Star Wars Force Arena
- AngelEye
- King Meeple

Re: Star Wars Force Arena
Va multumesc pentru tips mai ales ca sunt foarte bune se pare
Nu am rabdare sa astept cate 10 min pt 2vs2 asa ca momentan raman la 1vs1
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Eu joc de pe calculator. Și am ceva delay la răspunsul la comenzi. motiv pentru care nu pot intra cu Han în pack-ul advers sau lângă turetă să plantez mina. Altfel nu aș avea probleme să joc și rebel.
Și da pt 1v1 AT-ST is the way to go.
Și da pt 1v1 AT-ST is the way to go.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- MandrulDuce
- King Meeple

Preditie: Se va scumpi sa faci ghilda. Vad ca netmarvel pompeaza credite in jucatori cu daily missions, cu gold crescut la victorii, cu reducerea costului de upgrade pt legendare.
Which means ca vor trebui sa gaseasca alte metode de a scoate bani din economia jocului, altfel gold-ul ar deveni o resursa inutila.
Tot ce am scris mai sus se refera la patch-ul ce va intra dupa maintainance azi.
Senhor admin, facem si noi o ghildisteanu?
P.S. Sezoanele vor dura doar 1 saptamana in loc de doua, iar playerii din toate tier-urile vor primi garantat o legendara ca season reward.
Which means ca vor trebui sa gaseasca alte metode de a scoate bani din economia jocului, altfel gold-ul ar deveni o resursa inutila.
Tot ce am scris mai sus se refera la patch-ul ce va intra dupa maintainance azi.
Senhor admin, facem si noi o ghildisteanu?
P.S. Sezoanele vor dura doar 1 saptamana in loc de doua, iar playerii din toate tier-urile vor primi garantat o legendara ca season reward.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Bai, cum il scoate Luke pe Ben Kenobi sau Han Solo pe Chewbacca? Are level mai are de 1?
- MandrulDuce
- King Meeple

Alea sunt carti unice. Le bagi in deck ca orice alta carte, fiecare leader avand un unique ce poate fi folosit doar cu acel leader (han pe chewie, luke pe ben kenobi, krennik are death squad leader, palpatine are imperial guards, etc..). Dar trebuie sa le ai mai intai
. Misiunea 5 parca iti da un platinum pack in care iti pica garantat o unica. In rest, tre sa ai mare noroc sa iti pice platinum pack-uri sau sa pice in alte forme de pachet unica (highly unlikely). Eu am o singura unica pana acum pe cea a lui Krennik. De la platinum pack-ul de la misiunea 5.
Mai exista varianta de a face trade, dar eu personal nu o recomand. Este si scump ca bani (acum cu noul patch pare ca asta nu va mai fi o problema) plus ca trebuie sa faci trade cu 10 epice pentru o unique. Ceea ce inseamna ca nu iti vei upgrada epicele. Sigur, exista epice pe care nu le folosesti pentru ca par garbage, dar la fiecare patch (o data la doua saptamani cand fac maintainance aparent) se face card balance. E prea incipient jocul ca sa risti sa trade-uiesti carti pentru ca par junk ca apoi sa devina utile in orice deck.
Ca orice joc cu in-game purchase content si FA pare genul de joc care recompenseaza rabdarea si face bani de pe urma impulsivitatii jucatorilor.
Mai exista varianta de a face trade, dar eu personal nu o recomand. Este si scump ca bani (acum cu noul patch pare ca asta nu va mai fi o problema) plus ca trebuie sa faci trade cu 10 epice pentru o unique. Ceea ce inseamna ca nu iti vei upgrada epicele. Sigur, exista epice pe care nu le folosesti pentru ca par garbage, dar la fiecare patch (o data la doua saptamani cand fac maintainance aparent) se face card balance. E prea incipient jocul ca sa risti sa trade-uiesti carti pentru ca par junk ca apoi sa devina utile in orice deck.
Ca orice joc cu in-game purchase content si FA pare genul de joc care recompenseaza rabdarea si face bani de pe urma impulsivitatii jucatorilor.
- Chuckila
- King Meeple

5000 coco sa fac ghilda, om sarac-om bogat.MandrulDuce wrote:Preditie: Se va scumpi sa faci ghilda.
.....
Senhor admin, facem si noi o ghildisteanu?.
Am sa fac, sigur
Anyway, foarte cool ca vor scadea pretul pentru legendare. Sper sa fie la fel si pentru unique - acolo e mai important pentru mine. Prefer L1 hero cu L2 unique, daca unica e buna.
- Chuckila
- King Meeple

Cateva schimbari, care mie personal mi se pare ca isi vor face loc/vor iesi in/din default.
Si cea mai importanta schimbare:
WOW, la 5 energy era pain in the ass daca luai aggro-ul cu eroul. La 4, cred ca va fi auto-include in rebel decks.Gigoran Rebel
This unit was previously nerfed. Because of that, he became too expensive for his current cost. His energy cost has been reduced in hopes that he can see more play.
* Energy Requirement has been decreased (5 → 4)
Mixed feelings. Au nerfuit Rebel Warrior-ul, insa nu in modul obisnuit, ci scazandu-i si energia. Avantajul lui era ca undefended pus in secondary lane pe o tureta, era bun. Facandu-l mai slab, nu stiu ce sa zic ... Poate il vor incerca mai multi.Rebel Drop Pod
Because of the change to the Dressellian Rebel Warrior, we have also made a few changes to the Rebel Drop Pod. This slightly cheaper Drop Pod should be crashing into your decks more often.
* Energy Requirement has been decreased (5 → 4)
Si cea mai importanta schimbare:
Sa vad cat de tare se simte acest 10% in modul efectiv de joc. Daca doare, probabil schimb la light tank pentru tactica mai swarming.AT-ST Walker
The AT-ST Walker is one of the most feared tools in the Empire's Arsenal. Giving nightmares to those who have to deal with its high HP and Attack Power is something which the Empire really should encourage. And it is, of course, placed into most Empire decks to make the Rebel Alliance fear for their very lives. But we know that dealing with 2 AT-ST Walkers in 2 vs 2 is a nigh impossible task. We're toning back its attack speed, as a way to keep its core design philosophy as a slow moving colossus. This change will give slightly more time to react to the AT-ST Walker, and should also aid in the Rebels bringing them down a little more.
* AT-ST Walker’s Attack Speed has been reduced (2.5 → 2.75)
- Chuckila
- King Meeple

Ghilda creata: FBGro.
E cu Apply, nu voi accepta decat pe cei din comunitatea noastra, chiar daca exista riscul sa fim putini
Macar de calitate (inferioara)!
E cu Apply, nu voi accepta decat pe cei din comunitatea noastra, chiar daca exista riscul sa fim putini
- Shaikan
- King Meeple

- MandrulDuce
- King Meeple

Si boss acolo pe felioasa.
P.S. In toate schibmarile misto au facut si o dobitocenie sau sunt eu dobitoc si nu stiu unde sa ma uit. Chuck, mai poti vedea undeva leaderboard-ul si deckurile lor? Ca la tiers acolo nu
P.S. In platinum pac-ul primit cadou mi-a picat Slave I (unica lu Boba Fett). Voua?
P.S.2: Pentru cei care nu inteleg primul PS, dupa ultimul mainteinance am primit toti un packet platinum cadou. Sa nu uitati sa dati in click sus in dreapta pe inbox si sa dati collect la pachet.
P.S. In toate schibmarile misto au facut si o dobitocenie sau sunt eu dobitoc si nu stiu unde sa ma uit. Chuck, mai poti vedea undeva leaderboard-ul si deckurile lor? Ca la tiers acolo nu
P.S. In platinum pac-ul primit cadou mi-a picat Slave I (unica lu Boba Fett). Voua?
P.S.2: Pentru cei care nu inteleg primul PS, dupa ultimul mainteinance am primit toti un packet platinum cadou. Sa nu uitati sa dati in click sus in dreapta pe inbox si sa dati collect la pachet.
- Chuckila
- King Meeple

Unica lui Jyn. Pe care am schimbat-o acum cateva zile, cautandu-l pe Bossk sau Kallus. Bineinteles ca nu i-am prins ....
- Keyser
- King Meeple

Unica lui Emperor Palpatine.
Am aplicat si eu desi joc 3 meciuri pe zi
Am aplicat si eu desi joc 3 meciuri pe zi
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- Shaikan
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Stie cineva cine sunt VR23 si stefmayt? Daca nu sunt de pe forum, le dau reject.
- MandrulDuce
- King Meeple

Uită-te în battle log. O fi oameni pe care i-ai învins și au văzut că ai ghildă și au dat apply
- Chuckila
- King Meeple

Nu stiu care e logica, insa unica lui e cu mult mai slaba decat Bladesmen, la acelasi energy cost. E util sa mai ai inca o trupa cu dmg bun vs tanks in slotul de 3, nu zic nu. Insa e unica, pana la urmaKeyser wrote:Unica lui Emperor Palpatine.
- Chuckila
- King Meeple

Da boss. Dai click langa Tier X, e un fel de icoana cu un podium si o steluta deasupra. Acolo vezi Rank-ul si deckurile folosite.MandrulDuce wrote:Chuck, mai poti vedea undeva leaderboard-ul si deckurile lor? Ca la tiers acolo nu
PS: Trebuie sa bag mare in astea 3 zile ramase din sezon, sa ajung Tier 6. 2v2 Empire deseara, anyone? Daca jucati defense bine, am build cu care toc toate cele 3 turete ale adversarilor (fara sa folosesc AT-ST-ul din deck) daca ii apuca damblaua si fac push all-in pe una din linii si reusiti sa ii tineti ocupati.
- MandrulDuce
- King Meeple

Eu joc doar defence. Ne auzim diseară dacă e. Pe la ce oră intri?
P.S. Mersi de info cu leadrboardu. Sunt eu dobitoc și nu am văzut
P.S. Mersi de info cu leadrboardu. Sunt eu dobitoc și nu am văzut
- Chuckila
- King Meeple

Lasa-mi un mesaj privat cu numarul tau, iti dau un text cand ajung acasa si putem juca - cel mai probabil dupa 21:00-22:00. Skype + defense o sa avem streak de 30 victorii.
-
purpledice
- Chief Meeple