1. Jocuri la care regretați că ați renunțat.
Reteaua Energetica - nu stiu de ce am renuntat la el, poate pentru ca nu a fost destul de apreciat de grupul de atunci. Probabil ca il voi reachizitiona atunci cand voi avea ocazia.
2. Jocuri pe care regretați că vi le-ați achiziționat
Toate jocurile pe care am regretat ca le-am achizitionat si-au luat talpasita din colectia mea; am piticii mei si nu pastrez in colectie decat jocuri care imi plac. Pot aminti aici ”mari regrete”: Axis & Allies , ”Eldritch Horror” , ”Shogun”
3) Regrete îndreptate - jocuri după care v-a fost asa de dor că vi le-ați recumpărat.
Nu le-am inclus la punctul 1, pentru ca, intre timp mi-am reparat greseala de a renunta la ele; aici intra Lord of the rings LCG , joc la care am renuntat dar apoi l-am reachizitionat si il joc cu placere oricand. Cel mai mare regret este ca am renuntat la Cyclades pictat; greseala indreptata, insa miniaturile au ramas nepictate..
Biggest boardgame regrets
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
- cristianf
- King Meeple

Re: Biggest boardgame regrets
Alhambra - e genul de joc pe care trebuie sa-l ai in colectie
Formula D - un regret mai mic, dar macar stiu unde mi-e jocul si pot sa-l joc oricand
Galaxy Trucker Anniversary Edition - one day maybe
The Gallerist - nu prea vreau sa-l iau din nou dar regretul ramane
Mage Knight - regretul Ei
Pergamon - nu stiu de ce dar inca e un regret pentru mine
Tales of the Arabian Nights - tot regretul Ei
Vinhos Deluxe Edition - mai e timp sa remediez
+ cam toate Feldurile care mi-au trecut prin colectie si au plecat intr-un final (Bora Bora, Bruges, In the Year of the Dragon, Macao, Rialto), dar macar am mai ramas cu Luna
2. Jocuri pe care regretați că vi le-ați achiziționat.
City of Iron - regretul e ca l-am luat a doua oara doar ca sa-l revand
Dead Men Tell No Tales - regret ca am achizitionat PnPul si nu am avut rabdare sa-l si fac
3) Regrete îndreptate - jocuri după care v-a fost asa de dor că vi le-ați recumpărat.
Ninjato - remediat
Tikal II - remediat
Viticulture Complete Collector's Edition - remediat cu Viticulture Essential Edition + Moor Visitors
Alhambra - e genul de joc pe care trebuie sa-l ai in colectie
Formula D - un regret mai mic, dar macar stiu unde mi-e jocul si pot sa-l joc oricand
Galaxy Trucker Anniversary Edition - one day maybe
The Gallerist - nu prea vreau sa-l iau din nou dar regretul ramane
Mage Knight - regretul Ei
Pergamon - nu stiu de ce dar inca e un regret pentru mine
Tales of the Arabian Nights - tot regretul Ei
Vinhos Deluxe Edition - mai e timp sa remediez
+ cam toate Feldurile care mi-au trecut prin colectie si au plecat intr-un final (Bora Bora, Bruges, In the Year of the Dragon, Macao, Rialto), dar macar am mai ramas cu Luna
City of Iron - regretul e ca l-am luat a doua oara doar ca sa-l revand
Dead Men Tell No Tales - regret ca am achizitionat PnPul si nu am avut rabdare sa-l si fac
Ninjato - remediat
Tikal II - remediat
Viticulture Complete Collector's Edition - remediat cu Viticulture Essential Edition + Moor Visitors
- Keyser
- King Meeple

Robinson Crusoe - nu pot decat sa cred ca mi s-au facut farmece ca sa il dau. nu exista alta explicatie.
Seasons - dupa ce l-am jucat prima oara, l-am cumparat. l-am mai jucat de 2 ori in 2 ani, l-am dat. pacat.
Lapdance - hype, kickstarter, rhadoo
Rezistenta - cumparat, ajuns acasa, citit pe cutie: numar de jucatori 5+
Inca nu, (sau nu cred
) insa pentru Robinson as fi facut o exceptie, dar vine First Martians.
4. Jocuri ratate
Trickerion, Above and Below, Best damn metal coins, Euphoria (dar mai mult pentru resursele din kickstarter edition).
Robinson Crusoe - nu pot decat sa cred ca mi s-au facut farmece ca sa il dau. nu exista alta explicatie.
Seasons - dupa ce l-am jucat prima oara, l-am cumparat. l-am mai jucat de 2 ori in 2 ani, l-am dat. pacat.
Lapdance - hype, kickstarter, rhadoo
Rezistenta - cumparat, ajuns acasa, citit pe cutie: numar de jucatori 5+
Inca nu, (sau nu cred
4. Jocuri ratate
Trickerion, Above and Below, Best damn metal coins, Euphoria (dar mai mult pentru resursele din kickstarter edition).
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Mda uite ca ai scos din mine un regret, am vandut KS ed si acum cu ala normal parca nu e la felKeyser wrote: Euphoria (dar mai mult pentru resursele din kickstarter edition).
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Să știi că eu nu ți-am făcut farmeceKeyser wrote:1. Jocuri la care regretați că ați renunțat.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Esti zanul nostru cel bun, ca si dom'profesor a dat Tigris, stiind ca-l am eu, iar eu l-am dat uitand ca el nu-l mai are...Haddeo wrote:Deja putem sa-l jucam in 3. Propun vineri la ora 5 fix.ProfessorChaos wrote:@Luana: Ba ai avea cu cine să joci Tigris...
Vineri la 5 nu e bine, vom fi la Casa Experimentelor, la ziua Horei, unde tocmai ce m-a rugat sa te invit cu fetele
- Haddeo
- King Meeple

Atunci ramane sa experimentam jocuri noi, vineri la 5 
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.