Pe scurt: aici se pot posta cereri si oferte de transport boargames dintr-un oras in altul.
Pe larg: daca cineva are drum din orasul X in orasul Y, iar altcineva vrea sa trimita sau sa primeasca un joc, s-ar putea posta aici acest lucru iar jocurile respective ar putea "face autostopul" pana la destinatie
Da, stiu ca exista curier si/sau posta dar daca cineva tot are drum catre destinatia jocurilor si vrea/poate sa ajute, atunci e mai comod si mai ieftin pentru toata lumea. Sunt multi care nu vor sa se complice cu posta (sau nici prin curier) si de aceea "piata" lor e limitata oarecum la orasul in care locuiesc; un alt caz, mai des intalnit decat primul, e reducerea costului de transport (de exemplu, eu chiar n-am chef sa dau 20 de lai la curier pe un joc de 50-60 de lei; procentual nu merita deloc... deh, defect profesional). Sau poate ca unii au avut experiente neplacute si prin curier si vor sa-l evite cu orice pret.
Asa ca, cei care vor sa ajute sau au nevoie de ajutor cu transportul, postati aici. Cei care vor sa incurce cu comentarii pretioase (care in principiu au legatura cu zgarcenia) sa posteze tot aici
Incep eu: e careva din Cluj care are drum catre Bucuresti in urmatoarea perioada?