Intalnire TARABA DE JOCURI nr.137 @ Lente - 15.04.2014
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.137 @ Lente - 15.04.2014
oferta tentanta: Tigris&Euphrates, Burgundy, Luna, Mystery Express si inca ceva, ce ziceai tu ieri ca ai incerca, tot de la nenea Knizia 
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
-
Anca
Voi ajunge si eu azi fetelor! Pe la 18.30 maxim. Ce va jucati si cu mine?
-
ch0c0lat
@anca: eu vreau sa joc ce-a enumerat Luana mai sus, exceptie Tigris... te intereseaza ceva de acolo? in rest, astept alte propuneri 
@Luana: pe la cat ajungi tu?
@Luana: pe la cat ajungi tu?
- cezar
- Teen Meeple

Ok. Eu o sa vin si ma alatur la orice masa se face cu Burgundy, Tigris, Seasons, Luna sau Letters in ordinea numerelor de pe tricouri.
- dmx85
- King Meeple

din ce s-a enumerat aici m-ar interesa sa joc Russian Railroads si Tigris, dar nu am inteles daca s-a strans suficienta lume pt jocurile astea. Daca da, la ce ora sunt programate? As putea veni cu un Concordia sau un Corporate America sau un Dread Curse...
-
Anca
Da, ma intereseaza, cel mai tare Burgundy, si Factory Fun - enumerat intr-un post anterior. Dar si Seasons + extensia, dar si altele in functie de ce se joaca.ch0c0lat wrote:@anca: eu vreau sa joc ce-a enumerat Luana mai sus, exceptie Tigris... te intereseaza ceva de acolo? in rest, astept alte propuneri![]()
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
@dmx. Nu e nimic stabilit clar. O să ne certăm şi încurcăm la faţa locului. Dar cred că-s suficieni oameni pentru a juca orice din cele de sus. Eu unul prefer Tigris.
- 26octombrie
- King Meeple

daca vi se pare ca aveti o zi monotona si orele trec prea incet pana la joaca, here's a change: mi-am uitat aseara cheile in usa; tiganii care vand covoare mi le-au luat. acum stau inchisa-n casa si astept un prieten, se mearga sa-mi cumpere alt butuc si sa mi-l monteze. dupa aceea vin in lente. o zi de marti lipsita de plictiseala...
a, si aveam si cheia de la masina...
a, si aveam si cheia de la masina...
-
ch0c0lat
@Anca: factory fun tre' sa invat... sa speram ca ajunge Luana 
@Luana: sa te iei de mana cu Cezar, si el mai face d-astea. slava domnului ca ne-am dat seama la timp... sper sa rezolvi! sorry, dar mai bine ma plictisesc
@Luana: sa te iei de mana cu Cezar, si el mai face d-astea. slava domnului ca ne-am dat seama la timp... sper sa rezolvi! sorry, dar mai bine ma plictisesc
- 26octombrie
- King Meeple

am rezolvat, sunt incuiata 
pentru ca sunt mai multi doritori de burgundy (vrea si prietenul meu cristi si sotia lui), o sa aduca si el jocul, deci o sa jucam la doua mese.
mai aduc factory fun, luna (cu rugamintea pentru Alex sa ne mai aminteasca regulile), mystery express si, in functie de spatiu (vin fara masina), tigris. also, as fillers, wrong chemistry, builders si bluff
daniel, poate jucam saptamana viitoare concordia!
pentru ca sunt mai multi doritori de burgundy (vrea si prietenul meu cristi si sotia lui), o sa aduca si el jocul, deci o sa jucam la doua mese.
mai aduc factory fun, luna (cu rugamintea pentru Alex sa ne mai aminteasca regulile), mystery express si, in functie de spatiu (vin fara masina), tigris. also, as fillers, wrong chemistry, builders si bluff
daniel, poate jucam saptamana viitoare concordia!
- 26octombrie
- King Meeple

-
ch0c0lat
îmi pare rău că am încheiat seara aşa devreme... sper că ce-am ratat azi să jucăm marţea viitoare
de acord, Luana? 
- 26octombrie
- King Meeple

count on me
am mai dat fo' doua reprize de constructie cu buildersii si ne-am dus si noi spre casa. thanks
am mai dat fo' doua reprize de constructie cu buildersii si ne-am dus si noi spre casa. thanks
- mihai
- Special Meeple