a) Stie cineva vreun serviciu profesionist de printare a jocurilor PnP in Romania? Sau, poate de printare a cartilor de joc? Vreau sa fac rost de Decktet-Magnate, insa nu prea am de unde sa-l iau asa ca ma gandeam sa incerc sa-l printez.
b) Care e experienta voastra ca jocurile PnP. Si-a produs cineva propriul joc? Care a fost rezultatul/calitatea?
Printare jocuri PnP / Decktet-Magnate
-
Imago
- Administrator

- CristiQ
- Wizard Meeple

- Custom Rank: The Big Kahuna
Re: Printare jocuri PnP / Decktet-Magnate
Poftim link!
Este un serviciu de f. buna calitate, firma americana ce iti preia comanda si o transmite unei fabrici din China, coletul urmand a ajunge la tine din China.
Avand volum destul de mare de comenzi, aceasta firma isi permite sa-ti ofere serviciul de printare la un pret f. bun, iar transportul din China nu costa nici el f. mult (si este mai rapid decat obisnuitele livrari din China).
Calitatea produsului finit este f. buna, .. sunt martor al acestui lucru, eu afland despre acest serviciu de la o persoana pe care am cunoscut-o intr-un club de board games in SUA, si care si-a creat si comandat un deck de carti (54) cu care puteai sa joci poker, love letter, coup (+expansiunea reformation) + alte 2-3 jocuri de carti ale caror nume nu le mai tin minte acum. (acest deck costand $12-18, nu mai tin minte exact cat, cu tot cu transport din China in SUA).
Sper sa-ti fie de folos.
Eu, de abia astept sa creez ceva carti si sa le comand pe PrinterStudio.
Este un serviciu de f. buna calitate, firma americana ce iti preia comanda si o transmite unei fabrici din China, coletul urmand a ajunge la tine din China.
Avand volum destul de mare de comenzi, aceasta firma isi permite sa-ti ofere serviciul de printare la un pret f. bun, iar transportul din China nu costa nici el f. mult (si este mai rapid decat obisnuitele livrari din China).
Calitatea produsului finit este f. buna, .. sunt martor al acestui lucru, eu afland despre acest serviciu de la o persoana pe care am cunoscut-o intr-un club de board games in SUA, si care si-a creat si comandat un deck de carti (54) cu care puteai sa joci poker, love letter, coup (+expansiunea reformation) + alte 2-3 jocuri de carti ale caror nume nu le mai tin minte acum. (acest deck costand $12-18, nu mai tin minte exact cat, cu tot cu transport din China in SUA).
Sper sa-ti fie de folos.
Eu, de abia astept sa creez ceva carti si sa le comand pe PrinterStudio.
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
My RPGs collection
- CristiQ
- Wizard Meeple

- Custom Rank: The Big Kahuna
Hmmm .. Deja Vu ..
Mi se parea ca ma repet cand scriam despre PrinterStudio.
Am inceput un thread - Servicii profesionale pentru PnP la Diverse - Cercul fanilor creativi, dupa ce m-am intors in tara.
Mi se parea ca ma repet cand scriam despre PrinterStudio.
Am inceput un thread - Servicii profesionale pentru PnP la Diverse - Cercul fanilor creativi, dupa ce m-am intors in tara.
My Board Games collection
My RPGs collection
My RPGs collection
- Haddeo
- King Meeple

poti sa printezi acasa la imprimanta pe carton subtire sau la orice centru (fata verso)
sau sa printezi pe autocolant si sa-l lipesti pe un carton un pic mai gros
tai, rotunjesti colturile, sleeves ... done
(gasesti unelata de rotunjit la majoritatea magazinelor de crafts, gen casa retro in bucuresti pe langa victoriei)
sau sa printezi pe autocolant si sa-l lipesti pe un carton un pic mai gros
tai, rotunjesti colturile, sleeves ... done
(gasesti unelata de rotunjit la majoritatea magazinelor de crafts, gen casa retro in bucuresti pe langa victoriei)
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- LookyRo
- King Meeple

Sau cu 10 lei pe ebay: http://goo.gl/k6Lijn (personal, n-am timp sa ma pun sa caut prin magazine; poate ca gasesti calitate ceva mai buna, dar eu am fost multumit si de asta)Haddeo wrote:(gasesti unelata de rotunjit la majoritatea magazinelor de crafts, gen casa retro in bucuresti pe langa victoriei)
Am taiat destul de multe carti pana sa cedeze...