Zilele jocurilor este cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate din centrul țării. Aflat la a doua ediție, adună cei mai importanți distribuitori de jocuri din țară împreună cu jucătorii înrăiți.
Evenimentul e adresat tuturor, atat incepătorilor în ale jocurilor de societate, cât și jucătorilor cu vechime.
Veți găsi jocuri de societate pentru familii, jocuri de strategie, jocuri de petrecere, jocuri de cărți, dar și benzi desenate și accesorii pentru hobbyurile voastre.
Pe lângă prezentările de jocuri va avea loc și un târg cu vânzare, cu promoții pentru luna decembrie.
Va exista și o zonă destinată designerilor de jocuri pentru a-și testa prototipurile și să discute cu potențiali distribuitori.
Motivul pentru care facem a doua editie tot anul asta e ca in urma feedbackului primit de la expozanti, sfarsitul anului e mult mai bun pentru asa ceva, ei avand vanzari mai mari ca in rest si atunci suporta mult mai usor cheltuielile de participare. Zilele jocurilor va fi un eveniment anual, la sfarsitul lunii noiembrie/inceput de decembrie si eu sper sa devina cel mai important eveniment legat de board games din tara noastra. Stiu ca se poate, stiu ce am gresit la prima editie (care oricum n-a iesit rau), sunt o gramada de lucruri de imbunatatit si sper sa reusesc sa repar cat de multe din ele. Evenimentul va fi unul mai mare, va avea loc in holul Teatrului national din Tg Mures, chiar in centrul orasului. Evident, sper sa vina cat mai multa lume si de pe forum si sa va simtiti bine toti.
Detalii, deocamdata, pe facebook.