Nu vreau sa joc ce joaca toti !!
-
marcualecs
- Chief Meeple

Re: Nu vreau sa joc ce joaca toti !!
Nejucatele mele sunt:
Agricola
Citadels
Arkham Horror
Stone Age
Lost Cities
Munchkin
Caylus
Dixit
Dominion: Intrigue
Tigris & Euphrates
Risk
Alhambra
San Juan
Love Letter
Forbidden Island
Agricola
Citadels
Arkham Horror
Stone Age
Lost Cities
Munchkin
Caylus
Dixit
Tigris & Euphrates
Risk
Alhambra
San Juan
Love Letter
Forbidden Island
- serafine
- Chief Meeple

Nejucatele mele sunt cele de mai jos:
Ticket to Ride
Power Grid
Citadels
Race for the Galaxy
Bohnanza
Lost Cities
Battlestar Galactica
Munchkin
King of Tokyo
Caylus
Twilight Struggle
Tigris & Euphrates
Risk
Magic: The Gathering
Forbidden Island
Ticket to Ride
Power Grid
Citadels
Race for the Galaxy
Bohnanza
Lost Cities
Battlestar Galactica
Munchkin
King of Tokyo
Caylus
Twilight Struggle
Tigris & Euphrates
Risk
Magic: The Gathering
Forbidden Island
- bogdanm
- King Meeple

Small World am jucat SW underground - se pune?
Lost Cities - nu il am si nici nu l-am vazut
Battlestar Galactica - o sa vreau sa il joc, mai mult din cauza faptului ca am urmarit serialul
Munchkin - il am in colectie, dar nu a prins inca masa
Twilight Struggle - prezent in colectie, nu am avut cu cine sa il joc
Tigris & Euphrates - nu m-a atras, dar probabil ca o sa ii dau o sansa
RoboRally - rusine mie
San Juan - nu l-am vazut la nici o intalnire saptamanala sau regionala/nationala
Forbidden Island - alaturi de Forbidden Desert, sunt pe lista mea
Lost Cities - nu il am si nici nu l-am vazut
Battlestar Galactica - o sa vreau sa il joc, mai mult din cauza faptului ca am urmarit serialul
Munchkin - il am in colectie, dar nu a prins inca masa
Twilight Struggle - prezent in colectie, nu am avut cu cine sa il joc
Tigris & Euphrates - nu m-a atras, dar probabil ca o sa ii dau o sansa
RoboRally - rusine mie
San Juan - nu l-am vazut la nici o intalnire saptamanala sau regionala/nationala
Forbidden Island - alaturi de Forbidden Desert, sunt pe lista mea
- VickdaReaper
- Super Moderator

Am avut putin timp liber ieri si am incercat Pandemic, ca sa vad ce e de capul lui. Drept urmare, am completat lista initiala de jocuri si am ramas doar cu 3 nejucate din lista curenta:
Ticket to Ride
Munchkin
Forbidden Island
Ticket to Ride
Munchkin
Forbidden Island
-
pilif
- Wizard Meeple

N-am jucat o gramada, gramada e urmatoarea :
Carcassonne
Dominion
Puerto Rico
Agricola
Power Grid
7 Wonders
Citadels
Race for the Galaxy
Bohnanza
Stone Age
Lost Cities
Munchkin
Caylus
Alhambra
San Juan
Love Letter
Forbidden Island
Carcassonne
Dominion
Puerto Rico
Agricola
Power Grid
7 Wonders
Citadels
Race for the Galaxy
Bohnanza
Stone Age
Lost Cities
Munchkin
Caylus
Alhambra
San Juan
Love Letter
Forbidden Island
- Teddy
- King Meeple

Hai sa vedem cum stau:
The Settlers of Catan - DA - primul meu boardgame(dupa monopoly); nu doresc sa-l mai joc; mi-a ajuns
Carcassonne - DA - insa nu mi-a placut si nici nu cred ca-l voi mai juca
Dominion - DA - doar ca m-am plictisit de el si am trecut la Dominion Intrigue
Puerto Rico - DA - foarte tare jocul, dar nu e chiar pe gustul oricui
Pandemic - NU - Desi nu-mi plac cooperativele in general as vrea sa-l incerc intrucat se pare ca este cel mai laudat
Agricola - DA - Nu mi-a placut. L-am incercat de 2 ori si mi-a ajuns. Nu-mi place tematica.
Ticket to Ride - NU - Dar am jucat TTR Europe
Power Grid - DA - genial jocul. Va ramane in colectie pe perioada nedeterminata
7 Wonders - DA - Mi-a placut si parca l-as juca acum
Small World - DA - A fost interesant cand a aparut, dar mi s-a luat de el. Nu l-as mai rejuca.
Citadels - DA - Printre favorite atunci cand ai pana la 8 "indieni" la masa si parca ati juca toti acelasi lucru
Race for the Galaxy - Da - doar varianta online, insa mi se pare genial jocul
Arkham Horror - Da - o singura data. A durat 5 ore si nu l-am terminat. O dezamagire.
Ticket to Ride Europe - DA - Il am si pe telefon, insa in varianta fizicica nu a mai vazut lumina zilei de circa 2 ani
Bohnanza - NU - cu ce se mananca?
Stone Age - DA - Mi se pare un joc genial; nici prea greu, nici prea usor; il joc online frecvent
Lost Cities - NU/DA - Tocmai ce mi-a sosit, deci urmeaza sa fie incercat
Battlestar Galactica - DA - o singura data; Aceeasi experienta dezamagitoare ca la Arkham Horror - 5-6 ore in 3 jucatori insa pe asta l-am terminat.
Munchkin - DA - Un joc fun si mega haos
King of Tokyo - DA - Alt joc fun, insa mai putin haos decat la Munchkin
Caylus - DA - Genial jocul
Dixit - DA - cred ca l-am jucat de prea multe ori, sau cu acelasi grup de persoane ca deja stim ce carte se alege cand auzim un cuvant
Twilight Struggle - NU - dar il urmaresc de ceva vreme; chiar vreau sa vad cum e jocul de pe primul loc BGG, desi mi-am mai luat eu teapa cu Agricola
Dominion: Intrigue - Da - nu stiu daca e mai bun sau nu decat Dominion, insa cel putin pentru mine e mai proaspat si inca mai descopar carti si combinatii;
Tigris & Euphrates - NU - am auzit numai lucruri bune despre el; as vrea sa-l incerc
Risk - DA - mi-a placut la inceput, insa dupa cateva partide vedeam cum daca iti pozitionai soldateii cum trebuie puteai sa cuceresti jumatate de harta in ultimele ture, ceea ce a dezamagit; nu cred ca il voi rejuca;
Magic: The Gathering - NU - ca multi altii incerc sa ma tin departe de microbul Magic pentru ca imi e frica sa nu ma prinda
Alhambra - DA - mult prea light pentru gustul meu; dar cred ca e un joc bun pentru a initia pe cineva in lumea boardgame-urilor
RoboRally - DA - e fun si haos; cu cat mai multi jucatori cu atat mai mare haosul; Ce imi place este o clepsidra care limiteaza timpul de gandire, ceea ce te face sa gresesti
San Juan - NU - nu stiu mare lucru despre el si nici nu o sa ma interesez
Love Letter - DA - e light dar merge oriunde; pacat ca nu se poate juca in mai multi jucatori
Chess - DA - dar prea rar
Forbidden Island - NU - Ma tenteaza Forbidden Desert, dar ramane de vazut
Deci ar fi cam 7 jocuri ramase de incercat
The Settlers of Catan - DA - primul meu boardgame(dupa monopoly); nu doresc sa-l mai joc; mi-a ajuns
Carcassonne - DA - insa nu mi-a placut si nici nu cred ca-l voi mai juca
Dominion - DA - doar ca m-am plictisit de el si am trecut la Dominion Intrigue
Puerto Rico - DA - foarte tare jocul, dar nu e chiar pe gustul oricui
Pandemic - NU - Desi nu-mi plac cooperativele in general as vrea sa-l incerc intrucat se pare ca este cel mai laudat
Agricola - DA - Nu mi-a placut. L-am incercat de 2 ori si mi-a ajuns. Nu-mi place tematica.
Ticket to Ride - NU - Dar am jucat TTR Europe
Power Grid - DA - genial jocul. Va ramane in colectie pe perioada nedeterminata
7 Wonders - DA - Mi-a placut si parca l-as juca acum
Small World - DA - A fost interesant cand a aparut, dar mi s-a luat de el. Nu l-as mai rejuca.
Citadels - DA - Printre favorite atunci cand ai pana la 8 "indieni" la masa si parca ati juca toti acelasi lucru
Race for the Galaxy - Da - doar varianta online, insa mi se pare genial jocul
Arkham Horror - Da - o singura data. A durat 5 ore si nu l-am terminat. O dezamagire.
Ticket to Ride Europe - DA - Il am si pe telefon, insa in varianta fizicica nu a mai vazut lumina zilei de circa 2 ani
Bohnanza - NU - cu ce se mananca?
Stone Age - DA - Mi se pare un joc genial; nici prea greu, nici prea usor; il joc online frecvent
Lost Cities - NU/DA - Tocmai ce mi-a sosit, deci urmeaza sa fie incercat
Battlestar Galactica - DA - o singura data; Aceeasi experienta dezamagitoare ca la Arkham Horror - 5-6 ore in 3 jucatori insa pe asta l-am terminat.
Munchkin - DA - Un joc fun si mega haos
King of Tokyo - DA - Alt joc fun, insa mai putin haos decat la Munchkin
Caylus - DA - Genial jocul
Dixit - DA - cred ca l-am jucat de prea multe ori, sau cu acelasi grup de persoane ca deja stim ce carte se alege cand auzim un cuvant
Twilight Struggle - NU - dar il urmaresc de ceva vreme; chiar vreau sa vad cum e jocul de pe primul loc BGG, desi mi-am mai luat eu teapa cu Agricola
Dominion: Intrigue - Da - nu stiu daca e mai bun sau nu decat Dominion, insa cel putin pentru mine e mai proaspat si inca mai descopar carti si combinatii;
Tigris & Euphrates - NU - am auzit numai lucruri bune despre el; as vrea sa-l incerc
Risk - DA - mi-a placut la inceput, insa dupa cateva partide vedeam cum daca iti pozitionai soldateii cum trebuie puteai sa cuceresti jumatate de harta in ultimele ture, ceea ce a dezamagit; nu cred ca il voi rejuca;
Magic: The Gathering - NU - ca multi altii incerc sa ma tin departe de microbul Magic pentru ca imi e frica sa nu ma prinda
Alhambra - DA - mult prea light pentru gustul meu; dar cred ca e un joc bun pentru a initia pe cineva in lumea boardgame-urilor
RoboRally - DA - e fun si haos; cu cat mai multi jucatori cu atat mai mare haosul; Ce imi place este o clepsidra care limiteaza timpul de gandire, ceea ce te face sa gresesti
San Juan - NU - nu stiu mare lucru despre el si nici nu o sa ma interesez
Love Letter - DA - e light dar merge oriunde; pacat ca nu se poate juca in mai multi jucatori
Chess - DA - dar prea rar
Forbidden Island - NU - Ma tenteaza Forbidden Desert, dar ramane de vazut
Deci ar fi cam 7 jocuri ramase de incercat
-
tudorb678
- Chief Meeple

destul de multe nejucate as zice, dar fara pareri de rau:
Carcassonne
Pandemic
Small World
Citadels
Bohnanza
Lost Cities
Munchkin
Twilight Struggle, singurul care e pe lista de want to play
Risk
Alhambra
RoboRally
Forbidden Island
Carcassonne
Pandemic
Small World
Citadels
Bohnanza
Lost Cities
Munchkin
Twilight Struggle, singurul care e pe lista de want to play
Risk
Alhambra
RoboRally
Forbidden Island
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Ma bucur sa vad ca zeci de oameni au raspuns invitatiei de a posta despre gusturile lor din zona mainstream.
Si multumesc lui Chuckila ca a reinviat thread-ul dupa aproape 2 ani.
Poate ar fi interesant sa ne mai uitam la discutiile vechi ce au avut succes acum 2-3-4 ani si sa le readucem in prezent, pentru ca:
1. Au aparut multi oameni noi pe forum.
2. Evoluam in gusturi si felul in care privim jocurile.
3. Boardgames evolueaza la randul lor cu mare rapiditate.
Si multumesc lui Chuckila ca a reinviat thread-ul dupa aproape 2 ani.
Poate ar fi interesant sa ne mai uitam la discutiile vechi ce au avut succes acum 2-3-4 ani si sa le readucem in prezent, pentru ca:
1. Au aparut multi oameni noi pe forum.
2. Evoluam in gusturi si felul in care privim jocurile.
3. Boardgames evolueaza la randul lor cu mare rapiditate.
- dmx85
- King Meeple

The Settlers of Catan - DA - un joc foarte dragut pt incepatori, la inceput mi-a placut, acum mi se pare naspa.
Carcassonne - DA - poate cel mai bun joc dintre cele simple, are de toateȘ factor de fun, un pic de noroc, se poate juca si agresiv si pasnic, dar evident ca mult flavor il obtii doar daca joci agresiv
Dominion - DA - am jucat Intrigue, dureaza relativ putin, dar gameplay-ul mi se pare plictisitor si repetitiv
Puerto Rico - DA - un joc care poate a fost genial la vremea lui si a deschis multe cai, dar astazi, comparativ cu jocurile de tip euro mai noi, pare un joc cel mult mediocru.
Pandemic - NU - nu m-a atras tema
Agricola - DA - E un joc foarte bine realizat, in care poti executa multe tipuri de strategii, dar care nu are factor de fun si mecanica de baza a jocurilor lui Rosenberg, adica aia cu cresterea tuturor resurselor care nu se iau de la o tura la alta mie unul nu imi place.
Ticket to Ride - NU - Nu m-a interesat sa il incerc
Power Grid - DA - un joc economic ok, dar foarte arid dupa parerea mea. Nu simt nicio placere in a-l juca. L-as mai juca doar din lipsa de alternative, ceea ce nu e cazul din fericire.
7 Wonders - DA - E un joc ok, dar departe de a fi un joc de top dupa parerea mea.
Small World - DA - o mizerie ordinara
Citadels - DA - Primul joc modern jucat. A fost o isterie cu el la inceput, il consider si acum un joc foarte bun, dar in functie de grup poate deveni fun, frustrant sau chiar un motiv de certuri.
Race for the Galaxy - Da - l-am incercat de 2 ori in 2 etape diferite ale experientei mele de boardgamer, concluzia fiind mereu aceeasi: extrem de plictisitor
Arkham Horror - Nu - nu m-a atras
Bohnanza - NU - nu ma intereseaza
Stone Age - DA - l-am jucat o singura data online, nu l-am inteles chiar in totalitate, dar nu mi-a placut. Pe nisa de worker placement sunt atat de multe jocuri foarte bune incat nu am niciun motiv in a-l mai juca pe asta
Lost Cities - NU - L-as incerca daca as avea ocazia
Battlestar Galactica - NU - nu am avut ocazia sa il incerc, dar l-as juca pt ca am auzit multe lucruri bune despre el
Munchkin - NU - nu ma atrage
King of Tokyo - NU - nici asta nu ma atrage
Caylus - DA - Primul worker placement de categorie world class
Dixit - DA - l-am jucat o singura data, mi se pare un joc destul de fun, mai ales daca esti intr-o dispozitie buna si cu un grup simpatic, cert este ca e mult peste alte jocuri populare la noi cum e Activity sau Werewolf care sunt o porcarie
Twilight Struggle - DA - un joc de top 10 personal
Tigris & Euphrates - DA - un joc pe care il joc cu placere ori de cate ori am ocazia. Probabil cel mai bun joc abstract care se joaca in 4, are o durata de joc foarte rezonabila, singura lui problema e ca se joaca cum trebuie doar in 4 si nici nu e un joc usor de invatat pt incepatori.
Risk - NU - nu am auzit vorbe prea frumoase despre el
Magic: The Gathering - NU - nu m-a interesat
Alhambra - NU - nu am avut ocazia sa il joc, l-as incerca o data
RoboRally - NU - nu am avut ocazia
San Juan - NU - nu ma intereseaza
Love Letter - DA - e ok, prea light totusi pt gustul meu
Android Netrunner - NU - l-as incerca macar o data, desi nu ma atrage deloc tema
Terra Mystica - DA - un joc de resource management excelent, singura problema pe care o am cu el e ca e un pic cam fiddly si piesele din lemn sunt "ugly as hell"
Tzolkin - DA - un joc cu un design perfect dpmdv
Bang! - DA - un joc destul de fun
*Am dat Ponta-pase la lista lui Teddy, apoi am modificat cu raspunsurile mele si am mai adaugat niste titluri la moda acum
Carcassonne - DA - poate cel mai bun joc dintre cele simple, are de toateȘ factor de fun, un pic de noroc, se poate juca si agresiv si pasnic, dar evident ca mult flavor il obtii doar daca joci agresiv
Dominion - DA - am jucat Intrigue, dureaza relativ putin, dar gameplay-ul mi se pare plictisitor si repetitiv
Puerto Rico - DA - un joc care poate a fost genial la vremea lui si a deschis multe cai, dar astazi, comparativ cu jocurile de tip euro mai noi, pare un joc cel mult mediocru.
Pandemic - NU - nu m-a atras tema
Agricola - DA - E un joc foarte bine realizat, in care poti executa multe tipuri de strategii, dar care nu are factor de fun si mecanica de baza a jocurilor lui Rosenberg, adica aia cu cresterea tuturor resurselor care nu se iau de la o tura la alta mie unul nu imi place.
Ticket to Ride - NU - Nu m-a interesat sa il incerc
Power Grid - DA - un joc economic ok, dar foarte arid dupa parerea mea. Nu simt nicio placere in a-l juca. L-as mai juca doar din lipsa de alternative, ceea ce nu e cazul din fericire.
7 Wonders - DA - E un joc ok, dar departe de a fi un joc de top dupa parerea mea.
Small World - DA - o mizerie ordinara
Citadels - DA - Primul joc modern jucat. A fost o isterie cu el la inceput, il consider si acum un joc foarte bun, dar in functie de grup poate deveni fun, frustrant sau chiar un motiv de certuri.
Race for the Galaxy - Da - l-am incercat de 2 ori in 2 etape diferite ale experientei mele de boardgamer, concluzia fiind mereu aceeasi: extrem de plictisitor
Arkham Horror - Nu - nu m-a atras
Bohnanza - NU - nu ma intereseaza
Stone Age - DA - l-am jucat o singura data online, nu l-am inteles chiar in totalitate, dar nu mi-a placut. Pe nisa de worker placement sunt atat de multe jocuri foarte bune incat nu am niciun motiv in a-l mai juca pe asta
Lost Cities - NU - L-as incerca daca as avea ocazia
Battlestar Galactica - NU - nu am avut ocazia sa il incerc, dar l-as juca pt ca am auzit multe lucruri bune despre el
Munchkin - NU - nu ma atrage
King of Tokyo - NU - nici asta nu ma atrage
Caylus - DA - Primul worker placement de categorie world class
Dixit - DA - l-am jucat o singura data, mi se pare un joc destul de fun, mai ales daca esti intr-o dispozitie buna si cu un grup simpatic, cert este ca e mult peste alte jocuri populare la noi cum e Activity sau Werewolf care sunt o porcarie
Twilight Struggle - DA - un joc de top 10 personal
Tigris & Euphrates - DA - un joc pe care il joc cu placere ori de cate ori am ocazia. Probabil cel mai bun joc abstract care se joaca in 4, are o durata de joc foarte rezonabila, singura lui problema e ca se joaca cum trebuie doar in 4 si nici nu e un joc usor de invatat pt incepatori.
Risk - NU - nu am auzit vorbe prea frumoase despre el
Magic: The Gathering - NU - nu m-a interesat
Alhambra - NU - nu am avut ocazia sa il joc, l-as incerca o data
RoboRally - NU - nu am avut ocazia
San Juan - NU - nu ma intereseaza
Love Letter - DA - e ok, prea light totusi pt gustul meu
Android Netrunner - NU - l-as incerca macar o data, desi nu ma atrage deloc tema
Terra Mystica - DA - un joc de resource management excelent, singura problema pe care o am cu el e ca e un pic cam fiddly si piesele din lemn sunt "ugly as hell"
Tzolkin - DA - un joc cu un design perfect dpmdv
Bang! - DA - un joc destul de fun
*Am dat Ponta-pase la lista lui Teddy, apoi am modificat cu raspunsurile mele si am mai adaugat niste titluri la moda acum
-
Imago
- Administrator

Am cumparat Puerto Rico!!:) Sunt in rand cu lumea:) Urmeaza Tzolkin ( si poate, poate - Dungeon Petz).
-
NoahArkwright
The Settlers of Catan - DA - l-am jucat o data dupa ce jucasem jocuri mult mai avansate si nu mi-a placut
Carcassonne - DA - unul dintre primele jocuri pe care le-am jucat, chiar il am si in colectie
Dominion - DA - doar de vreo 300 de ori
Puerto Rico - NU - si nici n-am vazut pe cineva sa-l joace
Pandemic - NU - nu-s mare fan cooperative
Agricola - DA - si am pierdut groaznic; mi se pare foarte arid, ca toate jocurile lui Rosenberg
Ticket to Ride - DA - e fun, light si imi place tema
Power Grid - DA - din nou de foarte multe ori, e bun cand toata lumea se pricepe; primul joc pe care l-am achizitionat
7 Wonders - DA - e ok, dar parca as juca altceva
Small World - DA - distractiv, dar devine plictisitor destul de repede
Citadels - DA - e bun si cu oameni noi
Race for the Galaxy - DA - si pe asta de peste 100 de ori probabil, il caram prin excursii ca e mic si merge repede
Arkham Horror - NU - si nici nu cred ca il voi incerca vreodata
Bohnanza - DA - dar va rog nu ma mai puneti sa fac negoturi cu tipuri de fasole (de unde ii vin lui Rosenberg temele astea foarte interesante?)
Stone Age - DA - l-am jucat o singura data, dar sunt multe worker placementuri mai bune
Lost Cities - NU - sincer, nici nu mai stiu ce mecanica ar trebui sa aiba
Battlestar Galactica - DA - e bun, dar poate fi stricat foarte usor de cineva care joaca prost
Munchkin - NU - dar l-as incerca la o petrecere ceva
King of Tokyo - DA - e distractiv sa dai cu zarul...
Caylus - DA - dar m-a plictisit ingrozitor (desi pot sa recunosc ca e un joc excelent)
Dixit - DA - de multe ori, dar nu cu "gameri"
Twilight Struggle - NU - dar cu siguranta mi-ar placea sa-l incerc
Tigris & Euphrates - DA - o singura data si mi s-a parut foarte bun, doar ca nu ma prea pricep la jocuri abstracte
Risk - DA - variantele Godstorm si 2210 A.D. le-as mai juca oricand cu placere, dar din pacate oricine aude de Risk fuge
Magic: The Gathering - DA - dar n-am destui bani ca sa-i acord mai multa atentie
Alhambra - NU - nu m-a atras niciodata
RoboRally - NU - nu cred ca mi-ar placea
San Juan - NU - nu m-a atras niciodata
Love Letter - NU - nu mi s-a parut prea interesant din ce am citit
Android Netrunner - DA (multumesc Mita ca ti-ai uitat deckurile in Ludic) - bun, dar ma rezum la un singur LCG (LotR)
Terra Mystica - DA - foarte bun, in colectie
Tzolkin - DA - jocul meu euro preferat
Bang! - DA - distractiv la inceput, dar sunt party games mai bune
Am dat si eu copy-paste de la dmx, nu sunt sigur care e lista originala.
Carcassonne - DA - unul dintre primele jocuri pe care le-am jucat, chiar il am si in colectie
Dominion - DA - doar de vreo 300 de ori
Puerto Rico - NU - si nici n-am vazut pe cineva sa-l joace
Pandemic - NU - nu-s mare fan cooperative
Agricola - DA - si am pierdut groaznic; mi se pare foarte arid, ca toate jocurile lui Rosenberg
Ticket to Ride - DA - e fun, light si imi place tema
Power Grid - DA - din nou de foarte multe ori, e bun cand toata lumea se pricepe; primul joc pe care l-am achizitionat
7 Wonders - DA - e ok, dar parca as juca altceva
Small World - DA - distractiv, dar devine plictisitor destul de repede
Citadels - DA - e bun si cu oameni noi
Race for the Galaxy - DA - si pe asta de peste 100 de ori probabil, il caram prin excursii ca e mic si merge repede
Arkham Horror - NU - si nici nu cred ca il voi incerca vreodata
Bohnanza - DA - dar va rog nu ma mai puneti sa fac negoturi cu tipuri de fasole (de unde ii vin lui Rosenberg temele astea foarte interesante?)
Stone Age - DA - l-am jucat o singura data, dar sunt multe worker placementuri mai bune
Lost Cities - NU - sincer, nici nu mai stiu ce mecanica ar trebui sa aiba
Battlestar Galactica - DA - e bun, dar poate fi stricat foarte usor de cineva care joaca prost
Munchkin - NU - dar l-as incerca la o petrecere ceva
King of Tokyo - DA - e distractiv sa dai cu zarul...
Caylus - DA - dar m-a plictisit ingrozitor (desi pot sa recunosc ca e un joc excelent)
Dixit - DA - de multe ori, dar nu cu "gameri"
Twilight Struggle - NU - dar cu siguranta mi-ar placea sa-l incerc
Tigris & Euphrates - DA - o singura data si mi s-a parut foarte bun, doar ca nu ma prea pricep la jocuri abstracte
Risk - DA - variantele Godstorm si 2210 A.D. le-as mai juca oricand cu placere, dar din pacate oricine aude de Risk fuge
Magic: The Gathering - DA - dar n-am destui bani ca sa-i acord mai multa atentie
Alhambra - NU - nu m-a atras niciodata
RoboRally - NU - nu cred ca mi-ar placea
San Juan - NU - nu m-a atras niciodata
Love Letter - NU - nu mi s-a parut prea interesant din ce am citit
Android Netrunner - DA (multumesc Mita ca ti-ai uitat deckurile in Ludic) - bun, dar ma rezum la un singur LCG (LotR)
Terra Mystica - DA - foarte bun, in colectie
Tzolkin - DA - jocul meu euro preferat
Bang! - DA - distractiv la inceput, dar sunt party games mai bune
Am dat si eu copy-paste de la dmx, nu sunt sigur care e lista originala.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Lista "originala" cu cele 33 jocuri e la mijlocul paginii 3.
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php ... =40#p55988
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php ... =40#p55988