Aseara am dat prima partida cu Marius....eu cu americanii....el cu mother Russia......tra sa spun ca a fost un joc foarte tensionat....am ajuns pana in Runda 10 la final Scoring....cand din pacate ai mei americani si-au luat-o pe cocoasa.
Jocul a decurs foarte bine pana prin Runda 7-8, scorul a fost echilibrat fiind maxim 6 puncte pentru o parte sau cealalta, Europa a fost foarte contestata si destul de echilibrata in influenta, America Centrala si Afrika au fost mostly Russian controlled, Asia si America de Sud au fost americane....si spre safrsit si Middle East-ul a trecut la democratie. A fost un moment in care puteam sa castig.....am jucat cartea de 2 care ma lasa sa trag o carte random din mana adversarului si fie sa o joc....fie sa o returnez....aceasta carte era Olympic Games.....dar greseala mea e ca am uitat ca o pot folosi ca ops....nu neaparat ca eveniment(avand in vedere ca defcon era la 2 si daca o jucam ca eveniment Marius putea da boicot si scadea defcon-ul deci pierdeam) si i-am returnat-o....daca nu faceam asta...el avea o carte care trebea sa o joace fortat care imi dadea mie un pct de Ops si pierdea el la nuclear war.....asta e.....invatam

). Tra sa mentionez ca defcon-ul la noi a stat mai mereu pe la 2-3....coup-urile fiind foarte des folosite

).
De prin runda 7 totul a inceput sa se schimbe....am avut ghinion-ul sa trag mana de carti rusesti...aveam maxim 2-3 carti americane/neutre in mana restul fiind doar URSS si oricat incercam sa mitighez efectul lor tot ii dadeam un avantaj lui marius....(am mai facut eu o greseala tot cu aceeasi carte de 2 in care am tras Asia scoring de la el si am tinut-o in loc sa o inapoiez astfel reducandu-mi mie numarul de ops in tura aia si crescand-ul pe al lui).
Rusia a inceput sa isi exercite influenta si prin America de Sud aceasta ajungand stale mate(prezenta amandoi doar), la fel ca si in Europa....iar Asia a fost cucerita de rusi....punctele au inceput sa creasca, iar la scoring-ul final au fost asa: America centrala - URSS, America de Sud - Stalemate, Europa - Stalemate, Afrika - URSS, Middle East - SUA, Asia - Stalemate si am pierdut la 19 puncte

(in 3 runde URSS a reusit sa creasca considerabil pe scorebord...incepand de la 15 puncte la final scoring

).
Oricum un joc foarte intens....mi-a placut mult....si sunt multumit ca am reusit sa rezist macar toate cele 10 runde ale jocului

......I went down with honor =))