Intalnire nationala 24-27 septembrie Lacul de Argint
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- Sol23
- King Meeple

Re: Intalnire nationala 24-27 septembrie Lacul de Argint
Salut,
Ma inscriu si eu de vineri. Mai e cineva care nu are coleg de camera inca?
- Chuckila
- King Meeple

Trece-te in lista de oameni, ar trebui sa fie pe cealalta pagina. Sa stie AngelEye care/cum suntem.Sol23 wrote:Ma inscriu si eu de vineri
- AngelEye
- King Meeple

Nu stiu daca vrea Cata sa stea in camera cu un coleg si atunci ai aveaSol23 wrote:Salut,
DanielIndru wrote: 1. Teddy + Ale - de joi - cu demipensiune (Bucuresti)
2. Indru + tretiak - de joi - cu demipensiune
3. omucu + Alexandra - de joi - cu demipensiune
4. Chuckila + Lavinia + Evelin - de joi - eu cu demipensiune, Lavinia doar cu mic-dejun (trecem la demi-pensiune daca poate sa i se faca ceva fara gluten seara - cartofi natur, gratar, legume, peste, minuni de genul, fara faina)
5. Lore + Andi + Cata + baby Oscar - de vineri cu demipensiune - parca nu erau camere cu 3 paturi - sper sa se gaseasca un loc pt fratelo (Cata)
6. tibi - de joi - demipensiune
7. dtivadar + kati - de joi, cu demipensiune
- AngelEye
- King Meeple

Poate se mai inscrie cineva din Bucuresti care poate sa vina cu masina. Pe langa placerea de a ne juca impreuna face si o fapta buna, il mai scapa pe Teddy de asaltul celor care vor sa duca joace la Sibiu.
Daca stau sa ma gandesc bine cred ca putem face o cheta sa inchiriem un portbagaj pentru masina lui Teddy, cred ca iesim mai bine decat la curier, de statul pe la posta nici nu vorbesc
Daca stau sa ma gandesc bine cred ca putem face o cheta sa inchiriem un portbagaj pentru masina lui Teddy, cred ca iesim mai bine decat la curier, de statul pe la posta nici nu vorbesc
- AngelEye
- King Meeple

1. Teddy + Ale - de joi - cu demipensiune (Bucuresti)
3. omucu + Alexandra - de joi - cu demipensiune si pat matrimonial
4. Chuckila + Lavinia + Evelin - de vineri - eu cu demipensiune, Lavinia doar cu mic-dejun (trecem la demi-pensiune daca poate sa i se faca ceva fara gluten seara - cartofi natur, gratar, legume, peste, minuni de genul, fara faina)
5. Lore + Andi + Cata + baby Oscar - de vineri cu demipensiune - parca nu erau camere cu 3 paturi - sper sa se gaseasca un loc pt fratelo (Cata)
8. CostyBGB - de joi, cu demipensiune (Bucuresti)
9. aluna + alunu + alunelul de 1 an - de vineri - cu pat matrimonial si cu demipensiune pentru alunu si aluna
10. Shaikan - de joi cu demipensiune
11. Sol23 - de vineri cu demipensiune
Am updatat lista
4. Chuckila + Lavinia + Evelin - de vineri - eu cu demipensiune, Lavinia doar cu mic-dejun (trecem la demi-pensiune daca poate sa i se faca ceva fara gluten seara - cartofi natur, gratar, legume, peste, minuni de genul, fara faina)
8. CostyBGB - de joi, cu demipensiune (Bucuresti)
9. aluna + alunu + alunelul de 1 an - de vineri - cu pat matrimonial si cu demipensiune pentru alunu si aluna
10. Shaikan - de joi cu demipensiune
11. Sol23 - de vineri cu demipensiune
Am updatat lista
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Mai primiti 2-3 persoane la joaca?
Problema ar fi ca cel mai devreme pe 23 putem afla daca avem cum sa venim, dar am vazut ca mai sunt cazari in zona aproape.
Problema ar fi ca cel mai devreme pe 23 putem afla daca avem cum sa venim, dar am vazut ca mai sunt cazari in zona aproape.
- AngelEye
- King Meeple

Daca am socotit eu cat de cat bine ar mai fi 2-3 camere libere dar sunt pensiuni din 50 in 50 de metri langa deci va asteptam.iuli212 wrote:Mai primiti 2-3 persoane la joaca?![]()
- AngelEye
- King Meeple

Am vorbit si pentru Lavinia si se poate rezolva, o sa imi trimita niste variante de cina sa alegeti cam ce ati dori.Stimate domn Lucian,
Va multumim pentru ca ati ales Pensiunea Lacul de Argint 3* si va asiguram de atentia pe care am acordat-o detaliilor oferite, care ne-au ajutat sa va facem urmatoarea oferta pentru perioada 24 – 27.09.2015:
Cazare in Pensiunea Lacul de Argint 3 ***
Camera single 90 RON/noapte cu demipensiune (1 camera single)
Camera dubla 160 RON/noapte cu demipensiune (9 camere duble)
Camera tripla 210 RON/noapte cu demipensiune (1 camera tripla)
Aceste tarife sunt valabile numai pentru aceasta oferta.
Tarifele includ, parcarea gratuita si acces gratuit la internet.
Dat fiind faptul ca nu detinem un restaurant a-la-carte, meniurile sunt prestabilie si va rugam sa anuntati inainte de sosire daca doriti sa serviti mesele la noi; in caz contrar nu va putem garanta ca va putem oferi alte mese fata de cele comandate in rezervare.
Pensiunea Lacul de Argint 3* dispune de:
4 camere duble matrimoniale cu baie proprie si balcon (exista posibilitatea de a adauga un pat suplimentar)
6 camere duble twin cu baie proprie si balcon (exista posibilitatea de a aduga pat suplimentar)
2 camere duble twin la mansarda cu baie proprie fara balcon
NOTA:
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-8 ani vor beneficia de gratuitate la cazare, acestia dormind in pat cu cei 2 adulti.
Copiii peste 8 ani care nu beneficiaza de pat suplimentar vor achita 15 RON/zi cu demipensiune
Copiii cu varsta peste 8 ani si al 3 lea adult in camera dubla vor plati 50 RON/zi pentru un pat suplimentar cu demipensiune
Bucataria pensiunii nu este disponibila pentru uzul oaspetilor.
Cu deosebita consideratie,
Andreea Bugner
Administrator
Pensiunea Lacul de Argint 3*
Str. Principala nr. 447G, Com. Gura Raului, Jud. Sibiu
Mobile: +4 0758 048 054
Email: lacul_de_argint@yahoo.ro
Website: www.laculdeargint.ro
Paturi matrimoniale sunt si o sa fac lista exact cine intra in camerele respective din cei care s-au anuntat deja.
Nu ar fi rau sa stabilim exact pe camere cine cu cine sta ( tibi, flaviu,costy, sol23 si eventual cata ) ca sa vedem exact cate camere sunt ocupate.
- Teddy
- King Meeple

Multumim de info Mihai.
Acum ca am vazut numele administratorului mi-am adus aminte ca vorbisem si eu data trecuta cu dansa la telefon, dar a fost aleasa Cruella.
Acum ca am vazut numele administratorului mi-am adus aminte ca vorbisem si eu data trecuta cu dansa la telefon, dar a fost aleasa Cruella.
- Chuckila
- King Meeple

Multumesc mult, apreciez! Atunci vom intra toti cu demipensiune.AngelEye wrote:Am vorbit si pentru Lavinia si se poate rezolva, o sa imi trimita niste variante de cina sa alegeti cam ce ati dori.
Paturi matrimoniale sunt si o sa fac lista exact cine intra in camerele respective din cei care s-au anuntat deja.
Nu ar fi rau sa stabilim exact pe camere cine cu cine sta ( tibi, flaviu,costy, sol23 si eventual cata ) ca sa vedem exact cate camere sunt ocupate.
Si daca se poate, din aceleasi considerente cu ceilelti colegi care vin cu copiii, daca se poate un pat matrimonial ar fi cel mai bine.
- tretiak
- Wizard Meeple

M-ar interesa și pe mine variante de cină.
Canci!
- cristianf
- King Meeple

- CostyBGB
- Special Meeple

1. Teddy + Ale - de joi - cu demipensiune (Bucuresti)
8. Shaikan si CostyBGB - de joi, cu demipensiune amandoi (Bucuresti)
10. Sol23 - de vineri cu demipensiune
Am updatat lista
8. Shaikan si CostyBGB - de joi, cu demipensiune amandoi (Bucuresti)
10. Sol23 - de vineri cu demipensiune
Am updatat lista
- AngelEye
- King Meeple

VARIANTA 1tretiak wrote:M-ar interesa și pe mine variante de cină.
Tochitura cu mamaliguta
Salata de muraturi
Desert
Apa
VARIANTA 2
Sarmale cu mamaliguta si smantana
Desert
Apa
VARIANTA 3
Pastrav la tigaie cu mamaliguta
Mujdei
Desert
Paine
Apa
VARIANTA 4
Pulpe de pui la tava cu piure de cartofi sau pilaf de orez
Desert
Paine
Apa
VARIANTA 5
Platou rece taranesc (slanina afumata, carnaciori, muschi de porc afumat, branza, rosii, castraveti, ceapa, oua)
Desert
Paine
Apa
VARIANTA 6
Ceafa de porc, carnaciori la gratar si cartofi natur
Mujdei
Desert
Paine
Apa
Cam astea ar fi variantele de cina. Din discutia avuta cu ei e ok daca se aleg 2 variante in sensul in care pentru joi se alege pentru 4 camere VARIANTA 1 si celelalte camere VARIANTA 6 de exemplu. Deci aici trebuie sa facem o organizare inainte cu cateva zile sa vedem ce se mananca joi , ce vineri si ce sambata.
Am uitat sa va spun ca am dat eu un avans de 300 de RON ca sa nu fie surprize surprize
Si ai avut o oferta mai buna sau mai rea ca sa stiu daca am negociat bine sau nu ?Teddy wrote:Acum ca am vazut numele administratorului mi-am adus aminte ca vorbisem si eu data trecuta cu dansa la telefon, dar a fost aleasa Cruella.
Nu arecristianf wrote:Da' visinata... cat e visinata ?
Multam , aveam o banuiala la voi doiCostyBGB wrote:Am updatat lista
- tretiak
- Wizard Meeple

Ooh, n-au nimic fără carne? Nasol, dar bănuiesc că un cașcaval pané tot or putea face...
Canci!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Eu as vrea sa mananc si in mijlocul zilei.
Mihai, poti sa ceri si niste variante pentru pranz?
Mihai, poti sa ceri si niste variante pentru pranz?
- Teddy
- King Meeple

Vad ca mamaliga e de baza
))
Primul pret pe care mi-l dadusera era 100lei de pers fara negocieri cu demipensiune. Deci e bine cat ai reusit sa negociezi.
Primul pret pe care mi-l dadusera era 100lei de pers fara negocieri cu demipensiune. Deci e bine cat ai reusit sa negociezi.
- AngelEye
- King Meeple

Hehe mie prima oara mi-au zis 210 cred ca de la voce se trage 
Pot vorbi si pentru meniu lactovegetarian sau vegan daca sunt mai multe camere care doresc asta si se poate vorbi si pentru pranz doar sa stie dinainte, de asta am zis ca detaliile le vom stabili mai exact cu vreo saptamana inainte.
Pot vorbi si pentru meniu lactovegetarian sau vegan daca sunt mai multe camere care doresc asta si se poate vorbi si pentru pranz doar sa stie dinainte, de asta am zis ca detaliile le vom stabili mai exact cu vreo saptamana inainte.
- tretiak
- Wizard Meeple

Eu aș prefera vegan, dar foarte multă gargară nu fac, știu că sunt în minoritate.AngelEye wrote:Hehe mie prima oara mi-au zis 210 cred ca de la voce se trage
Canci!
- AngelEye
- King Meeple

Stiu sunt cam in aceeasi minoritate (lactovegetarian) mai tot timpul