
Primul joc adventure terminat (si ma mir ca nu l-am vazut mentionat aici) : Simon the Sorcerer 2 (apoi a urmat si primul) - unul dintre cele mai amuzante jocuri si in acelasi timp unul dintre cele mai grele jocuri de adventure
Jocul preferat: Monkey Island 3 : The Curse of Monkey Island - foarte amuzant, superbe tema, grafica si puzzle-urile
In rest, am jucat cam orice adventure old school posibil si cateva din cele mai noi: toata seria Monkey Island, Sam & Max, Grim Fandango, Syberia, The longest Journey 1 & 2, Broken Sword 1, 2, 3, Sanitatium, Machinarium, Fahrenheit, Dink Smallwood, Blade Runner, Samorost, seria Larry, seria Indiana Jones, Full Throtle, I Have No Mouth And I Must Scream, The Black Mirror, Discworld si mai sunt o groaza dar nu-mi vin acum in minte.
-
Rafy
- Wizard Meeple

Primul joc adventure adevarat..pai e simplu..seria Dizzy pe HC2000..am apucat si era casetelor dupa care l-am apucat pe Dumnezeu de picior, am trecut pe floppy.. eram barosan. Acum stau cu HDD de sute de Giga si ma plang.
Top 3
1. Day of the Tentacle
2. Monkey Island series
3. Myst series
dar sunt ff muuulte de enumerat..Indiana Jones , Syberia ...Sanitarium !!!
Off topic va recomand sa jucati Amnesia The Dark Descend si Amnesia A Machine For Pigs...2 "adventure" games ff bune..
Se recomanda noaptea, cu lumina stinsa.
Top 3
1. Day of the Tentacle
2. Monkey Island series
3. Myst series
dar sunt ff muuulte de enumerat..Indiana Jones , Syberia ...Sanitarium !!!
Off topic va recomand sa jucati Amnesia The Dark Descend si Amnesia A Machine For Pigs...2 "adventure" games ff bune..
Se recomanda noaptea, cu lumina stinsa.
- BlackPharaoh
- Chief Meeple

Sanitarium a fost jocul meu de suflet mult timp. Cred ca unul din singurele jocuri pe care le-am jucat de mai multe ori sa il termin.
De asemenea a fost apreciat si de toate persoanele catre care l-am recomandat.
Grim Fandango - a fost destul de ciudat ca avea unele pazzle-uri care mi s-au parut destul de ciudatele. Imi amintesc ca blocandu-ma undeva pentru cateva zile am inceput sa caut solutii si gasind solutia tot m-am chinuit o perioada sa fac ce trebuia. Motiv pentru care m-am lasat de el.
De asemenea a fost apreciat si de toate persoanele catre care l-am recomandat.
Grim Fandango - a fost destul de ciudat ca avea unele pazzle-uri care mi s-au parut destul de ciudatele. Imi amintesc ca blocandu-ma undeva pentru cateva zile am inceput sa caut solutii si gasind solutia tot m-am chinuit o perioada sa fac ce trebuia. Motiv pentru care m-am lasat de el.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Amnesia TDD si Amnesia AMFP le joc acum :d(am postat si un prim let's play din ele)......sunt misto, dar le-as clasifica mai mult ca si survival horror decat ca adventure
. Dar atmosfera si muzica fac totul. Sapca jos pentru cei de la Frictional Games. 
-
Rautz
-75% The Secret of Monkey Island: http://store.steampowered.com/app/32360/
-
adixor
- Special Meeple

Daca ati auzit de Atrus, Achenar, D'ni, Ti'ana, trebuie sa aveti asta:
http://www.kickstarter.com/projects/cya ... f=activity
http://www.kickstarter.com/projects/cya ... f=activity