Incercam si noua structura de topicuri, cum ati propus. Poate in 2017 i se indeplineste si autostrada lui criss
Imago - poti da click pe VPs received (total): 74, in dreapta, sub username. Acolo iti arata toate posturile unde ai primit VP's.

la mine nu merge asta. poate n-am inteles bine, intr-o postare normala, sub userul tau sau la profil, undeva?Chuckila wrote: Imago - poti da click pe VPs received (total): 74, in dreapta, sub username. Acolo iti arata toate posturile unde ai primit VP's.

Nici la mine nu functioneaza. Poate doar la setarile in limba engleza...26octombrie wrote:la mine nu merge asta. poate n-am inteles bine, intr-o postare normala, sub userul tau sau la profil, undeva?Chuckila wrote: Imago - poti da click pe VPs received (total): 74, in dreapta, sub username. Acolo iti arata toate posturile unde ai primit VP's.

S-ar putea să fie un atribut care să arate acest lucru doar unor categorii de utilizatori.Imago wrote:Nici la mine nu functioneaza. Poate doar la setarile in limba engleza...26octombrie wrote:la mine nu merge asta. poate n-am inteles bine, intr-o postare normala, sub userul tau sau la profil, undeva?Chuckila wrote: Imago - poti da click pe VPs received (total): 74, in dreapta, sub username. Acolo iti arata toate posturile unde ai primit VP's.

De obicei postam in unul dintre forumurile de Intalniri si evenimente: viewforum.php?f=66