Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
- thenede
- King Meeple

Re: Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
In legatura cu cei 20%... cateva intrebari :
- pre-comenzile intra in valoarea pragului, dar nu in discount? In momentul trimiterii mailului sau a sosirii jocului?
-daca se aduna cei 1200 lei prin rezervari succesive, exista o limita de timp in care trebuie facute?
- ridicarea din depozit devine imposibila in timpul sapt, la volumele astea; livrarea la birou iar problematica. Va exista cineva permanent macar jumatate de zi sambata?
- pre-comenzile intra in valoarea pragului, dar nu in discount? In momentul trimiterii mailului sau a sosirii jocului?
-daca se aduna cei 1200 lei prin rezervari succesive, exista o limita de timp in care trebuie facute?
- ridicarea din depozit devine imposibila in timpul sapt, la volumele astea; livrarea la birou iar problematica. Va exista cineva permanent macar jumatate de zi sambata?
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Reformulez:
Regatul e magazinul care participa cu banii lui la kickstartere si are cele mai mici preturi.
V-ati plans ca nu va place sistemul de reduceri. Dupa ce v-a comunicat Daniel ca s-a discutat mult si s-a ajuns la o concluzie, va plangeti iar. Cu teoria chibritului.
Ca agent economic, eu v-as fi ignorat.
Ca persoana fizica, mi se pare ca sunteti nerecunoscatori.
Si ca sa anticipez acele raspunsuri in care va spune cineva "e un dialog deschis ajungem la cea mai buna solutie, va ajuta magazinul". Nu, nu o sa ajute pe nimeni. Nu e ca si cum are stand in mall. Get real.
Regatul e magazinul care participa cu banii lui la kickstartere si are cele mai mici preturi.
V-ati plans ca nu va place sistemul de reduceri. Dupa ce v-a comunicat Daniel ca s-a discutat mult si s-a ajuns la o concluzie, va plangeti iar. Cu teoria chibritului.
Ca agent economic, eu v-as fi ignorat.
Ca persoana fizica, mi se pare ca sunteti nerecunoscatori.
Si ca sa anticipez acele raspunsuri in care va spune cineva "e un dialog deschis ajungem la cea mai buna solutie, va ajuta magazinul". Nu, nu o sa ajute pe nimeni. Nu e ca si cum are stand in mall. Get real.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Nu va suparati, da mi se pare aberant! Si-asa preturile de la Regat sunt cele mai mici din piata; si-asa se zbate sa ne aduca tot ce visam noi noaptea; deja exista discount, care nu era secret, n-a fost niciodata, s-a scris pe forum despre el. Acum sa iesim cu furcile ca nu e mai mare discountul, sau nu e pentru mai putin, sau nu e roz? Pe bune?!
Cine vrea sa cumpere in configuratia actuala si sa se simta bine ca e tratat cu rabdare si ascultat si i se da si discount, facandu-i vanzare si lui Alex in acelasi timp, bine. Cine nu, sa nu cumpere. Pana la urma nu e singurul magazin de jocuri.
Cine vrea sa cumpere in configuratia actuala si sa se simta bine ca e tratat cu rabdare si ascultat si i se da si discount, facandu-i vanzare si lui Alex in acelasi timp, bine. Cine nu, sa nu cumpere. Pana la urma nu e singurul magazin de jocuri.
- 26octombrie
- King Meeple

- thenede
- King Meeple

Nu e chiar asa, cand faci volum de zeci de mii de ron, eu zic ca esti intr-un parteneriat. Abordarea a fost la asta ne-am gandit, ce parere aveti. Nu inteleg negativitatea
- 26octombrie
- King Meeple

Noi cu magazinul de jocuri suntem intr-o relatie de prietenie si apreciere, nu prea suntem intr-un parteneriat. Eu nu-i stiu nici volumul de vanzare/profit, nici costurile lunare, nici preturile si conditiile de plata la distribuitori, nici cheltuielile cu kickstartere si targuri si transport si nici nu vreau sa i le stiu. Ce ma intereseaza pe mine e ca ma simt recunoascatoare (ca-l pisez cu fiecare ciudatenie peste care dau), ca preturile sunt cele mai mici din piata si ca aduce de toate, nu doar mainstream euro si jocuri din cora/elefant. Pot doar sa sper ca isi va pastra stilul elegant de fidelizare si sa iau in continuare de la el. Daca la un moment dat nu-i mai merg afacerile conform asteptarilor, poate reduce sau opri total discounturile si-atunci o sa vad, mai vreau sa iau de la el, astept zile mai bune sau nu. Nu exista niciun contract, de nicio parte. It's as simple as that.
- 26octombrie
- King Meeple

intotdeauna exista cineva sambata si/sau duminica, de regula Alex; se puncteaza cu cine vrea sa vina sa ia si vine el (adesea cu copilul de mana). So, solutii sunt. La restul intrebarilor, nu stiu sa-ti raspundthenede wrote: ↑26 Mar 2019, 20:05In legatura cu cei 20%... cateva intrebari :
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Eu sunt multumit de cum am colaborat cu Alex si cu siguranta cand vine vorba de KS am sa merg cu el (asta daca se baga). Sunt mai mult decat ok cu noile praguri de discount sunt acceptabile si usor de atins.
- thenede
- King Meeple

@26 Imi place cum ai dat-o la sentiment ... btw si casatoria e un parteneriat, civil ce-i drept.
Sa o luam pe rand:
- da Regatul are preturi mici, in comparatie cu celelate magazine de pe piata, cel putin la o mare parte a produselor. Nu si prin comparatie cu retailerii europeeni. Cel mai probabil business-ul se bazeaza pe marje mici si volume mari - volume care sunt sustinute dealtfel de multi oameni de pe forum.
- ok, il pisezi sa iti aduca x si y, inainte ii rugam pe cei de la Lords of the Boards, unii ii roaga pe cei de la Pionul sau alte magazine. Nu stiu cat de bine se simt celelalte magazine de traficul sporit catre regat (din politica de preturi, promovare pe forum etc.).
- nu am nicio problema sa platesc in avans kickstarterele, cum nu am nicio problema ca cei 1200 sa fie store credit (platesc in avans si iau pe parcurs jocuri de valorea respectiva).
- nu sunt in masura sa judec eleganta fidelizarii, dar pot sa afirm ca intr-o relatie de prietenie nu se cade sa "profiti" de discounturi, eventual dai jocuri pe o bere
Sunt convins ca Alex si-a facut estimarile, si daca a decis sa comunice a facut-o in cunostinta de cauza. Nu cred ca era tocmai ok ca unii oameni sa primesca discount si altii nu la volume similare, sau ei erau mai putin prieteni? Si nu e tocmai ok ca tu si Mandrul sa apelati la "bunul simt" al unora si sa ii acuzati practic de nerecunostinta. Pe scurt nu aveti autoritatea sa va dati cu parerea despre relatia de vanzare intre regat si altcineva in afara de voi. Fiecare are experiente proprii cu regatul, si posibilitati financiare specifice.
A si sa nu omit. Saptamana aceasta am fost la Regat si da am solicitat un discount mai mare - pentru prima oara din 2014.
Nu stiam ca provoc un conflict, dar poate era necesar.
Sa o luam pe rand:
- da Regatul are preturi mici, in comparatie cu celelate magazine de pe piata, cel putin la o mare parte a produselor. Nu si prin comparatie cu retailerii europeeni. Cel mai probabil business-ul se bazeaza pe marje mici si volume mari - volume care sunt sustinute dealtfel de multi oameni de pe forum.
- ok, il pisezi sa iti aduca x si y, inainte ii rugam pe cei de la Lords of the Boards, unii ii roaga pe cei de la Pionul sau alte magazine. Nu stiu cat de bine se simt celelalte magazine de traficul sporit catre regat (din politica de preturi, promovare pe forum etc.).
- nu am nicio problema sa platesc in avans kickstarterele, cum nu am nicio problema ca cei 1200 sa fie store credit (platesc in avans si iau pe parcurs jocuri de valorea respectiva).
- nu sunt in masura sa judec eleganta fidelizarii, dar pot sa afirm ca intr-o relatie de prietenie nu se cade sa "profiti" de discounturi, eventual dai jocuri pe o bere
Sunt convins ca Alex si-a facut estimarile, si daca a decis sa comunice a facut-o in cunostinta de cauza. Nu cred ca era tocmai ok ca unii oameni sa primesca discount si altii nu la volume similare, sau ei erau mai putin prieteni? Si nu e tocmai ok ca tu si Mandrul sa apelati la "bunul simt" al unora si sa ii acuzati practic de nerecunostinta. Pe scurt nu aveti autoritatea sa va dati cu parerea despre relatia de vanzare intre regat si altcineva in afara de voi. Fiecare are experiente proprii cu regatul, si posibilitati financiare specifice.
A si sa nu omit. Saptamana aceasta am fost la Regat si da am solicitat un discount mai mare - pentru prima oara din 2014.
Nu stiam ca provoc un conflict, dar poate era necesar.
- adelindumitru
- Super Moderator

thenede wrote: ↑26 Mar 2019, 21:15
Huh? Ce promovare? Toate magazinele au oportunitatea sa se promoveze pe forum. Faptul ca Regatul face asta mai mult decat altele tine de alegerea lor.
- VZQ
- King Meeple

Am inteles. Multumesc pentru raspuns.adelindumitru wrote: ↑26 Mar 2019, 19:16S-ar putea sa fi fost o campanie lansata atunci când Regatul încă era la început.
Ca fapt divers: pana acum am comandat jocuri de la Regat in valoare de peste 8000 lei (cu mult mai mult decat de la Lex, de ex). Fara nici un discount...
- thenede
- King Meeple

@adelindumitru - au oportunitati, nu era o critica ci doar o sumarizare simplificata a modelului de afaceri.
- adelindumitru
- Super Moderator

Și cât te-ar fi dus jocurile respective la alt magazin? Probabil tot mai mult decât la regat. După cum a spus și Luana, informațiile erau totuși pe forum.. Mie nu mi-a spus absolut nimeni de aceasta reducere, am descoperit pe cont propriu.
- MandrulDuce
- King Meeple

@thenede: Comentariul tau are multe cuvinte si nici o idee. Ai scris de lords of the boards (magazin care nu mai exista), ai comparat Romania cu Occidentul (need I comment) si ai comentat despre posibilitatile tale materiale (who cares) doar ca sa te iei de mine si de 26 ca am zis de altii ca sunt nerecunoscatori? =)))))))))))))))))))))))) Esti funny.
Bro, nu a comentat nimeni despre relatia de vanzare-cumparare intre persoana X si retailer. Fiecare cu experienta lui. Personal nu ma intereseaza absolut DELOC ce experienta are X sau Y cu Regatul, Lex, Lele, Pionul, Red Goblin, etc...
Ce am comentat aici este urmatorul lucru:
a) avem un magazin care e targetat pe gamerii in special de pe forum (prin prisma preturilor)
b) e full de spam la orice titlu din sectiunea Kickstarter (se baga regatul????)
c) ati cerut o politica de discount-uri, vi s-a dat... comentati in continuare
Concluzia celor 3 de mai sus, din perspectiva unui om total dezinteresat, este ca va comportati ca fix ca niste copii rasfatati. Ati fost bagati in seama, bam.. rauri de cerneala. Lex nu va intreaba nimic. Nu comentati nici unul. Sunt convins ca se cumpara si de acolo cat cuprinde (din oamenii de pe forum).
Si la final ma repet:
Eu daca eram agent econimic va ignoram complet pe astia cativa. De cumparat veti cumpara oricum. Tot de la ei pt ca au pretul cel mai mic. Tot de la ei la precomanda pt ca dau pledge la multe kickstartere.
Bro, nu a comentat nimeni despre relatia de vanzare-cumparare intre persoana X si retailer. Fiecare cu experienta lui. Personal nu ma intereseaza absolut DELOC ce experienta are X sau Y cu Regatul, Lex, Lele, Pionul, Red Goblin, etc...
Ce am comentat aici este urmatorul lucru:
a) avem un magazin care e targetat pe gamerii in special de pe forum (prin prisma preturilor)
b) e full de spam la orice titlu din sectiunea Kickstarter (se baga regatul????)
c) ati cerut o politica de discount-uri, vi s-a dat... comentati in continuare
Concluzia celor 3 de mai sus, din perspectiva unui om total dezinteresat, este ca va comportati ca fix ca niste copii rasfatati. Ati fost bagati in seama, bam.. rauri de cerneala. Lex nu va intreaba nimic. Nu comentati nici unul. Sunt convins ca se cumpara si de acolo cat cuprinde (din oamenii de pe forum).
Si la final ma repet:
Eu daca eram agent econimic va ignoram complet pe astia cativa. De cumparat veti cumpara oricum. Tot de la ei pt ca au pretul cel mai mic. Tot de la ei la precomanda pt ca dau pledge la multe kickstartere.
- danyelb
- King Meeple

Nu stiu ce sa zic, am cumparat multe din alta parte(tot din RO) mai ieftinMandrulDuce wrote: ↑26 Mar 2019, 21:49De cumparat veti cumpara oricum. Tot de la ei pt ca au pretul cel mai mic.
Teamwork is essential; it gives the enemy other people to shoot at.
- thenede
- King Meeple

Bro, ca vad ca ne permitem, al tau are multe idei si n-as zice ca descopar umorul. Sunt recunoscator ca piata nu e plina de agenti economici cu mentalitatea ta.
Nu esti un om dezinteresat, esti un om opionat care vrea sa isi impuna punctul de vedere, ignorand riscul de a ofensa sau acoperi alte pareri. Eu iti spun ca nu e ok.
S-a comunicat o intentie de discount cu mentinuea ca a fost discutata si probabil va intra in vigoare in curand in forma prezentata. Unii oameni si-au exprimat acordul, dezacordul sau surpriza ca un program de fidelizare exista deja. Feedback-ul nu a fost cerut, dar a fost atat un anunt informativ cat si unul de testare a apelor. Sunt convins ca reactiile de toate felurile au fost luate in considerare si asumate inainte ca mesajul sa fie postat.
In ceea ce ma priveste nu mi-am etalat posibilitatile financiare, am incercat sa explic ca fiecare experienta este diferita din mai multe aspecte inclusiv cel financiar, si ca nu ar trebui sa presupunem ca toti suntem la fel. Am intrat in hora discutiei pentru clarificari - nu doresc sa negociez modificari la o initiativa care ar trebui primita cu bratele deschise.
Si in final nu iti permit sa fii nici abuziv, si in special nu iti permit sa fii impertinent ca nu ne-am hranit din acelasi san.
Nu esti un om dezinteresat, esti un om opionat care vrea sa isi impuna punctul de vedere, ignorand riscul de a ofensa sau acoperi alte pareri. Eu iti spun ca nu e ok.
S-a comunicat o intentie de discount cu mentinuea ca a fost discutata si probabil va intra in vigoare in curand in forma prezentata. Unii oameni si-au exprimat acordul, dezacordul sau surpriza ca un program de fidelizare exista deja. Feedback-ul nu a fost cerut, dar a fost atat un anunt informativ cat si unul de testare a apelor. Sunt convins ca reactiile de toate felurile au fost luate in considerare si asumate inainte ca mesajul sa fie postat.
In ceea ce ma priveste nu mi-am etalat posibilitatile financiare, am incercat sa explic ca fiecare experienta este diferita din mai multe aspecte inclusiv cel financiar, si ca nu ar trebui sa presupunem ca toti suntem la fel. Am intrat in hora discutiei pentru clarificari - nu doresc sa negociez modificari la o initiativa care ar trebui primita cu bratele deschise.
Si in final nu iti permit sa fii nici abuziv, si in special nu iti permit sa fii impertinent ca nu ne-am hranit din acelasi san.
- MandrulDuce
- King Meeple

Ai comentat despre mine si 26 ca ne dam cu opinia despre relatia dintre regat si cumparatori si nu suntem indreptatiti sa o facem. In acelasi comment ai opinat despre faptul ca nu ti se pare ok sa abuzezi de discount-uri, eventual sa dai jocuri "pe bere".
Concluzia este una din doua:
1. fie tu nu vorbesti dekt in nume propriu (relatia ta proprie si personala cu regatul)... deci tu ai abuzat de discount-uri si iti pare rau (?!)
2. faci ce le zici altora sa nu faca (opinezi despre relatia vanzare-cumparare dintre regat si alta persoana)
Cum varianta 1 o voi exclude din ratiuni evidente, te sfatuiesc sa iti recitesti mesajele si ce transmiti inainte de a te ataca. Pentru ca daca prezinti contradictii sau ipocrizii (poate asta ai vrut sa zici poate doar forma mesajului a fost eronata - nu vreau sa te acuz degeaba), nu stiu la ce fel de raspuns te astepti.
P.S. Reveniti la initiativa cu discount-urile ca discutia a luat-o pe aratura si nu isi mai are sensul sa continue pe directia asta.
Concluzia este una din doua:
1. fie tu nu vorbesti dekt in nume propriu (relatia ta proprie si personala cu regatul)... deci tu ai abuzat de discount-uri si iti pare rau (?!)
2. faci ce le zici altora sa nu faca (opinezi despre relatia vanzare-cumparare dintre regat si alta persoana)
Cum varianta 1 o voi exclude din ratiuni evidente, te sfatuiesc sa iti recitesti mesajele si ce transmiti inainte de a te ataca. Pentru ca daca prezinti contradictii sau ipocrizii (poate asta ai vrut sa zici poate doar forma mesajului a fost eronata - nu vreau sa te acuz degeaba), nu stiu la ce fel de raspuns te astepti.
Esti pe un forum public si ti s-a vorbit frumos si argumentat. Nu incepe cu copilarii pasiv-agresive ca nu iti fac cinste.Si in final nu iti permit sa fii nici abuziv, si in special nu iti permit sa fii impertinent ca nu ne-am hranit din acelasi san.
P.S. Reveniti la initiativa cu discount-urile ca discutia a luat-o pe aratura si nu isi mai are sensul sa continue pe directia asta.
- thenede
- King Meeple

Mi s-a vorbit frumos? Te rog reciteste.
Ai incercat sa deturnezi conversatia, si ai reusit. Eu ma retrag din acest ping-pong verbal.
Poate reusim sa lasam loc in acest topic pentru comentarii si pareri la subiect.
Ai incercat sa deturnezi conversatia, si ai reusit. Eu ma retrag din acest ping-pong verbal.
Poate reusim sa lasam loc in acest topic pentru comentarii si pareri la subiect.
- VZQ
- King Meeple

Daca te referi la ceea ce am scris mai devreme, am vrut sa subliniez faptul ca nu un eventual discount a fost factorul hotarator cand am comandat de la ei. Nu are rost sa mai intru in detalii, deja discutia a luat-o rau pe aratura...adelindumitru wrote: ↑26 Mar 2019, 21:45Și cât te-ar fi dus jocurile respective la alt magazin? Probabil tot mai mult decât la regat. După cum a spus și Luana, informațiile erau totuși pe forum.. Mie nu mi-a spus absolut nimeni de aceasta reducere, am descoperit pe cont propriu.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Doamnelor și domnilor, vă rog să participați la acesta discuție doar cu păreri și sugestii constructive la propunerile enunțate de Daniel, ca "purtător de cuvânt" din partea Regatului Jocurilor. Și tot în aceiași notă, va rog să nu apelați la atacuri la persoană, ori la desconsiderarea partenerilor de dialog.
Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc!