Uff... Forumul asta are o influenta proasta asupra mea. Sau nu?...
Dar Alex de la Regat sigur are! Bear with me, I'm ontopic: saptamana asta am mers la depozit, la regat, sa-mi iau Kraken Abbyss, E a treia oara cand merg special si nu reusesc sa-l iau. Ca de obicei, dau roata cu ochii, sa vad ce-au mai adus,
stiind ca nu iau nimic. Dupa toate discutiile voastre ametitoare, si pentru ca eram cu Hora, careia i-a placut mult Sagrada cand l-am incercat (thanks, Arthur!), .... in loc de Kraken am luat Sagrada!

Habar n-am cum! Nu stiu, m-am trezit luandu-l, fara sa ma tenteze jocul. Cica i l-am luat cadou pentru olimpiada de lingvistica pe municipiu (nici eu n-am stiut ca-s asa full of bullshit, nici nu mi l-a cerut copilul, am intrebat-o eu si ea a spus: Bine)
Ok, si care-i treaba? Treaba e ca mi-am schimbat parerea. L-am reevaluat. Dar asta acasa, dupa ce luasem un joc ce nu ma atragea cine stie ce. Well, jocul are ceva ce-l face absolut bestial, pe langa componente. E un filler ce se poate juca in doi in 10 minute.

Pe bune. Si in trei in 20-25, you get the picture. Mi-a placut tare mult, perceptia mea a fost total diferita de prima experienta si ma bucur ca fantomele/extraterestrii/colegii persuasivi de forum care nu mai stau in bucuresti/compulsivitatea mea m-au facut sa-l iau. Placut, relaxant, provocator,
scurt, usor de explicat. Keeper!
Thanks?