Cel mai bun joc de petrecere
-
Ioana
Cel mai bun joc de petrecere
Va rog sa postati in acest topic nominalizarile voastre pentru CEL MAI BUN JOC DE PETRECERE.
Jocuri de petrecere = jocuri caracterizate prin simplitate uneori exagerata dar portii deosebite de distractie, un numar cat mai mare de jucatori (6-8+) cu scopul pur de a crea o atmosfera cat mai frumoasa, eventual cu cat mai putina bataie de cap. Spre deosebire de unele boardgame-uri clasice care pot incuraja dezvoltarea separata a jucatorilor, la party games interactiunea intre jucatori este de importanta capitala. (citat din Mic dictionar de boardGames).
Cateva exemple: Dixit, The Werewolves of Miller's Hollow, Buzz It!, Bang!, Mow, Saboteur, Ca$h 'n Gun$, Jungle Speed, Identik etc.
Jocuri de petrecere = jocuri caracterizate prin simplitate uneori exagerata dar portii deosebite de distractie, un numar cat mai mare de jucatori (6-8+) cu scopul pur de a crea o atmosfera cat mai frumoasa, eventual cu cat mai putina bataie de cap. Spre deosebire de unele boardgame-uri clasice care pot incuraja dezvoltarea separata a jucatorilor, la party games interactiunea intre jucatori este de importanta capitala. (citat din Mic dictionar de boardGames).
Cateva exemple: Dixit, The Werewolves of Miller's Hollow, Buzz It!, Bang!, Mow, Saboteur, Ca$h 'n Gun$, Jungle Speed, Identik etc.
- cristianf
- King Meeple

Re: Cel mai bun joc de petrecere
O sa-mi sara lumea-n cap cred, dar propun Kuhhandel. (6 jucatori, interactivitate maxima)
-
haretel
cea mai buna alegere; se sterg Dixit si Saboteur si se adauga un Kuhandel 
- tasurinchi
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Pe langa cele nominalizate, as adauga Werewolves/Mafia si Category 5 (sau 6 Nimmt!). Ultimul e o prostioara mica si rapida, care ne-a distrat si ne distreaza la maxim in pauzele de masa la birou.
- imba
- King Meeple

- mihai
- Special Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

Ga... Bang!, Werewolves of Miller's Hollow, Dixit, Cash'n'Guns cu tot cu extensie si Saboteur.
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
The Werewolves of Miller's Hollow 
Jenga aka Turnul Instabil
Bang
Saboteur
Dixit
Jenga aka Turnul Instabil
Bang
Saboteur
Dixit
- suf
- King Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

Ah! Mi-am amintit... Mai propun doua jocuri pentru acest top: Boltz si Kings. Cunoscatorii stiu de ce... 
-
adixor
votul meu pentru nominalizare merge la .... tadamtadam... DIXIT (of course).
- suf
- King Meeple