https://www.kickstarter.com/projects/fo ... f=category
Fugitive by Tim Fowers
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Fugitive by Tim Fowers
Un nou proiect interesant a aparut pe Kickstarter - Fugitive by Tim Fowers (Paperback, Burgle Bros si Wok Star). Fugitive este un joc de deductie, exclusiv pentru 2 jucatori. Daca formam un grup de 7 persoane, un exemplar al jocului ar ajunge la 77 lei, incluzand shipping.
- Keyser
- King Meeple

Re: Fugitive by Tim Fowers
Eu ma inscriu la grupul de 7.
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- arthuriovan
- King Meeple

@ Keyser - eu am facut pledge la nivelul 18 $, daca se mai gaseste inca o persoana interesata de joc mai pot adauga 2 exemplare. Totalul ar fi in jur de 82 - 83 lei de persoana pentru 3 jocuri. Sa imi spui daca iti convine si asa.
- Keyser
- King Meeple

Da, e ok si asa.arthuriovan wrote:@ Keyser - eu am facut pledge la nivelul 18 $, daca se mai gaseste inca o persoana interesata de joc mai pot adauga 2 exemplare. Totalul ar fi in jur de 82 - 83 lei de persoana pentru 3 jocuri. Sa imi spui daca iti convine si asa.
#nambos
- arthuriovan
- King Meeple

Jocul a atins 11 din cele 15 stretch-goals si mai sunt tot atatea zile (11) pana la finalul proiectului. Mai este disponibil un exemplar in cadrul pledge-ului meu, daca este cineva interesat de joc. Asa cum am spus si mai sus, Fugitive este un joc de deductie, asimetric, pentru 2 jucatori.
Designerul jocului mai are la activ cateva jocuri bune (Paperback, Burgle Bros si Wok Star), iar jocurile lui se gasesc destul de greu.
Pretul estimat este de 82-83 lei pentru un exemplar (in cazul in care luam 3 jocuri).
Designerul jocului mai are la activ cateva jocuri bune (Paperback, Burgle Bros si Wok Star), iar jocurile lui se gasesc destul de greu.
Pretul estimat este de 82-83 lei pentru un exemplar (in cazul in care luam 3 jocuri).
-
purpledice
- Chief Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

@ purpledice - am modificat pledge-ul pentru a mai adauga si cel de-al treilea exemplar, acum mai avem de asteptat doar 10 zile pana la finalul campaniei respectiv pana in noiembrie ca sa primim jocul.
Last edited by arthuriovan on 25 Mar 2017, 05:05, edited 1 time in total.
-
purpledice
- Chief Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

Un update legat de productie si un nou joc - https://www.kickstarter.com/projects/fo ... ts/1664541
- arthuriovan
- King Meeple

Update legat de lansarea Paperback (IOS) si noi imagini cu artwork-ul din Fugitive - https://www.kickstarter.com/projects/fo ... ts/1692599.
- arthuriovan
- King Meeple

Din pacate cred ca si Fugitive va fi amanat pentru anul viitor. Conform proiectului luna asta ar fi trebuit sa inceapa livrarea catre sustinatori, insa acest lucru nu s-a intamplat. Mai jos e un citat de la artistul care se ocupa de grafica jocului -
Ryan Goldsberry Collaborator 4 days ago
Hi @Jonathan...of course this is still happening! We're finalizing all the assets to get them to the printer in...mmmm....about a week. Of course, at that point, it still takes some time to get everything printed, and packaged and shipped from overseas, but everything is going well, and will be here before you know it. We'll get more concrete timing estimates to you as soon as we have them. We're excited about it, and think it looks great!
- arthuriovan
- King Meeple

Aparent livrarea va avea loc in luna ianuarie, a durat ceva pana au terminat grafica jocului - https://www.kickstarter.com/projects/fo ... ts/1736526
- mihnea_1309
- Wizard Meeple

arthuriovan wrote:Aparent livrarea va avea loc in luna ianuarie, a durat ceva pana au terminat grafica jocului - https://www.kickstarter.com/projects/fo ... ts/1736526
Ultima veste de la designer plasa inceputul procesului de livrare pe la jumatatea lunii februarie. Avand in vedere ca e 15 feb si a fost suspect de liniste pe pagina de Kickstarter de vreo luna, tare m-as mira sa nu se mai amane cateva saptamani/luni. Macar sa merite asteptarea, designul grafic imi place foarte mult (gasiti unboxing in ultimul KS update).
- arthuriovan
- King Meeple

Actually, Tim Fowers a postat urmatorul comment in pagina proiectului de pe Kickstarter:
Am primit intre timp si un email cu privire la adresa de livrare, asa ca sper sa ajunga la inceputul lui martie jocul.Fugitive is landing at warehouses this week! Get final address changes in ASAP, order shipping starts next week!
@Lyle I can unlock your order, contact me soon
- mihnea_1309
- Wizard Meeple

Asa, au estimat bine oamenii totusi. Am primit si eu mailul, sper sa ne dea si un nr. de tracking ceva.
- arthuriovan
- King Meeple

- mihnea_1309
- Wizard Meeple

arthuriovan wrote:Fugitivul a aterizat.
Ai idee de unde a venit pachetul? Eu intelesem ca pt. Europa se ocupa de fullfilment happyshops din Germania, am si primit un mail de la ei cum ca s-a trimis (in 9 martie) fara tracking number insa. Apoi primesc, spre surprinderea mea, un alt mail 2 sapt. mai tarziu, care zice ca Fugitive a plecat spre mine din China
- arthuriovan
- King Meeple

- mihnea_1309
- Wizard Meeple

arthuriovan wrote:Coletul meu a venit din Germania (in 9 zile) via Happyshops.
Mersi de info. E clar, trebuia sa ajunga si la mine pana acum...