Am decis sa-mi maresc colectie cu cateva jocuri noi. Insa din lipsa de inspiratie as avea nevoie de ajutorul vostru. Sunt sigur ca poate deveni util pentru toata lumea ceea ce va propun.
Cum topul jocurilor pentru diverse categorii s-a incheiat de cateva luni bune, m-am gandit ca ar fi util sa incerc sa fac un top al jocurilor pe care orice gamer ar trebui sa le aibe in colectie. Am "rasfoit" forum-ul si am vazut in trecut idei similare cu jocuri pe care le-ai lua pe o insula, jocurile utilizatorilor forumului, top-ul jocurilor votate de Suf si Djdano daca nu ma insel si altele de genul. Consider ca a trecut ceva timp de atunci si ca au mai aparut jocuri interesante pe piata insa un astfel de top ar servi drept sursa de inspiratie. Am vazut si topul facut de cei de la The dice tower, insa nu am fost convins de ce am vazut acolo si ei au votat un joc din fiecare categorie in mare parte ceea ce nu mi s-a parut extraordinar ca rezultat.
Drept urmare va invit pe toti, cu mic cu mare sa postati pana la 10 jocuri pe care le considerati emblematice, de care nu v-ati desparti si pe care le-ati rejuca oricand si pe care le-ati recomanda si altora.
Nu voi impune criterii de nominalizare(cel mai bun x din categoria y). Fiecare are posibilitatea sa nominalizeze ce jocuri doreste chiar daca ar fi toate de tip "worker placement" sau numai "card games". As avea rugamintea sa scrieti si 2-3 fraze despre joc(ce va fascineaza, despre ce este vorba, tematica, mecanica si orice considerati voi util).
Nu ma voi complica cu statistici complexe insa fiecare nominalizare va primi 1 punct, iar la sfarsitul perioadei tragem linie si vedem cine intra in top 10.
Ca deadline ma gadeam ca pe data de 1 Aprilie sa tragem linie si sa vedem impresiile generale. Sunt convins ca topul va depinde de experienta si numarul de jocuri incercate de fiecare in parte, dar eu zic sa vedem ce iese
Este deja 10 Aprilie si nu s-au strans suficiente postari pentru a realiza un top semnificativ. Drept urmare, ori mai astept, poate mai posteaza si altii propuneri, ori anulez ideea cu clasamentul si luam ca atare topul fiecaruia drept sursa de inspiratie.
Daca aveti si alte idei sunt deschis propunerilor si adaptarilor.

Aceste fiind spuse, va urez spor la nominalizari!