So, here I go:
A jucat cineva Iquazu? Cum vi s-a parut? E prea simplut sau clever enough? Unii spun ca e urmarea de la Karuba, mie mi-e teama ca e mai putin. Waiting for feedback

not always. si, in general, o parere - pozitiva sau negativa - de la un om ale carui gusturi le stii face cat 15 comentarii exaltate ale unor necunoscuti.DanielIndru wrote:Comentariile de pe BGG nu sunt bune?

Perfect de acord., mai ales daca citesti doar pareri fara sa aiba si anumite justificari care sa faca click.26octombrie wrote:15 comentarii exaltate ale unor necunoscuti.DanielIndru wrote:Comentariile de pe BGG nu sunt bune?

Asa e, nu stiu, zau!, ce ne-am face noi unul fara celalalt. Lume, fiti pe faza, am luat amandoi Stuffed Fables, unul sigur ajunge la bursa.Haddeo wrote: Dar daca de exemplu vine Luana si spune: "Mi-a placut super mult jocul, e fantastic" stiu sigur ca nu mai trebuie sa-l incerc si mi-a salvat si bani si timp.(sunt doar eu sau emoticonul asta arata ca un cur ? )

L-am jucat eu ( doar tutorialul ). Prezentare excelenta, mecanisme... asa si asa. E destul de casual si mai degraba puzzle decat joc, in sensul ca deciziile sunt luate pentru a balansa interesul personal cu interesul cuplului, nu sunt genul de alegeri care te fac sa te simti smart dupa aia. Cu toate astea, o experienta fun per total.26octombrie wrote:A jucat cineva Fog of Love? Cum e? N-am gasit nicio mentiune despre el pe forum, dupa ce a aparut ; inainte erau cateva intentii de a-l lua, sunt curioasa cum vi s-a parut.