Ce urmeaza sa prezint aici reprezinta o nebunie personala, dar mai ales o dorinta, care sper eu, sa poata fi finalizata fara probleme in RO, cu putin noroc, dibacie si indemanare
Initial - am vazut acest proiect de Kickstarter => The Duchess am innebunit, literally si desi ar fi usor sa precomand una, pretul e pe masura - si sunt convins ca se poate "produce" asa ceva in regim DIY sau semi-DIY cu resurse considerabil mai putine.
Totusi - 1k USD pe o masa nu e o suma digerabila...
Am luat la puricat forumurile BBGeek si asa mai departe si am gasit urmatoarea resursa care aduca cele mai bune proiecte DIY din domeniul acesta sub o singura pagina => http://www.webbpickersgill.com/gaming/c ... ng-tables/
Optiuni sunt, e clar. Ideea e ca nu vreau ceva overcomplicated (ex : din cele ireal de scumpe - Vizier sau Sultan) ci mai degraba ceva de genul The Duchess, cat mai minimalista, dar practica (suporti de pahare, buza, etc).
Ce urmaresc cu acest thread :
1)Daca vreunul dintre voi are deja asa ceva sau a conceptualizat deja asa ceva? Sharing planurile CAD sau orice resursa ar face munca mult mai usoara
2)Daca stiti vreun atelier specializat care se precoupa cu mobila la comanda din lemn masiv (doar nu ne facem masuta din MDF...)
3)Orice input e binevenit, fiind un proiect de suflet
Va multumesc si promit pe aceasta cale sa tin actualizat threadul cu evolutia proiectului.