Netrunner - 3x - la fel ca si colegii de mai sus.
Hanamikoji - 2x - de aproape 1 an de zile de la Essen, nu m-am intalnit cu dom' Ungureanu sa ii inmanez copia pe care o detine de drept.
Memoir '44 - 2x - pentru overlord scenarios
BattleLore - 2x - idem Memoir, scenarii care se desfasoara pe harti double si au nevoie de trupe mai multe decat sunt intr-un base set.
Through the Ages - 2x - cel vechi si cel nou. 1x dupa ce ma scap de 1st edition
PitchCar/Carabande - 2x - aici poti sa ai si 10x, nu strica. Poti face trackuri cat mai lungi si mai intortocheate
Heroscape - 4x - 3 Rise of the Valkyrie, 1 Swarm of Marro. Imi pare rau ca nu am 30x. Pentru teren in mod special, insa sunt si unele trupe care nu m-ar deranja sa le am in mai multe exemplare. Din pacate 1x RotV e in UK, nu stiu cat de usor ma voi reintalni cu el ...
Dixit - 2x - cumparat cadou pentru sora mea. Dupa ce i-am luat alta editie care continea jocul de baza si vreo 4 extensii, mi-a dat jocul inapoi. Astept altcineva sa se indragosteasca de el, sa il fac din nou cadou.
Buccaneer - 2x - trimis din greseala din Germania in 2 exemplare.
Twilight Struggle - 2x - mi-am facut o copie PnP cand un user de pe BGG a obtinut acordul designerilor sa puna fisierele disponibile comunitatii. Dupa care am luat si noul preprint, doar e #1!
Din Seria Mastii - Java si Tikal 2x - dupa ce am facut rost de toata seria desfacuta si numai buna de jucat, colectionarul din mine a vrut sa aibe toata colectia in tipla. Imi lipseste Mexica (daca nu cumva am luat-o si nu imi mai aduc aminte).
Putin cheating, insa am dat banii deja.
Brass - 2x - dupa ce vine Kickstarter. 1x dupa ce reusesc sa ma scap de vechea editie.
Am mai avut in 2-5x exemplare urmatoarele:
7 Wonders: Duel,
Splendor,
Nume de Cod,
Oh My Goods,
Patchwork,
Love Letter, facute cadou in stanga si-n dreapta.
Cred ca am o problema.