M-as bucura mult sa ii voteze cat mai multi cand se da drumul la vot, m-as ciupi singura dac-ar castiga!
oricum, uitati-va pe site, e f misto

Multi avem problema asta, dar se pare ca asta fac peste tot. Ma uitam la un show strain cu bucatari cu stele Michelin, si chiar si pe ei ii punea sa spuna ca au avut un singur parinte, ca au murit de foame cand erau mici.omucu wrote:Eu am o foarte mare problema ca incearca sa faca din absolut orice un caz social.
Problema e ca nici cine stie ce show nu poti face din asta, te uiti 2-3 minute, iti place ce vezi, dar cam aia e tot, nu poti face show de 30 minute din asta.Dacă un copil de 10 ani poate rezolva cubul în 10 sec. puteți și voi.

Romanii au talent a fost emisiunea mea favorita cand a aparut prima editie. Urmaream cu sufletul la gura, chiar si votat. Intre timp mi se pare ca s-a transformat intr-o porcarie..asta ca sa fiu diplomat. Asa cum sunt ai celelalte emisiuni. Motiv pentru care mi-am desfiintat cablul.omucu wrote:Eu am o foarte mare problema ca incearca sa faca din absolut orice un caz social. Chiar si unul din baietii de la speedcubing a trebuit sa zica de mama lui e plecata in strainatate. Pe mine ma scot din sarite chestiile astea facute doar de dragul ratingului intr-o emisiune care se da ca promovatoare de talente. Da, baietii sunt priceputi, au reusit sa faca spectacol din cuburi rubik, nu-i usor acest lucru, dar emisiunea in ansamblul ei e o adunatura de comportamente false, de la prezentatori la cazuri sociale inventate doar pentru ca dau bine.