Stronghold si Dominant Species
- suf
- King Meeple

- tasurinchi
- King Meeple

Re: Stronghold si Dominant Species
In Romania in niciun caz. Dominant Species se gaseste afara, insa la magazinele europene ajunge undeva la 70 - 80 de euro, ceea ce mi se pare cam mult. Stronghold nu stiu daca mai e pe stoc pe undeva, dar urmeaza sa fie reeditat si o sa se gaseasca.
- VickdaReaper
- Super Moderator

In Romania nu le gasesti. Doar afara (in cazul Dominant Species).
@tasurinchi: Jocurile GMT sunt in general mai scumpe. Iar daca vrei parerea mea, Dominant Species este un joc care sa merite toti cei 80 de euro...
@tasurinchi: Jocurile GMT sunt in general mai scumpe. Iar daca vrei parerea mea, Dominant Species este un joc care sa merite toti cei 80 de euro...
- tasurinchi
- King Meeple

Sunt scumpe mai ales din cauza ca nu au distributie ca lumea in Europa, cred. Dominant Species se gaseste in SUA cam la 50$, dar pana in EU ii creste pretul considerabil, fiindca transportul costa. In fine m-am uitat mai bine pe la magazine online din EU si se gaseste la preturi intre 65 -75 de euro. Nu zic ca nu ar merita, doar ca sunt convins ca s-ar putea aduce si la preturi mai bune.
- suf
- King Meeple

Adevarat, in EU Dominant Species se gaseste la pret destul de ridicat. Am rugat o cunostinta sa mi-l aduca din US, dar se pare ca mai nou e voie doar cu un bagaj de max 23 kg in care nu a mai avut 2.5 kg pentru mine 
-
criss
Dominant Species a fost creat de Chad Jensen, autorul seriei Combat Commander (CC: Europe este unul dintre jocurile mele preferate).
A inlocuit omul tancurile cu dinozauri.
A inlocuit omul tancurile cu dinozauri.
- suf
- King Meeple

@criss: adevarat ce spui. In ciuda faptului ca Dominant Species e destul de saracacios in ce priveste grafica, cred totusi ca mi-ar placea sa-l joc. Pacat ca e foarte scump sa il aduc.
- suf
- King Meeple

@ciocanul: Am realizat ca de fapt nu am destule 
Nu vreau sa se intample cum s-a intamplat cu Catan si Tiket to Ride - am jucat sute de jocuri si apoi am concluzionat ca nu mai vreau sa le joc ever. Trebuie mai multa diversitate, plus ca vreau jocuri mai grele.
Nu vreau sa se intample cum s-a intamplat cu Catan si Tiket to Ride - am jucat sute de jocuri si apoi am concluzionat ca nu mai vreau sa le joc ever. Trebuie mai multa diversitate, plus ca vreau jocuri mai grele.
-
ciocanul
Poate e timpul sa trecem la "artileria grea": 
http://boardgamegeek.com/boardgame/2561 ... vilization
http://boardgamegeek.com/boardgame/7713 ... board-game
http://boardgamegeek.com/boardgameexpan ... red-empire
Mai exista si capcana cealalta:
Multe jocuri, te joci de putine ori si nu mai vrei sa le vezi.
http://boardgamegeek.com/boardgame/2561 ... vilization
http://boardgamegeek.com/boardgame/7713 ... board-game
http://boardgamegeek.com/boardgameexpan ... red-empire
Mai exista si capcana cealalta:
Multe jocuri, te joci de putine ori si nu mai vrei sa le vezi.
-
Ioana
In general toate jocurile (produsele) sunt mai ieftine in SUA decat in Europa..tasurinchi wrote:Sunt scumpe mai ales din cauza ca nu au distributie ca lumea in Europa, cred. Dominant Species se gaseste in SUA cam la 50$, dar pana in EU ii creste pretul considerabil, fiindca transportul costa.
- suf
- King Meeple

True.
Adevarul e ca de multa vreme caut Through The Ages; nu am mai intrebat de el pt ca primesc mereu acelasi raspuns: nu se mai gaseste dar urmeaza un reprint. Twilight Imperium iar l-as lua dar nu stiu daca am cu cine sa-l joc (dureaza mult). Si pe Sid Meier's Civilization am pus ochii; cred ca-l iau daca nu le gasesc pe celelalte.
Adevarul e ca de multa vreme caut Through The Ages; nu am mai intrebat de el pt ca primesc mereu acelasi raspuns: nu se mai gaseste dar urmeaza un reprint. Twilight Imperium iar l-as lua dar nu stiu daca am cu cine sa-l joc (dureaza mult). Si pe Sid Meier's Civilization am pus ochii; cred ca-l iau daca nu le gasesc pe celelalte.
- tasurinchi
- King Meeple

Stiu asta, doar ca in cazul de fata diferenta de la 50 $ la 65-70 euro mi se pare cam mare...Ioana wrote:In general toate jocurile (produsele) sunt mai ieftine in SUA decat in Europa..tasurinchi wrote:Sunt scumpe mai ales din cauza ca nu au distributie ca lumea in Europa, cred. Dominant Species se gaseste in SUA cam la 50$, dar pana in EU ii creste pretul considerabil, fiindca transportul costa.
- suf
- King Meeple

Poti sa compari $50 cu 80-85 eur mai bine.tasurinchi wrote:Stiu asta, doar ca in cazul de fata diferenta de la 50 $ la 65-70 euro mi se pare cam mare...Ioana wrote:In general toate jocurile (produsele) sunt mai ieftine in SUA decat in Europa..tasurinchi wrote:Sunt scumpe mai ales din cauza ca nu au distributie ca lumea in Europa, cred. Dominant Species se gaseste in SUA cam la 50$, dar pana in EU ii creste pretul considerabil, fiindca transportul costa.
-
criss
Ai jucat "CC: Europe"? Este de complexitatea care-ti place tie si este cel mai bun joc a lui Chad Jensen.
Si se gaseste la noi in magazinele online.
Si se gaseste la noi in magazinele online.