Recomandare joc pentru copil de 7 ani

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
lcosmin

Recomandare joc pentru copil de 7 ani

08 Jun 2016, 12:29

Aș vrea să dau cadou unui băiețel un boardgame, poate-l mai scot din "mașinuțe" și "trenulețe" :lol:
Problema e că nu știu cu ce să încerc, așa că apelez la voi, cei cu copii. Ar trebui să fie language independent și, preferabil, să aibă nevoie de minim 2 jucători. Teoretic ar juca cu părinții, care nici ei nu sunt board gameri, deci mi-ar trebui ceva care să fie interesant și pentru cel mic, cât și pentru părinți :? Idei?

bogdanjovi
Chief Meeple
Chief Meeple

Re: Recomandare joc pentru copil de 7 ani

08 Jun 2016, 12:55

Pe la 7 ani a inceput si fiul-meu cu jocurile, ca sa il scoatem de la calculator.
Primele au fost Catan, Citadele si Carcassonne, dintre care cel mai aderent a fost la Citadele.
Apoi s-a indragostit iremediabil de Regele din Tokyo.

Iti recomand sa arunci un ochi si pe lista de nominalizari/ castigatori ai Kinderspiel des Jahres, sigur gasesti un premiant care sa ti se para interesant pe acolo. :)

Haddeo
King Meeple
King Meeple

08 Jun 2016, 12:59

lcosmin wrote:poate-l mai scot din "mașinuțe" și "trenulețe" :lol:
De ce ai vrea sa-l scoti din masinute si trenulete :), mai grav era din tablete si net :).
Daca nu are experienta cu jocurile, nici el nici parintii, atunci iti sugerez ceva usor si de impact: Magic Labyrinth (care e in stoc acum la regat).
Daca e genul caruia ii place un challenge solo si vrei sa pastrezi tema cu masinute si trenuri, gasesti in seria smart games jocuri foarte interesante : Road block, Air port
Altfel poti sa incerci si cu "Iepurele si Broasca Testoasa" dar nu cred ca o sa-l captiveze foarte mult timp.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.

emisanSB
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Executioner

08 Jun 2016, 13:16

Puisorii mei sunt un pic mai mari si deja "gusta" cu placere si din jocuri mai serioase insa din cele de familie, au fost si inca sunt foarte incantati de King of Tokyo, Splendor, Camel Up, Qwirkle, Sheriff of Nottingham ...
Cred ca oricare din ele ar prinde destul de bine.

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

08 Jun 2016, 13:48

Daca vrei sa dai cu virusul si-n parinti si sa-si mai ia jocuri in continuare, eu as lua Carcassonne, e usor si antrenant si pentru adulti.

lcosmin

08 Jun 2016, 13:56

Mersi pentru sugestii ! Am ce să studiez acum :D

Post Reply

Return to “Discutii generale”