26octombrie wrote:omucu wrote:
Avem afisul final al targului, desenul principal e facut de The Mico, artistul responsabil de grafica jocurilor Shipwrights of the North Seas (cu continuarile Raiders si Explorers), seria Valeria si cel mai nou joc Game of Thrones de la FFG. Am incercat sa fie cat mai prietenos cu incepatorii, trebuie sa fie un eveniment mare, obligatoriu peste 2000 oameni, si nu putem face asta doar cu gameri inraiti, dar nu va faceti griji, o sa aveti ce face acolo 3 zile!
Ce parere aveti?
e evident ca inca nu ti-a crescut suficient minunatia de copil

peste un an deja n-o sa mai faci afise cu copii catarati pe scaune cu roti...
afisul e foarte nostim, dar partea cu scaunul transmite un mesaj periculos, copiii au o memorie fotografica excelenta si un afis haios le ramane in minte si le da idei. baietilor, cu precadere. keep that in mind. my 2cents
Sincer, asta mi se pare la fel ca ideea ca filmele/jocurile fac copii violenti....care e o mare prostie. Ma uitam la cartoon network la desene pline cu prostii, ma jucam pe calculator jocuri violente de la 8-9 ani si pentru aia nu am facut nimic din ce vedeam pe acolo. Prostiile facute veneau din joaca pe afara, nu din afise, desene, jocuri etc. Si am destule semne de buna purtare, dar asa e cu orice copil

.
Daca il protejezi prea mult mi se pare ca il faci mai curios de lucruri de genul decat daca nu il tii atat in frau. Nu sunt parinte, dar vorbesc din prisma unui fost copil si a celor care au crescut cu mine. Copii "cuminti", cei cu parinti super protectivi, carora nu le era permis sa faca nimic, sunt in 70% din cazuri cei care au ajuns rau mai tarziu. Asta si cei carora li s-a dat prea multa libertate