Dead of Winter - ce jucați evenimentele "Outsiders"?
- Zmiq86
- Chief Meeple

Dead of Winter - ce jucați evenimentele "Outsiders"?
Când am jucat cu prieteni în clubul nostru Dead of winter la ultima data am avut cauza această - unii a zis că evenimentele "Outsiders" trebue să fiu jucate tocmai când jocatorul-le primesc, iar alți a zis că trebuie să-le țin în mână și pot să fiu jucat când jocatorul vrea. Cum le jocați voi?
Last edited by Zmiq86 on 20 Sep 2016, 23:18, edited 1 time in total.
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Re: Dead of Winter - ce jocați evenimentele "Outsiders"?
Daca tin bine minte, nu trebuie jucate imediat. Recomand sa cauti si pe BGG la sectiunea forum/rules
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
M-am uitat aseară, fiind event nu se pune în trash.
Ideea e ca daca vrei tematic o joci pe loc fiindcă în căutarea ta găsești outsideri. Dacă vrei să o joci ca si o carte la nevoie o ti în mână și o joci când ai nevoie de un nou caracter.
Citisem ca si la varianta 2 poți face ceva tematic gen "voi stați aici ascunși până va chem eu "
Ideea e ca daca vrei tematic o joci pe loc fiindcă în căutarea ta găsești outsideri. Dacă vrei să o joci ca si o carte la nevoie o ti în mână și o joci când ai nevoie de un nou caracter.
Citisem ca si la varianta 2 poți face ceva tematic gen "voi stați aici ascunși până va chem eu "
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Da, sunt de acord ca dpdv tematic ar trebui jucati imediat.
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Si eu zic ca are mai mult sens sa fie jucate imediat (si asa am si jucat daca bine tin minte, dar n-ar fi prima oara cand gresesc eu reguli)
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Asa am jucat doar ca dadeam cu ele in trashomucu wrote:Si eu zic ca are mai mult sens sa fie jucate imediat (si asa am si jucat daca bine tin minte, dar n-ar fi prima oara cand gresesc eu reguli)
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Am jucat de vreo 2 ori si fara tine, probabil de fiecare data cu alte reguli :pMiţã wrote:Asa am jucat doar ca dadeam cu ele in trashomucu wrote:Si eu zic ca are mai mult sens sa fie jucate imediat (si asa am si jucat daca bine tin minte, dar n-ar fi prima oara cand gresesc eu reguli)
- Zmiq86
- Chief Meeple

Dacă cârți sunt jocat imediat jocul este mai greu, pentru că trebuie să se descurcă cu mai mulți survivors, adica mai mult mâncare și mai muți zombies. M-am uitat la ceva teme în forumul oficial și parcă trebuie să tin cârți în mâna ... dar fiiecare poate să joace când îi place
.
P.P. Tocmai am vâzut că am scris "jocați" nu "jucați"
, îmi pare rău ...
P.P. Tocmai am vâzut că am scris "jocați" nu "jucați"