Inlocuire componente lipsa sau stricate
- Keyser
- King Meeple

Inlocuire componente lipsa sau stricate
De curiozitate, vi s-au inlocuit vreaodata componenete lipsa sau deteriorate pentru jocurile distribuite de Z-MAN sau Asmodee. Intreb ca pe mine ma ignora cu succes de ceva vreme ....
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Re: Inlocuire componente lipsa sau stricate
Eu am avut o problema cu Survive, in sensul ca imi lipseau 3 barci; le-am scris celor de la Stronghold games (ei apareau pe cutie),iar acestia m-au indrumat catre Asmodee (producatorul din Europa al jocului) ; le-am scris si am primit componentele in aproximativ 2-3 saptamani; eu zic sa mai insisti putin, nici mie nu cred ca mi-au raspuns chiar din prima.
- cristianf
- King Meeple

Scuze Keyser ca ti-am invadat postul dar mi s-a parut potrivit titlul.
Anyway, acum vreo 3 saptamani le-am scris celor de la Pegasus Spiele in legatura cu Coal Baron. Ca imi place, ca e frumos, blah blah, dar ca mi-ar placea si mai mult sa nu am tileuri curbate. Dupa fix o saptamana mi-au raspuns. Dupa alte 2 saptamani, adica azi, am facut un drum la posta sa-mi ridic replacement "partsurile" (pun intended). Cum s-ar spune, super baieti. O sa va las pe voi sa va dati seama care sunt originalele si care sunt cele primite azi:
In concluzie, daca aveati de gand sa cereti si voi inlocuitoare.. don't !
PS Mi-a fost lene sa pun si tileurile cu carut, dar e fix aceeasi situatie.
Anyway, acum vreo 3 saptamani le-am scris celor de la Pegasus Spiele in legatura cu Coal Baron. Ca imi place, ca e frumos, blah blah, dar ca mi-ar placea si mai mult sa nu am tileuri curbate. Dupa fix o saptamana mi-au raspuns. Dupa alte 2 saptamani, adica azi, am facut un drum la posta sa-mi ridic replacement "partsurile" (pun intended). Cum s-ar spune, super baieti. O sa va las pe voi sa va dati seama care sunt originalele si care sunt cele primite azi:
In concluzie, daca aveati de gand sa cereti si voi inlocuitoare.. don't !
PS Mi-a fost lene sa pun si tileurile cu carut, dar e fix aceeasi situatie.
- Chuckila
- King Meeple

Cele din stanga. Ba nu, cele din dreapta. Stanga, dreapta ... Hmmmm, nu stiu!cristianf wrote:O sa va las pe voi sa va dati seama care sunt originalele si care sunt cele primite azi:
-
Rautz
Zi-le acum ca ai 2 jocuri cu tileuri curbate (le trimiti poza ca dovada) si-ti vor trimite 2 pachete cu componente noi.
Dupa 6-7 iteratii, probabil din 64 sau 128 de pachete o sa ai si unul bun
Dupa 6-7 iteratii, probabil din 64 sau 128 de pachete o sa ai si unul bun
- cristianf
- King Meeple

As putea sa printez harta si niste carti, cumpar niste cuburi si incep sa vand Coal Baron la jumatate de pret.
@Chuckila sincer sa fiu nici eu nu mai stiu, ca le-am sucit putin intre ele cand am facut poza
Da stiu.. am jucat alba neagra cu mine insumi si am luat bataie..
@Chuckila sincer sa fiu nici eu nu mai stiu, ca le-am sucit putin intre ele cand am facut poza
-
criss
Acum iti poti permite sa incerci sa le repari ca ai un set de rezerva. 
- cristianf
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Faci un stack mare mare de jocuri, dintre cele mai grele (Caverna, I'm looking at you!). Si pui unul din seturi dedesubt. Poate se curbeaza toate jocurile care stau deasupra 
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
eu as incerca sa le pun intre doua lavete umede si sa le calc. apoi, cum zice Lucian, greutati peste
- VickdaReaper
- Super Moderator

Cristi, poata ca astea sunt componentele corecte si restul jocului (tabla de joc, cartile, cuburile) e stramb. 
- cristianf
- King Meeple

@Vick eu cred ca ochiul meu e stramb
@26octombrie tare mi-e ca o sa se increteasca de la umezeala si tot n-o sa rezolve problema. O sa fie si crete si strambe dupa aia
)
@Chuckila cred ca ai dreptate
@26octombrie tare mi-e ca o sa se increteasca de la umezeala si tot n-o sa rezolve problema. O sa fie si crete si strambe dupa aia
@Chuckila cred ca ai dreptate
- Chuckila
- King Meeple

Macar atunci o sa stii care este setul gresitcristianf wrote:O sa fie si crete si strambe dupa aia)
- Keyser
- King Meeple

Np, chiar uitasem de postcristianf wrote:Scuze Keyser ca ti-am invadat postul dar mi s-a parut potrivit titlul.![]()
Intre timp cei de la Z-Man mi-au trimis zarul corect pentru Robinson Crusoe.
#nambos
- Keyser
- King Meeple

Despre Days of Wonder numai de bine. Le-am spus ca am pierdut eu niste componente si daca as putea sa le recuperez/cumpar cumva. Am primit un mail in care imi spuneau ca pachetul a plecat spre mine, iar azi la posta ...
#nambos
- cristianf
- King Meeple

- CristiQ
- Wizard Meeple

- Custom Rank: The Big Kahuna
Cand mi-am cumparat "A Game of Thrones: The Board Game" (FFG).. ptr House Stark am primit in pungulite 7 Ships (in loc de 6) si 4 Knights (in loc de 5); asa ca am facut o poza, am lasat un mesaj la customer support (la rubrica damaged or missing components) si in foarte scurt timp am primit un raspuns informandu-ma ca "replacements" sunt "on the way". Am primit la posta intr-o cutiuta de carton f. mica, o pungulita cu toate tipurile de unitati de toate culorile. Am ramas uimit de promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. La calitatea (fizica) a jocurilor de la Fantasy Flight Games, customer service-ul este pe masura.
Poate ca acum (..acum ceva timp) dupa ce Asmodee a achizitionat Days of Wonder si apoi s-a unit cu Fantasy Flight Games, poate customer service-ul lor este mai bun. Ai putea incerca din nou sa-ti intregesti jocurile. Succes!
Poate ca acum (..acum ceva timp) dupa ce Asmodee a achizitionat Days of Wonder si apoi s-a unit cu Fantasy Flight Games, poate customer service-ul lor este mai bun. Ai putea incerca din nou sa-ti intregesti jocurile. Succes!
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
-
Blackbane
Eu mi-am luat acum cateva luni asta:
https://boardgamegeek.com/boardgameexpa ... nsion-pack
Mi-a venit fara nicio carte de joc in pachet. Am intrat pe forumurile BGG si am vazut ca este o problema comuna cu produsele WizKids si mai ales cu expansionul asta. Customer support-ul celor de la Wiz e cam dubios, in sensul ca nu te lasa sa inlocuiesti mai mult de 4 sau 5 componente per produs ( iar la mine erau vreo 8-10 carti ), chestie care era criticata din nou pe forumuri. Le-am scris celor de la Wiz ( i-am batut la cap, mai degraba, tinand cont ca i-am asaltat cu mesaje si pe mail, si pe Facebook ), si dupa vreo 2 saptamani mi-au raspuns, apoi mi-au si trimis toate componentele.
https://boardgamegeek.com/boardgameexpa ... nsion-pack
Mi-a venit fara nicio carte de joc in pachet. Am intrat pe forumurile BGG si am vazut ca este o problema comuna cu produsele WizKids si mai ales cu expansionul asta. Customer support-ul celor de la Wiz e cam dubios, in sensul ca nu te lasa sa inlocuiesti mai mult de 4 sau 5 componente per produs ( iar la mine erau vreo 8-10 carti ), chestie care era criticata din nou pe forumuri. Le-am scris celor de la Wiz ( i-am batut la cap, mai degraba, tinand cont ca i-am asaltat cu mesaje si pe mail, si pe Facebook ), si dupa vreo 2 saptamani mi-au raspuns, apoi mi-au si trimis toate componentele.
- Keyser
- King Meeple

Il folosesc la Colt Expresscristianf wrote:Si ce faci cu 3 d-alea roz acum ?
#nambos
- Haddeo
- King Meeple

Cand am cumparat Conflict of heroes, una din tablele cu countere era din editia in spaniola. Nu era o mare problema, pentru ca simbolistica era foarte clara, jocul era playable 100%... in loc de dead scria muerto , dar exista si simbol.
Am scris celor de la Academy Games si in cateva ore mi-au raspuns ca imi trimit replacementuri.
A trecut ceva timp dar intr-un final le-am primit si nu doar pe cele pe care le-am cerut.. ci un set intreg de replacement counters, impruna cu o scrisoare scrisa de mana de o doamna foarte rabdatoare.
Two thumbs up
Academy Games

Am scris celor de la Academy Games si in cateva ore mi-au raspuns ca imi trimit replacementuri.
A trecut ceva timp dar intr-un final le-am primit si nu doar pe cele pe care le-am cerut.. ci un set intreg de replacement counters, impruna cu o scrisoare scrisa de mana de o doamna foarte rabdatoare.
Two thumbs up
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.