Mi-as fi dorit sa ajung pe la Cluj-Napoca la FBG.ro Ironman, dar cum distanta este .. destula, nu m-as incumeta la drum.
Totusi poate reusim sa adunam destula lume weekend-ul acesta la Bucuresti a.i. sa facem un fel de propriu Ironman mai mic (..un Ironkid).
Deci .. daca gasesc cu ajutorul acestui topic suficienti doritori de un weeekend plin de joaca, am sa ma abat si eu pana la Bucuresti (special pentru a juca cu .. voi).
In functie de disponibilitatea celor interesati am sa vin fie de vineri, fie de sambata dimineata, a.i. sa-mi pot umple cat mai mult timpul petrecut, ..jucand.
Poate cei din Bucuresti pot sa-mi recomande si cel mai bun loc unde ne-am putea intalni sa jucam (Lente, sau alt loc), a.i. sa stiu cam pe unde sa-mi fac rezervare la un hotel din zona.
Pot aduce orice joc din colectia mea, daca sunteti interesati de ceva anume.
Eu, as vrea sa joc niste Betrayal at House on the Hill (aviz Luana, s.a.), niste Elder Sign, Eldritch Horror, Mansions of Madness, Arkham Horror (aviz Alexandru, freakconsole, Luana, Sergiu, s.a.), LOTR LCG, Kingdom Builder, Lords of Waterdeep, Galaxy Trucker, Istanbul, Carcassonne, Dead of Winter, Battlestar Galactica, Mysterium, Alhambra. Five tribes, Village, Tzolk'in (daca ma invata cineva .. nu am avut timp sa citesc regulamentele), poate si Voyages of Marco Polo.
But really .. any board game.
So...?!