Super muzica

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
Post Reply
adixor

Re: Super muzica

22 Jul 2010, 15:05

Mhwi4yyN5S8

ultima moda la munca, imnul nostru cand suntem on call :)
reflecta EXACT starea mea de spirit de la birou in joia dinainte de plecarea la marea intalnire :)

azi nu .. nu nu.. nu ...

adixor

30 Jul 2010, 01:44

imi plac sincronismele.. de exemplu la doar 4-5 zile de la aflarea faptului ca exista o formatie numita Sigur Ros (lucru aflat de la utilizatoarea cu acelasi nume de pe forum) am vazut acum un film irish mai special, Ondine, in care apare un televizor cu o melodie cantata de ... Sigur Ros. Curios, am mai cautat pe net si din ce am auzit pana acum par sa fie urmatorii carora o sa le ascult si rasascult piesele. Momentan 3, nu stiu daca cele mai bune (inca mai citesc despre ei) dar care suna bine sau foarte bine (pentru mine cel putin):

daca nu intelegeti versurile e normal: sunt cand in islandeza (icelandic) cand intr-un limbaj inventat de ei, Vonlenska care "It focuses entirely on the sounds of language; lacking grammar, meaning, and even distinct words. Instead, it consists of emotive non-lexical vocables and phonemes; in effect, Vonlenska uses the melodic and rhythmic elements of singing without the conceptual content of language."

adixor

30 Jul 2010, 01:53

si Sigur Ros si filmul din seara asta mi-au amintit de Once, excelentul film de care ne-a zis badeamarius in acest topic prin pagina 3 (cred). Ascult de atunci des si cu mare placere coloana sonora. Si daca tot sunt aici, adaug si eu 2 melodii din film care-mi plac foarte mult:

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

10 Aug 2010, 12:44

Rod.jpg
In excursia pe care tocmai ce am incheiat-o de curand, cea din Malta, am avut surpriza de a primi bilete moka de la hotel pentru concertul lui Rod Stewart (sau God Stewart, cum avea un fan scris pe tricou). Concertul a avut loc pe data de 3 august, in Floriana, foarte aproape de hotel, dar si de capitala Valleta... Asa ca am sa va bucur (sper yo!) cu cateva din inregistrarile pe care le-am facut la concert. N-am filmat chiar totul, asa ca sa nu cereti prea mult. Si nici nu ma injurati pentru calitatea filmarii. Nu este vina mea ca nu am o camera mai performanta sau ca a trebuit sa ajung la locatie cu 10 minute inainte sa inceapa totul si a trebuit sa stau prin spate pe undeva (ma mai si gonea lumea pentru ca, citez, "your soooo tall")...

Iar epilogul a fost:

Si pentru ca asta nu e indeajuns, iata si o poza cu Rod din momentul plecarii sale de la hotel (am stat in acelasi hotel cu Rod... <<fainting>>):
Pozica.jpg
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

10 Aug 2010, 22:13

Uau, o surpriza draguta. VickdaLucky :D

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

10 Aug 2010, 22:35

taticu wrote:ceva deosebit...

http://www.youtube.com/watch?v=6wfYQoxcLvI
Buna asta!

Imi aduce aminte de

si apropo de polonezi:

Sigurros

13 Aug 2010, 20:33

ok, trebuie (daca nu stiti deja) sa impartasesc cu voi o melodie foarte frumoasa a uneia dintre trupele mele preferate: Sigur Ros (hmmmm va suna cunoscut? :mrgreen:). Este o trupa din Islanda, iar muzica lor este originala, nordica, sublima :)

iata:

later edit: hmmm sorry abia acuma am vazut ca mi-a luat-o adixor inainte.. :(
Last edited by Sigurros on 13 Aug 2010, 20:35, edited 1 time in total.

adixor

13 Aug 2010, 20:35

e mai sus, de cand am descoperit-o eu dupa ce mi-ai zis de la ce vine usernameul :)

http://forumboardgames.ro/viewtopic.php ... =120#p6431

Sigurros

13 Aug 2010, 20:36

aoleu nici n-apuca bine omul sa-si editeze postul, ca-l si prinde politia-forumurilor-adixor :D

adixor

13 Aug 2010, 20:36

hai maaaa ca nu-s politie :)

Sigurros

13 Aug 2010, 20:39

glumeam :)))
ei, atunci mai pun oricum o melodie a lor, pe care vad ca n-ai pus-o.
dar trebuie sa zic intai ca nu melodia e cu adevarat impresionanta [ba da, este, nu ma luati in seama], ci videoclipul.

GPBQniIeBUg

adixor

13 Aug 2010, 20:44

sic, am editat mesajul tau sa fie versiunea HD :)

Sigurros

13 Aug 2010, 20:46

gracias, senor adixor :D

adixor

13 Aug 2010, 20:50

mie mi-a placut melodia mult mai mult decat videoclipul (care e frumos lucrat dar.. )

Sigurros

13 Aug 2010, 21:06

pai realizarea artistica, ideea... ca asa mesajul e trist :( :)

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

17 Aug 2010, 20:28

Nu stiu daca poate fi incadrat la acest topic (este o interpretare la cimpoi a imnului Scotiei), dar nu pot rata ocazia sa ma dau mare (va las sa va prindeti de ce)... :twisted: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :twisted:

Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

adixor

17 Aug 2010, 20:45

ce, tu esti la cimpoi?

Dang

18 Aug 2010, 00:48

hmmm...ala nu e imnul Scotiei

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”