Sa le jucati cat de mult puteti de sarbatori, ambele merita.
BGG 2010 Secret Santa
- Chuckila
- King Meeple

Re: BGG 2010 Secret Santa
Foarte fain cadou. Si 7 Wonders si Glory to Rome sunt sus de tot pe wishlist-ul meu (De fapt 7 Wonders maine trebuie sa imi vina de la Dan
).
-
fixpix
Frumos. Santa al meu a fost foarte subtil. Mi-a trimis factura pe mail!
Sper ca nu trebuie s-o platesc eu.
Pe de alta parte, e un joc pe care de mult mi-l doresc, Cyclades!
- Chuckila
- King Meeple

Daca vrei sa ajuti statiscticile, poti sa treci ce ai primit de la SS aici: 2010 Edition of Look What My Secret Santa sent me...sebik80 wrote:Wooo hoooo!! SS package arrived!!
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
@Chuckila
Multumesc de tip! Stiam deja de thread-ul ala - in ultimii 3-4 ani m-am tot uitat la ce cadouri a primit lumea de la SS. O sa le trec si eu acolo insa vroiam sa fac niste poze intai
@fixpix
Tare Santa tau - mai ales pentru Cyclades dar si pentru factura - nu reusesc sa inteleg ce a vrut sa transmita
) ca a respectat regula cu bugetul minim?
Multumesc de tip! Stiam deja de thread-ul ala - in ultimii 3-4 ani m-am tot uitat la ce cadouri a primit lumea de la SS. O sa le trec si eu acolo insa vroiam sa fac niste poze intai
@fixpix
Tare Santa tau - mai ales pentru Cyclades dar si pentru factura - nu reusesc sa inteleg ce a vrut sa transmita
- Chuckila
- King Meeple

Daca nu este pe acea factura si un tracking number, atunci chiar ca e anapoda sa trimiti cuiva factura?!?! Totusi, eu asa ma gandesc, ca ar trebui sa fie ceva pe acolo care sa te ajute sa vezi pe unde ti-e "cadoul".sebik80 wrote:@fixpix
Tare Santa tau - mai ales pentru Cyclades dar si pentru factura - nu reusesc sa inteleg ce a vrut sa transmita) ca a respectat regula cu bugetul minim?
-
fixpix
Nope, nimic de genul asta. E o factura simpla. Habar nu am de ce mi-a trimis-o. S-o fi gindit ca daca vreau sa-l schimb sau apar probleme, sa stiu de unde vine ca sa pot sa protestez. Alta explicatie nu am.
-
Ioana
Sa le stapanesti sanatos Sebi, sa le jucati cat mai mult!
@fixpix: e foarte posibil ca factura sa-ti fi fost trimisa de shop-ul la care a dat comanda SS-ul tau. Spre exemplu, cand am comandat jocurile pentru targetul meu am primit mail de la magazin ca nu pot sa trimita jocurile persoanei respective din SUA si ca mi le vor trimite mie in Romania
. Le-am scris imediat sa nu mi le trimita, ca n-am ce sa fac cu ele atata timp cat sunt cadou si problema s-a rezolvat 
Luni am fost informata de SS-ul meu ca pachetul inca n-a plecat din Franta din cauza vremii proaste din Europa... Ahhh, abia astept sa-mi soseasca si mie cadoul sa vad ce joc eeeee! Cu siguranta-l voi desface pana la Craciun!!!
@fixpix: e foarte posibil ca factura sa-ti fi fost trimisa de shop-ul la care a dat comanda SS-ul tau. Spre exemplu, cand am comandat jocurile pentru targetul meu am primit mail de la magazin ca nu pot sa trimita jocurile persoanei respective din SUA si ca mi le vor trimite mie in Romania
Luni am fost informata de SS-ul meu ca pachetul inca n-a plecat din Franta din cauza vremii proaste din Europa... Ahhh, abia astept sa-mi soseasca si mie cadoul sa vad ce joc eeeee! Cu siguranta-l voi desface pana la Craciun!!!
-
Ioana
Mi-a ajuns pachetul si diseara ma duc sa-l ridic. Abia astept sa-l deschiiiiiiid! 
- sebik80
- King Meeple

-
Ioana
Sunt uimita de cat de generos a fost Santa-ul meu! Mi-a adus nu unul, nu doua, nu trei ci patru jocuri!!!!
Tzaar, Yinsh, Gipf si Through the Desert (care arata superb!!)
Tzaar, Yinsh, Gipf si Through the Desert (care arata superb!!)
- imba
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

WOW!
Foarte fain! Superb chiar, tinand cont ca ai avut titlurile din Project GIPF pe Must Have. Sa va bucurati de ele si sa le jucati pana se tocesc piesele.

Foarte fain! Superb chiar, tinand cont ca ai avut titlurile din Project GIPF pe Must Have. Sa va bucurati de ele si sa le jucati pana se tocesc piesele.
- VickdaReaper
- Super Moderator

@Ioana: And you call me VickdaLucky...
Distractie placuta si cat mai multe jocuri!!

-
Ioana
Multumesc pentru urari
Intr-adevar, chiar sunt norocoasa ca am avut parte de-un Santa asa generos!!
Va doresc si voua sa va aduca surprize extrem de placute SS-ii vostri!
Va doresc si voua sa va aduca surprize extrem de placute SS-ii vostri!
- sebik80
- King Meeple

Moam ce de jocuri
Santa chiar ca a fost generos! Asteptarea a fost lunga dar uite ca a meritat 
- Chuckila
- King Meeple

Cred ca mi-a venit si mie pachetul.
Sunt 99% sigur ca de el este vorba, fiindca nu am comandat nimic de la RedGoblin. Din pacate, curierul are orele de livrare exact pe orele in care noi lucram; zicea ca de 2 zile incearca sa imi livreze pachetul.
Maine dimineata la 9 sparg sediul FanCourier
Sunt 99% sigur ca de el este vorba, fiindca nu am comandat nimic de la RedGoblin. Din pacate, curierul are orele de livrare exact pe orele in care noi lucram; zicea ca de 2 zile incearca sa imi livreze pachetul.
Maine dimineata la 9 sparg sediul FanCourier
- Chuckila
- King Meeple

Gata, declar cu mana pe inima: am avut parte de un Moshulica super-uber-mega generos. Si nu doar generos, ci si foarte sociabil - a fost funny in primul an de SS sa primesc multe mesaje prin care incet incet am fost lasat sa inteleg cine este. Sunt chiar curios sa vad daca am nimerit-o.
Oricum, Moshulica si-a facut temele cu varf si indesat. A vazut ca jocurile mele favorite, dupa ratings si probabil top 10, sunt jocuri de 2 persoane. In plus, sunt convins ca a citit prin posturile mele si a vazut ca in general adversarul la care pot apela este Lavi, un alt argument pentru jocuri in 2. Dupa aceste rationamente, am primit:
Superb, zic eu. Dar nuuuu, Santa crede ca am fost cuminte si mi-a mai trimis si ...
Sunt si eu, la fel ca si Ioana, uimit de cat de generos a fost al meu Santa. A fost primul an in care am luat parte la asa ceva si cu siguranta nu va fi ultimul.
Oricum, Moshulica si-a facut temele cu varf si indesat. A vazut ca jocurile mele favorite, dupa ratings si probabil top 10, sunt jocuri de 2 persoane. In plus, sunt convins ca a citit prin posturile mele si a vazut ca in general adversarul la care pot apela este Lavi, un alt argument pentru jocuri in 2. Dupa aceste rationamente, am primit:
Superb, zic eu. Dar nuuuu, Santa crede ca am fost cuminte si mi-a mai trimis si ...
Sunt si eu, la fel ca si Ioana, uimit de cat de generos a fost al meu Santa. A fost primul an in care am luat parte la asa ceva si cu siguranta nu va fi ultimul.
- tasurinchi
- King Meeple

Ce de cadouri faine ati primit! Sa le stapaniti sanatosi si sa le jucati cat mai des!
Eu sunt un pic dezamagit pana acum, si nu pentru ca Santa nu a dat niciun semn (inteleg ca nu toti sunt vorbareti/glumeti), ci fiindca tinta mea nu-mi confirma ca a primit cadoul. UPS zice ca l-a livrat inca de marti, insa americanul meu din Nebraska, care din cate vad se logheaza cam in fiecare zi BGG, nu a lasat niciun fel de mesaj, asta desi l-am rugat acum vreo 2 zile sa-mi spuna daca a primit jocurile
Eu sunt un pic dezamagit pana acum, si nu pentru ca Santa nu a dat niciun semn (inteleg ca nu toti sunt vorbareti/glumeti), ci fiindca tinta mea nu-mi confirma ca a primit cadoul. UPS zice ca l-a livrat inca de marti, insa americanul meu din Nebraska, care din cate vad se logheaza cam in fiecare zi BGG, nu a lasat niciun fel de mesaj, asta desi l-am rugat acum vreo 2 zile sa-mi spuna daca a primit jocurile