- SmallWorld Leaders Expansion - la pretul de $3.50 cu livrare gratuita in Romania...mie mi-au sosit acum 2 luni
The BoardGameGeek Game - la pretul de $49.00 cu livrare gratuita worldwide, inca nu l-am comandat...urmeaza
Dominion Promo Cards (Envoy & Black Market) - momentan indisponibil, insa au fost pe stoc cateva sute pana anul trecut...in Martie vor aparea din nou pe stoc. Eu le-am comandat prin septembrie parca si au ajuns fara nici o problema.
Oferte la BoardGameGeek Store
- mariani29
- Chief Meeple

Oferte la BoardGameGeek Store
Pentru cei care inca nu au aflat pe site-ul celor de la BoardGameGeek exista o sectiune de Store de unde se pot achizitiona promo-uri la cateva jocuri. Oferta din acest moment este destul de limitata:
-
adixor
Re: Oferte la BoardGameGeek Store
BGG game ar suna interesant de aici (pana vin si cartile de la dominion). il are cineva si poate sa-si dea cu parerea cum e?
- Chuckila
- King Meeple

Am comandat eu TBGGG si extensionul de la Small World. Sunt "pe vine", sa vedem in cat timp ajung.
- mariani29
- Chief Meeple

Chuckila cand iti ajung te rog sa faci o scurta prezentare la The BoardGameGeek Game.
- Chuckila
- King Meeple

Va fi extrem de gre, fiindca nu l-am luat sa il joc. Serios, l-am luat ca si piesa de "schimb", daca va deveni la vreun moment dat cautat. 
-
adixor
1. Chuckila, cum e BGGGame?
2. au aparut cica pe stoc cartile Bonus de Dominion (Black Market si Envoy).
http://www.boardgamegeek.com/thread/506171/black-marketenvoy-back-in-stock-at-bgg-store
nu prea stiu detalii, dar vreau sa ma uit pe chestia asta. interesat careva?
2. au aparut cica pe stoc cartile Bonus de Dominion (Black Market si Envoy).
http://www.boardgamegeek.com/thread/506171/black-marketenvoy-back-in-stock-at-bgg-store
nu prea stiu detalii, dar vreau sa ma uit pe chestia asta. interesat careva?
-
adixor
note: nu putem comanda decat 1 exemplar / cont, asa ca we're on our own. din ce am vazut cartile promo costa 0.01$, expansionul de Small World - Leaders e tot 0.01$ si transportul 9.80$. Total, 9.82$.
- Chuckila
- King Meeple

Nu am idee, e tot in tipla. Si probabil asa va ramane multa vreme de acum inainte.adixor wrote:1. Chuckila, cum e BGGGame?